Σελίδα 99 από 121 ΠρώτοΠρώτο ... 4989949596979899100101102103104109 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1.471 έως 1.485 από 1807

Θέμα: Ρε δώστε στους ανθρώπους τα αναδρομικά τους

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Ζεύκας Προβολή μηνύματος
    Όχι δεν είμαι έκπληκτος. Και πιστεύω ότι ο Ρωμανός είναι ένας τρομοκράτης.

Απλά προσπαθώ με μαρτυρίες του ίδιου και ατόμων του χώρου του να αποδείξω σε όλους τους υπερασπιστές του Ρωμανού εδώ μέσα
    ότι δεν γίνονται όλα αυτά (απεργίες πείνας, ταραχές, καταλήψεις, εμπρησμοί, βομβιστικές επιθέσεις) για το δικαίωμα στη μόρφωση.

Εγώ συμμετέχω στην κουβέντα γιατί το θέμα μου δεν είναι μόνο ο Ρωμανός.
    Και έχω την άποψη ότι ένα σοβαρό κράτος μπορεί ΕΥΚΟΛΑ να αντιμετωπίσει ακόμα και αυτόν που ενδεχομένως θέλει να κάνει κατάχρηση κάποιου δικαιώματος που του έχει παραχωρηθεί χωρίς να ξεκωλι@σει όλους όσους απολαμβάνουν αυτό το δικαίωμα.

Για το θέμα της τηλεδιάσκεψης τώρα...
    Νομικός δεν είμαι, και μπορεί να έχεις κάποιο δίκιο.
    Αλλά πριν το πούμε με βεβαιότητα, να μας πει ένας νομικός με ποιο σκεπτικό ο Νομοθέτης έχει προβλέψει φοιτητικές και άλλων ειδών άδειες σε κρατούμενους.
    Γιατί είναι πιθανό να έχει σκεφτεί κάτι εύλογο που εμείς αγνοούμε.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της skylaros
    Όπως φαίνεται αυτό το ζήτημα θα απασχολήσει πολύ όλη την κοινωνία. Ο Ρωμανός έχει κερδίσει ήδη,χωρίς όπλο όλο το σύστημα.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Ζεύκας
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από o_gayros Προβολή μηνύματος
    Ρε συ Μπάμπη;
    Τρομοκράτης;
    Επειδή λήστεψε αυτούς που μας ληστεύουν;
    Εάν εστιάσεις μόνο στο συμβάν με τη τράπεζα είναι ένας απλός κακοποιός.

Αλλά:

-Ο Ρωμανός και οι υπόλοιποι του Βελβεντού έχουν δηλώσει "αντάρτες πόλεων"
    -Έχουν συμμετέχει σε εμπρησμούς και έχουν βρεθεί προκυρήξεις στη γιάφκα τους
    -Έχουν την πλήρη υποστήριξη και συμπαράσταση από καταδικασμένους τρομοκράτες.
    -Έχουν νοοτροπία τρομoκράτη και οπαδοί του Αλφρέντο Μπονάνο

κτλ κτλ κτλ.

Τώρα, το δικαστήριο τους φυλάκισε για ληστεία, όχι για συμμετοχή σε τρομοκρατική οργάνωση.
    ΟΚ. Θα δούμε στα επόμενα 10-20 χρόνια τι άλλο θα βρεθεί.

Πλιζ, μη κατηγορηθώ ότι αντιπαθώ τους αναρχικούς. Αντιπαθώ όποιον πιστεύει στη βία.

Γενικώς Διευθυντής... Το avatar του/της o_gavros
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από notakos600 Προβολή μηνύματος
    Πάρτο αλλιώς αδελφέ...
    λέω κάτι λάθος για τις τράπεζες;
    Ο Ρωμανός,βάση λεγομένων του Εισαγγελέα (που δεν τον κόβω και για αντιεξουσιαστη) ΔΕΝ εμπίπτει πουθενά στις κατηγορίες περι τρομοκρατίας.
    Επίσης,βαση των λεγομένων του ιδιου Εισαγγελέα, δεν χρησιμοποίησε πουθενά το καλασνικοφ παρότι είχε -λέει- θέση ισχύος.

Επίσης (το λύσσαξα με τα επίσης) ο πάηπ με καλύπτει με την παρακάτω απάντηση.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από pipe_smoker Προβολή μηνύματος
    Πες μου κατι.
    Μπεσα ομως.

