Σελίδα 99 από 136 ΠρώτοΠρώτο ... 4989949596979899100101102103104109 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1.471 έως 1.485 από 2028

Θέμα: ΣΕ ΕΙΔΑ vol.IX

Banned
    Σε είδα καλή μου να μου λες ότι γράφουν εκεί για παρκινγκ στο Σύνταγμα έξω από τα μαγαζιά, όλα τα δίκυκλα τα είχαν γράψει και γύρω στα στενά που δεν επιτρέπεται μερικά έχουν και ύπουλες ταμπέλες.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της macdeath_s
    Se είδα στη γνωστή καγκουρολεωφόρο να μου τα κερνάς με το μπούσα αλλά να παραξενεύεσαι που με κυνήγαγες στα πράσινα. Τα χρειάστηκα όταν άκουσα τσιρίδες από φρένα και είδα το αμάξι να παει να καβαλήσει κράσπεδο για να μην πέσει πάνω σου. Δεν έφταιγες εσύ βέβαια αλλά πρόσεχε φίλε μου.

Eυλογημένο μέλος Το avatar του/της Billymuse
    Σε είδα (σε όνειρο) αστυνομικέ Ζ, να μου κόβεις κλήση επειδή είχα σταθμεύσει το αυτοκίνητο (με αλαρμ) πάνω σε δρόμο ταχείας κυκλοφορίας, και όταν γύρισα και βρήκα την κλήση είδα οτι το πρόστιμο ηταν 1,60euro 80cent μεσα στις 10 εργάσιμες...πωπω δε παω καλά με αυτα που βλέπω
    RACING Because football,basketball & golf require ONE BALL
    Viva Italia 2015 Σικελία 2016

Αργός Το avatar του/της Cpt_Slow
    Δικαβαλο ακρανοβιτς περιφεριακος θεσσαλονικης, σε townmate , με ενα κουτι πλακακια μπανιου σφηνωμενα αναμεσα σε οδηγο-συνοδηγο, με 100χλμ το ενα χερι στο τιμονι και το αλλο να τραβαει σελφοβιντεο.

non serviam Το avatar του/της kachius
    Σε είδα προχτές με το φορτηγάκι που είχες μισοκόψει το αντίθετο ρεύμα για να μπεις (από στενό) κάθετα στο δικό μας. Και μας είδες με τα μηχανάκια που περνάγαμε (γιατί τα τουτού στο ρεύμα μας ήταν σταματημένα) και έμεινες στα μισά, μακρυά μας
    Σε είδα και εσένα με το άσπρο κουτί που ερχόσουν από το αντίθετο και σε ενόχλησε τόσο το φορτηγάκι, που μπήκες στο αντίθετο χωρίς μάλιστα να κόψεις και ρυθμό
    και αφού παραλίγο να πατήσεις εμάς (στο τσακ σου γλυτώσαμε 3μαλακα..), έπεσες τελικά πάνω στο φορτηγάκι
    Πόσο μλκας μπορεί να είσαι πια!!! όλο αυτό για να μη σταματήσεις γύρω στα 10", έλεος μλκα!

Σε είδα και εσένα με το βυτίο (αχόρταγο) να μη ξεκινάς στο φανάρι και να περιμένεις να φύγω από το πλάϊ σου (που είχα "στριμωχτεί" να βγω μπροστά)
    Όπως βλέπω (και χαιρετάω/ευχαριστώ) πολλές ανάλογες συμπεριφορές από φορτηγά στο δρόμο
    Ξέρω από βέσπα!

Σε ειδα να γυρνας τη μαμα σπιτι να παρει το κρανος σου που θα πηγαινατε για ποδηλατο.....

Σε πολυ καλο δρομο ειμαστε
    πουτσ@@@@@@@@@

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    σε ειδα να σταματας σε κοκκινο φαναρι και πραγματικα παραξενευτηκα...δεν το εχω ξαναδει απο ποδηλατη...και βλεπω πολλους καθε μερα...
    πανω απο 50 χρονων, χωρις φορμες "tour de France" και αηδιες...με το κρανακι σου..κυριος...
    στο φαναρι του καζινο, μετα το αεροδρομιο προς Περαια...

Σε γνώρισα φίλε TROOPER στο πιο απόμακρο μέρος της Μέσης Ανατολής μέσω ενός γνωστού στο αποχαιρετηστήριο μου πάρτυ! Παρ'όλο που είμαι μόνιμος κάτοικος Γερμανίας πια και βρέθηκα επαγγελματικά για λίγο χρονικό διάστημα εκεί κάτω, χάρηκα πολύ για την γνωριμία. Σίγουρα θα συν-ταξιδέψουμε καβάλα στις μηχανές μας σύντομα..

Και το πιο βασικό απ'όλα, με έκανες να ξαναθυμηθώ τους κωδικούς μου στο σάιτ εδώ!! Οπότε θα σας διαβάζω και θα είμαι πιο ενεργός γενικά!!

Σε είδα να με προσπερνάς αέρα με το σμαρτακι πηγαίνοντας στην Κηφισιά. Αυτό που δεν κατάλαβες ήταν ότι είχα σταματήσει για τον πεζό..Περαστικά και στον έναν και στον άλλον...

