22% άρωμα είναι πολύ φίλε. Γνώμη μου πάντα ε;
Το kboom που το βρίσκουμε;
22% άρωμα είναι πολύ φίλε. Γνώμη μου πάντα ε;
Το kboom που το βρίσκουμε;
Παίχτηκε μπινιά,κάτσε να το διορθώσω πάλι.Είχα βάλει ποσοστό για τα 30 ml.Eγώ το βρήκα στον ατμόσφαιρα...ελπίζω να συνεχίσει να το φέρνει.
Έντιτ: Το διόρθωσα,κοίτα φαίνεται πολύ αλλα βγαίνει καλό όταν ωριμάσει.
Το έγραψες (ή μάλλον το διάβασα) την καταλληλότερη στιγμή!
Σε λίγο είχα σκοπό να αλλάξω το σύρμα.
Αυτός που μου πρότεινε και τελικά αγόρασα το άρωμα που κάνω και τώρα, μου είπε πως είναι απομίμηση του halo torque!
Σύμφωνα με τα λεγόμενά του, γιατί δεν έχω δοκιμάσει το halo, είναι αρκετά κοντά.
Μετά από αρκετή χρήση θα έλεγα με τον kayfun l+, έχω να πω τα καλύτερα!
Λοιπον όσοι έχουν το elaf pico, προτείνω Ατμοποιητη nautilus Aspire.
Αμα θυμαστε αυτό που με απασχολουσε ηταν η γεύση κατι που ο mello3 δεν εδινε.
Πηγα στο μαγαζι που προμηθευομε και που προτινε τον nautilus aspire "πειραγμένο" τι εννοώ με αυτο απλα με τρυπανι εκανε μια μεγαλύτερη τρύπα εκει που ρυθμίζεις τον αέρα.
Παιδια ενα θα πω απολαμβανω τσιγαρισιες τζουρες σε σχεση με τις πνευμονικες του mello 3 που με ειχε κουράσει.
Επιτέλους νιώθω και καταλαμβσινω γεύση. Τωρα μια ερώτηση γιατι οι αντιστασεις aspire διαφέρουν με τις eleaf που ήξερα επειδή ξεμεινα απο αντίσταση ειχε δυο το κουτι την 1.06ωαυτη δούλευα τωρα στα 15watt, αλλα οπως ειπα ξεμεινα το κουτι εχει αλλη μια την aspire bvc 1.08ω στα 4.2-5.0v βρε παιδιά αυτη τι watt την δουλεύουμε ξερει κανεις;
Ενω οι eleaf το ελεγε σε watt που μπορείς να τις δουλέψεις.
σας εχω ολους εσας τους παγκοσμοιους καφετερειακιδες και της ευθειακιδες,αιντε μαθετε να μπαινετε σε καμια στροφη και τα λεμε μετα.
Επανάληψη
Εκεί έρχονται τα volt και λύνουν την απορία σου.Θέτεις και στην 0.5 στα 4.2 volts και βουαλά,έχεις τα σωστά watt σε σχέση με την όποια αντίσταση φοράς.
Με πιο απλά λόγια.Οτι αντίσταση και να έχεις,βάλε τα volt στα 4.2 ~ 4.3 και θα δεις τα αντιστοιχα watt.
Yποθέτω εννοείς 1.8 και όχι 1.08 αντίσταση.
Χαγιάτε όσα ml και να είναι,το % θα είναι πάντα το ίδιο χαλόουυ
Ειναι καλό πάντως.![]()
Φίου φίου φι φι φίου
σας εχω ολους εσας τους παγκοσμοιους καφετερειακιδες και της ευθειακιδες,αιντε μαθετε να μπαινετε σε καμια στροφη και τα λεμε μετα.
Στο pico mega, μετά την τελευταία αναβάθμιση, υπάρχει τρόπος μαζί με τα watt να βλέπεις και τα αντίστοιχα volts.
Κρατάς πατημένο το + και το fire και επιλέγεις τι θα βλέπεις. Volts, πόσες φορές πατήσες το fire, πόσα sec δούλεψε.
Τελευταία τροποποίηση από 7Tolis; 16/12/2016 στις 03:27.
Φίου φίου φι φι φίου
Να ρωτήσω κάτι...
Έκανα μία προσπάθεια να φτιάξω δικά μου υγρά.. έβαλα έτοιμη βάση 50/50 με 6 νικοτίνη και άρωμα. Το άρωμα έλεγε αραίωση 5% οπότε για τα 20ml που έφτιαξα η αναλογία αν δεν κάνω λάθος βγαίνει 19ml βάσης και 1ml αρώματος. Τα έφτιαξα το Σάββατο και εχτές (Τρίτη ) είπα να βάλω λίγο να δοκιμάσω.... το αποτέλεσμα ήταν ότι δεν νιώθω σχεδόν καθόλου το άρωμα.. έχει μία γεύση - άρωμα που νομίζω ότι είναι αυτή της γλυκερίνης όχι του αρώματος που έχω βάλει. Που κάνω λάθος? Μήπως πρέπει να περιμένω περισσότερες ημέρες (απο 3 που τα άφησα) για να ωριμάσουν? Ενω όταν τα μυρίζω το νιώθω το άρωμα όταν το ατμίζω δεν νιώθω τίποτα, μόνο αυτό της γλυκερίνης.
Πως μέτρησες το 1ml? Με σταγόνες ή με μετρητή;
Το μυαλό μου παει 1ον στο να έχεις βάλει λιγότερο άρωμα και δεύτερον να μη το έχεις αραιώσει σωστά.
Δεν ρίχνεις το άρωμα μέσα σε 20ml βάσης αλλά το αντίθετο ρίχνοντας τη βάση λίγη λίγη και παράλληλα ανακατεύοντας. Ο τρόπος που ανακατεύουμε είναι σα να κρατάμε το κουταλάκι και να ανακατεύουμε τον ελληνικό στο μπρίκι, όχι όπως χτυπάμε τον φραπέ.
Το διάλυμα μέσα σε 20 λεπτά είναι έτοιμο για δοκιμή αλλά θέλει 1-2 μέρες οριμανση. (Ανάλογα και το άρωμα).
Τι άρωμα έβαλες?