Επικρατει τρομος μεσα σου στην ιδεα οτι μπορει να αποδρασει ο Ρωμανος?
    Και περα απο εσενα, ποσους νομιζεις οτι τους τρομοκρατει (κυριολεκτικη χρηση της λεξης) αυτη η ιδεα?
    Καίω τα δέντρα,χτίζω μεζονέτες
    Θα κάνω τα παιδιά μου μαριονέτες

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Ρε συ Μπάμπη;
    Τρομοκράτης;
    Επειδή λήστεψε αυτούς που μας ληστεύουν;

Ένας που κουβαλάει ένα ΑΚ47, έχει προφανώς πρόθεση να το χρησιμοποιήσει. Μην πει καμια μαλακία κανένας ότι ήταν πασχαλιατικο και πετάει καραμέλες και γαρύφαλλα από μέσα και το είχε για το εφέ και για άμυνα (λες και στην άμυνα δεν θα έριχνε) γιατι θα πέσει φάπα. Αν κουβαλάς λοιπόν όπλο, κάνεις ληστεία (έχεις ήδη καβατζάρει τον μισό ποινικό κώδικα), έχεις σύνδεση με χώρους που παρακολουθουν οι κρατικές υπηρεσίας ασφαλείας (οπότε εσύ πρεπει να αποδείξεις ότι δεν είσαι ελέφαντας) και σε πιάσουν, απλά δέχεσαι την ήττα σου.

Και η ήττα έχει και επιπτώσεις. Μπήκε σ' ένα παιχνίδι (παιχνίδι ο ένοπλος αγώνας, τέσπα) γνωρίζοντας τους κανόνες. Αν δεν τους ήξερε, μαλακία του.
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από sniper Προβολή μηνύματος
    Ένας που κουβαλάει ένα ΑΚ47, έχει προφανώς πρόθεση να το χρησιμοποιήσει. .
    Αυτό είναι αυθαίρετο συμπέρασμα.
    Γι αυτό προβλέπεται διαφορετική ποινή για την παράνομη οπλοκατοχή/οπλοφορία, διαφορετική για την οπλοχρησία και διαφορετική για την δολοφονία ή απόπειρα δολοφονίας.

Κατά τα άλλα συμφωνούμε...

Αλλά όσο το θέμα μας είναι μόνο ο Ρωμανός νομίζω έχουμε χάσει το νόημα.

Ένας που κουβαλάει ένα ΑΚ47, έχει προφανώς πρόθεση να το χρησιμοποιήσει. Μην πει καμια μαλακία κανένας ότι ήταν πασχαλιατικο και πετάει καραμέλες και γαρύφαλλα από μέσα και το είχε για το εφέ και για άμυνα (λες και στην άμυνα δεν θα έριχνε) γιατι θα πέσει φάπα. Αν κουβαλάς λοιπόν όπλο, κάνεις ληστεία (έχεις ήδη καβατζάρει τον μισό ποινικό κώδικα), έχεις σύνδεση με χώρους που παρακολουθουν οι κρατικές υπηρεσίας ασφαλείας (οπότε εσύ πρεπει να αποδείξεις ότι δεν είσαι ελέφαντας) και σε πιάσουν, απλά δέχεσαι την ήττα σου.

Και η ήττα έχει και επιπτώσεις. Μπήκε σ' ένα παιχνίδι (παιχνίδι ο ένοπλος αγώνας, τέσπα) γνωρίζοντας τους κανόνες. Αν δεν τους ήξερε, μαλακία του.
    Δε διαφωνώ με την ορθότητα όσων λες,πλην της καταδίκης σε προθέσεις.δηλαδή πράξεις που δεν έγιναν,αλλά εικάζουμε ότι θα γινουν.
    "Αγώνας" είναι και με το σκορ να ειναι όπως είναι,παλεύει για όσες μικρές νικες μπορεί. Παλεύει με οπλο τη ζωή του.

Εμενα με λυπεί το πως γίνεται σαν σύνολο, να βγάζουμε όλο μας το άχτι σε έναν άνθρωπο ο οποίος παλεύει για κάποια ανθρωποκεντρικά πιστεύω του, όταν έχουν ασελγήσει πάνω μας κόσμος και κοσμακης που όχι μόνο τους βγάζουμε λάδι (το α' πληθυντικό σε εισαγωγικά) αλλά τους εξουσιοδοτούμε κιόλας κάθε τόσο να συνεχίζουν να το κάνουν.

Κατα τα λοιπά, όποιος δεν βλέπει τι παρενέργειες και αντιδράσεις προκαλεί η μονίμως μονόπαντη κρατική βία, ας κάτσει αναπαυτικά στον καναπέ του κι ας περιμένει τη σειρά του.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από pipe_smoker Προβολή μηνύματος
    Πες μου κατι.
    Μπεσα ομως.