Banned
    Σε ειδα ΠΑΝΙΒΛΑΚΑ,ΧΑΖΟΒΛΑΚΑ,ΜΠΕΤΟΒΛΑΚΑ και όλα τα βλάκα στον υπερθετικό.
    Ποδηλάτη, να σε περναω χαλαρά στην κατηφορα,και να συνέχιζω εξίσου χαλαρά, να μαζεύεις φόρα να με περνάς απο δεξιά να μπαίνεις μπροστά μου να κάθεσαι ανάμεσα απο εμένα και το προπορευόμενο λεωφορείο, να κόλλας πίσω του,σλιπ στριμ κι ετς.
    Και στην επόμενη φουρκέτα να μπαινεις απο δεξιά παλι στο λεωφορείο, να σε κλείνει να βγαίνεις στα χώματα, να γλιτώνεις την τούμπα, να έρχομαι δίπλα σου και να μου λες .
    -τον ειδες ε!τον ειδες?
    -οχι.σε είδα (του λέω) απορω πως επιβιωνεται μερικοί

The Tech guy Το avatar του/της George_Sp
    Σε είδα πριν λίγο στα σκαλοπάτια των γραφείων του ΟΚΑΝΑ στη Καποδιστρίου όταν σταμάτησα στο φανάρι πριν τη Βάθης.
    Πάνω από 60χρονών με άσπρο μαλλί χωρίς οδοντοστοιχία τυλιγμένη σε μια κουβέρτα να προσπαθείς με δυσκολία να ανασάνεις με το κεφάλι τέρμα πίσω, τα μάτια κλειστά.
    Σου μίλησα και σε σκούντησα αλλά δεν....
    Έκανα τηλέφωνο σε 10 διαφορετικούς αριθμούς του ΟΚΑΝΑ αλλά κανείς δεν απάντησε. Τελικά ανέλαβε την τύχη σου ο Δήμος Αθηναίων από το 1595.
    Ελπίζω να ξημερώσεις σε μια καλύτερη και πιο τυχερή πόρτα.
    Πολύ η δυστυχία έξω παιδιά και είναι αβάσταχτη.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της annoula1981
    Σήμερα συνάντησα ένα...Δουκα..! Το μηχανάκι ένα κούκλι μαύρο-πορτοκαλι και συ επάνω του να του χαϊδεύεις το ντεπόζιτο. Εξοπλισμος φουλ το Nike όμως με χαλασε λίγο, αλλά δεν πειράζει γιατί ησουν πολύ ωραίος και συγχωρείσαι :-) Άντε βρε μου έφτιαξες τη μέρα!
    Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	2012-ktm-990-super-duke-r-11_1600x0w.jpg 
Προβολές:	472 
Μέγεθος:	94,0 KB 
ID:	352418
    Αν η ζωη σου ειναι πικρή ανακατεψε. Εχει καθήσει η ζάχαρη..

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Πρώτα σε άκουσα (σπάνιο) να έρχεσαι και μετά (ακόμα σπανιότερο) σε είδα άσπρη Brabus Merc, με αυτοκόλλητο CD και πινακίδες Monaco.
    Προσπάθησα να σε ακολουθήσω χωρίς να "ενοχληθείς" αλλά μετά από λίγο το έκανες επικίνδυνο.

Καλή τύχη στη συνοδεία σου, θα την χρειαστεί.
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Banned
    Σε είδα εχθές πριν την Αράχοβα να κολλάς με το αμάξι σου πίσω μου και να πατάς φρένο - γκάζι, είχες και ξένον φώτα είσαι τυχερός που δεν σε σταμάτησα εκεί στα χωράφια και να σου δώσω να καταλάβεις. Έδωσα τόπο στην οργή αλλά μετά έφυγες γρήγορα γρήγορα γιατί κατάλαβες..

Σας είδα αγελάδες στην στροφή στην μέση του δρόμου, φωτισμός μηδέν στον δρόμο και εσείς χαλαρά εκεί σας έκανα παρατήρηση και πήγατε στην άκρη μπράβο

Ελ προφεσόρ Το avatar του/της Nik0s_Dk
    Σε είδα Multi 1000 στο γεφυράκι απο Καλλίρόης για Συγγρού να πας να περάσεις το φορτηγό από δεξία πριν βγούμε Συγγρού να μη σε βλέπει και να σε κλείνει στα κάγγελα.. Κάτι χρουτς χρατς που ακούστηκαν ελπίζω να μην βγουν μεγάλη ζημιά. Επίσης δεν κόρναρες τον προσπέρασες και δεν εκανες καν κίνηση να του πεις οτιδήποτε παρότι θα μπορούσες να πάθεις ζημιά. (ίσως ψιλοένιωσες πως ήταν ψιλομακακίτσα σου..)

Σε είδα και σένα κοπελιά με το CRF. Ημουν από πίσω σου από μετρό Άγιου Ιωάννη μέχρι το μέτρο μολ. Εχεις υπέροχα μάτια!! Μόνο αυτό μπορούσα να δω, κρανάκι μπουφανάκι γαντάκι.. Κυρία! Καλούς δρόμους! Ισως σε ξαναπετύχω!!
    Run, live to fly, fly to live, do or die
    Run, live to fly, fly to live, Aces high

Παρόμοια θέματα

1. Σε είδα...... vol ΙΙΙ
    από MikeG στο forum Ιστορίες του δρόμου
    Απαντήσεις: 1183
    Τελευταίο μήνυμα: 18/04/2010, 19:17
  2. Σε είδα...... vol ΙΙ
    από MikeG στο forum Ιστορίες του δρόμου
    Απαντήσεις: 255
    Τελευταίο μήνυμα: 12/11/2009, 14:26

Κανόνες δημοσιεύσεων