Επικρατει τρομος μεσα σου στην ιδεα οτι μπορει να αποδρασει ο Ρωμανος?
    Και περα απο εσενα, ποσους νομιζεις οτι τους τρομοκρατει (κυριολεκτικη χρηση της λεξης) αυτη η ιδεα?
    Όχι δεν τρομάζω σε μια πιθανή απόδραση του παλικαριού. Λογικό θα είναι.
    Αυτό θέλει, να αποδράσει να συνεχίσει τον βίαιο αγώνα του να ρίξει το σύστημα.

Φοβάμαι φίλοι μου και τρομάζω στην ιδέα ότι αυτή τη στιγμή σε όλη την Ελλάδα συμβαίνουν ταραχές και πράξεις βίας.
    Το έχω γράψει τόσες φορές εδω μέσα: Γίνονται βομβιστικές επιθέσεις, εμπρησμοί, ταραχές, καταλήψεις, βίαιες εισόδοι σε κτίρια.

Έχουμε εστιάσει στο εάν θα πάρει άδεια ένας κρατούμενος και δεν βλέπουμε την γενικότερη εικόνα.
    Μακάρι, εύχομαι πραγματικά να κάνω λάθος αλλά αυτή τη στιγμή γίνεται μια συντονισμένη προσπάθεια πολλών ατόμων να φέρουν το χάος στη χώρα.
    Φυσικά δεν πρόκεται να το καταφέρουν. Αλλά τρομάζω τι θα γίνει όταν πέσει ο πρώτος νεκρός πολίτης.

Τι θα γίνει εάν η αστυνομία αποφασίσει να τους πατάξει. Γιατί η αστυνομία μπορεί να το κάνει και δυστυχώς πολλές φορές το κάνει με ωμή βία. Οι πολιτικοί δεν την αφήνουν.
    Τι θα γίνει όταν το άλλο άκρο, οι φασίστες αποφασίσουν να ανταποδώσουν

Τι θα γίνει εάν η αστυνομία αποφασίσει να τους πατάξει. Γιατί η αστυνομία μπορεί να το κάνει και δυστυχώς πολλές φορές το κάνει με ωμή βία. Οι πολιτικοί δεν την αφήνουν.
    κακώς γράφεις εάν. Συμβαίνει ήδη.

και για το δεύτερο, ότι γινοταν πάντα σε τετοιες περιπτώσεις.
    Αιματοκύλισμα.

Το απεύχομαι ειλικρινά.
    Ερχονται όμως καταστάσεις στη ζωή που αναγκάζεσαι να διαλέξεις σε ποια μεριά είσαι.

Ας τον μπανάρει κάποιος! Το avatar του/της pipe_smoker

Σωστός.

Απλά μέσα από τη φυλακή προσπαθεί να συνεχίσει με το χ,ψ τρόπο τον αγώνα του.

Όχι δεν τρομάζω σε μια πιθανή απόδραση του παλικαριού. Λογικό θα είναι.
    Αυτό θέλει, να αποδράσει να συνεχίσει τον βίαιο αγώνα του να ρίξει το σύστημα.

Φοβάμαι φίλοι μου και τρομάζω στην ιδέα ότι αυτή τη στιγμή σε όλη την Ελλάδα συμβαίνουν ταραχές και πράξεις βίας.
    Το έχω γράψει τόσες φορές εδω μέσα: Γίνονται βομβιστικές επιθέσεις, εμπρησμοί, ταραχές, καταλήψεις, βίαιες εισόδοι σε κτίρια.

Έχουμε εστιάσει στο εάν θα πάρει άδεια ένας κρατούμενος και δεν βλέπουμε την γενικότερη εικόνα.
    Μακάρι, εύχομαι πραγματικά να κάνω λάθος αλλά αυτή τη στιγμή γίνεται μια συντονισμένη προσπάθεια πολλών ατόμων να φέρουν το χάος στη χώρα.
    Φυσικά δεν πρόκεται να το καταφέρουν. Αλλά τρομάζω τι θα γίνει όταν πέσει ο πρώτος νεκρός πολίτης.

Ρε Μπάμπη, κάτσε λίγο και μη με παρεξηγήσεις κιόλας.

Δεν είμαι από τους ανθρώπους που δε δίνουν σημασία στα γεγονότα ή αφήνουν πράγματα να περνάνε στο ντούκου χωρίς να δίνουν ερμηνεία, αλλά εσύ κάνεις μια περιγραφή Βαγδάτης/Παλαιστίνης/Gotham City και δε συμμαζεύεται.

Ναι σαφώς και υπάρχει πρόβλημα.
    Αλλά το πρόβλημα είναι κυρίως η αδράνεια.
    Που την είδες τη συντονισμένη προσπάθεια πολλών ατόμων να φέρουν το χάος στη χώρα? (εκτός κι αν μιλάς για τους πολιτκούς)

Πού είδες βασικά την οποιαδήποτε συντονισμένη προσπάθεια για το οτιδήποτε?

Παλαιό μέλος Το avatar του/της skylaros
    Αν ήθελε/αν να κάνουν χρήση των όπλων τους μάλλον είχαν υπεροπλία. Μπορείς να φανταστείς τι θα είχε γίνει αν είχαν αδειάσει 6 γεμιστήρες από kalasnikov πάνω σε μηχανές και το jeep που τους καταδίωκε έτσι ? Σε προσωπικό επίπεδο διαφωνώ με τη μη χρήση των όπλων τους κατά τη διάρκεια της καταδίωξης τους, όπως επίσης διαφωνώ με το ότι είχαν μαζί τους όμηρο που θα μπορούσε να κινδυνεύσει.

Ζέυκα δε μπορώ να σε καταλάβω αλλά έχω μια υποψία, μήπως έχεις συγκεκριμένες εμπειρίες από άτομα που έχουν μια νοοτροπία και μια συμπεριφορά κάπως ιδιαίτερη? Τέλος πάντων ελπίζω σε κάποιο κρίκο να σε γνωρίσω και να έχουμε την ευκαιρία να τα πούμε από κοντά.

Αναρωτιέμαι γιατί τόση προσπάθεια να χαρακτηρίσουμε το Ρωμανό ήρωα ή τρομοκράτη.
    Αυτό είναι το θέμα μας ?

Θα γράψω κι εγώ την άποψή μου.

1. Δεν είμαι στο μυαλό του Ρωμανού και λίγο με ενδιαφέρει να τον χαρακτηρίσω κάπως.
    2. Μπορώ να υποθέσω βάσιμα ότι πράγματι δεν τον ενδιαφέρει να σπουδάσει.
    3. Αν μπορώ να ερμηνεύσω κάπως το σκεπτικό του είναι : "Τσιγκλάει το σύστημα για να προκαλέσει τα αντιδημοκρατικά αντανακλαστικά του"

Το τραγικό όμως είναι ότι ΠΡΑΓΜΑΤΙ το σύστημα αντιδρά ΦΑΣΙΣΤΙΚΑ.

Για μένα κύριοι οι πράξεις του Ρωμανού δεν έχουν την ίδια βαρύτητα.
    Ούτε τον θεωρώ πνευματικό ηγέτη, ούτε πληρώνεται, ούτε τον ψηφίσαμε.

Με ενοχλεί πολύ περισσότερο το γεγονός ότι αυτοί που υποτίθεται ότι είναι άνθρωποι του πνεύματος (Κυβέρνηση, Δικαιοσύνη κλπ) λειτουργούν φασιστικά.
    Με ενοχλεί πολύ περισσότερο το γεγονός ότι η κοινωνία παρακολουθεί σχεδόν απαθής.

Klabautermann Το avatar του/της tzimidis
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από menelaos46 Προβολή μηνύματος
    Φίλε μου μετά τις 20 μέρες αρχίζεις και φεύγεις (και 20 είναι πολύ) αλλά παρδόξως στην Ελλάδα κρατούμενοι έχουν κάνει απεργία πείνας και δύο μήνες!!!!! Θαύμα έτσι??? Για να δούμε... ο Ρωμανός ίσως κάνει νέο ρεκόρ....
    Rikse mia matia ston bobby sands poso antekse. Kai thymamai kai enan germano pou pethane stis 57 meres.
    Entelos proxeira ayta , ama psakso tha sou po ki alla.
    Telika esy poseseidikotites exeis bre paidi????? Kai astynomikos, kai syntagmatologos kai diatrofologos?? Eyge

Εκπαιδευτικές άδειες σε κρατούμενους φοιτητές με ηλεκτρονική παρακολούθηση (βραχιολάκι) προβλέπει η βελτιωμένη τροπολογία του υπουργού Δικαιοσύνης Χαράλαμπου Αθανασίου, εφόσον ο κρατούμενος φοιτητής έχει παρακολουθήσει εξ αποστάσεως με επιτυχία το ένα τρίτο των μαθημάτων και των εργαστηρίων ενός ακαδημαϊκού εξαμήνου.

Σε μια από τις σπάνιες παρεμβάσεις του ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας επικοινώνησε με τον πρωθυπουργό και τού ζήτησε να υπάρξει λύση στο θέμα του Νίκου Ρωμανού.

Η τροπολογία παρουσιάστηκε το μεσημέρι της Τετάρτης στη Βουλή έπειτα από τις χθεσινές δραματικές αλλά άκαρπες διαβουλεύσεις, σχετικά με το περιεχόμενο της τροπολογίας για την εξ αποστάσεως φοίτηση κρατουμένων.

Οκ. Αθανασίου παρουσιάζοντας την τροπολογία είπε ότι πρόκετιαι για συγκεςρασμό όλων των προτάσεων που ακούστηκαν χθες.

Somewhere in my soul
    there’s always Rock ‘n’ Roll.
    Yeahhh..

κακώς γράφεις εάν. Συμβαίνει ήδη.
    Όχι δεν τους έχει πατάξει πιστεψέ με.
    Ξέρεις ότι είμαι κάτοικος κέντρου Αθήνας και κυκλοφορώ καθημερινά σε Εξάρχεια και τριγύρω περιοχές.
    Τις προάλλες πχ όταν μερικοί αναρχικοί ήταν στις ταράτσες και πέταγαν αντικείμενα μιλάμε τριγύρω ήταν χιλιάδες αστυνομικοί.
    Πόσοι διαδηλωτές να ήταν στα Εξάρχεια τότε; Μερικές εκατοντάδες;

Γιάννη σου λέω ειλικρινά τόσους αστυνομικούς δεν θυμάμαι να έχω ξαναδεί.
    Μιλάμε ήταν παντού δυνάμεις της ΕΛΑΣ από τα Πατήσια μέχρι την Ακρόπολη!!
    Και στους δρόμους κάθε λίγο και λιγάκι ΔΙΑΣ,ΔΕΛΤΑ,ΖΗΤΑ.

Ειδικά κάτω από τα Εξάρχεια παντού παρατεταγμένα ΜΑΤ, ασφαλίτες, ΟΠΚΕ κτλ.

Εαν έπαιρνε η αστυνομία το ΟΚ να κάνει αυτά που ξέρει θα ήταν μαύρη μέρα για την Ελλάδα.
    Απλά τους άφησαν να εκτονωθούν.

και για το δεύτερο, ότι γινοταν πάντα σε τετοιες περιπτώσεις.
    Αιματοκύλισμα.
    Μακάρι να μην πάρουν θάρρος οι χρυσαυγίτες και έχουμε και άλλους αδικοχαμένους σαν τον Φύσσα. Μακάρι.

Το απεύχομαι ειλικρινά.
    Ερχονται όμως καταστάσεις στη ζωή που αναγκάζεσαι να διαλέξεις σε ποια μεριά είσαι.
    Όχι, αρνούμαι να διαλέξω μεριά. Γιατί κάπως έτσι η κοινωνία μετατοπίζεται στα άκρα, γιατί κάπως έτσι συμβαίνουν οι εμφύλιοι σπαραγμοί.
    Κάπως έτσι από κει που κάθομαι στον Κρίκο, σε βλέπω σαν φίλο και πίνουμε την μπύρα μας θα αρχίσω να σε βλέπω σαν εχθρό.
    Κάπως έτσι θα αρχίσω να μισώ τον ξαδερφό μου που είναι στην άλλη οχθή.
    Το μίσος φουντώνει, η φωτιά ανάβει και γύρευε ποιός θα μείνει στο τέλος ζωντανός να τα θυμάται.
    Όχι τίποτα άλλο, αλλά έχουμε μόνο μια ζωή ρε πούστη μου...

Ας με πει όποιος θέλει αμέτοχο, πρόβατο, έντιμο άνθρωπο κυρ Παντελή, ότι με νοιάζει η περιουσία μου και να βολέψω το γιό μου στο Δημόσιο.
    Δεν πειράζει, καλή καρδιά.

Υπάρχουν ειρηνικά μέσα να αλλάξει το σύστημα και η κοινωνία. Και αλλάζει. Τίποτα δεν μένει αμετάβλητο.
    Ο καθένας να φροντίσει να μορφωθεί (όχι να εκπαιδευτεί) και να βγάλει τα συμπερασματά του.

Παρόμοια θέματα

1. ΡΕ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΤΑ ΦΡΑΓΚΑ...ΝΤΟΠΗ.
    από rafz750 στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 38
    Τελευταίο μήνυμα: 13/04/2009, 19:59
  2. γαντια και τα μεγεθη τους
    από Akatanomastos στο forum Εξοπλισμός και αξεσουάρ αναβάτη
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 28/02/2009, 18:07
  3. Κατηγορίες Καπτιστών & τα Τασάκια τους!
    από miraze στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 17
    Τελευταίο μήνυμα: 04/10/2007, 14:24

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF