Αρχικά δημιουργήθηκε από FZR1000
Κριμα δεν ειναι να λερωσει καποιος το σαλονι του με λαδια απο το desmo?
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από FZR1000
Κριμα δεν ειναι να λερωσει καποιος το σαλονι του με λαδια απο το desmo?
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Dessert, φίλε μου έχω να σου πώ τα εξής:Αρχικά δημιουργήθηκε από dessert
Σας αφήνουμε...΄Ακου λέει δεν σας αφήνουμε... Καλά χιλιόμετρα...!!!
![]()
![]()
Υπομονή...!!
Η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία...!!
Αξίζει να υπάρχεις για ένα όνειρο και ας είναι η φωτιά του να σε κάψει...!!!
Σου εύχομαι πραγματικά και ολόψυχα (χωρίς ίχνος ειρωνίας) να γίνεις πλούσιος για να καταφέρεις να έχεις αυτό που πραγματικά θέλεις, τα desmo σου και τις lambo σου και δεν ξέρω γω τί!!
Και τότε ελπίζω να είσαι τόσο χαρούμενος και ευτυχισμένος όσο εμείς που καβαλάμε τα π@π@ροJapan
φιλικά!!!
Ο έρικ σου!
![]()
![]()
![]()
Chris
ΔΥΟ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΟ ΚΟΣΜΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΡΑΝΤΑ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΚΑΙ Η ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΒΛΑΚΕΙΑ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΕΧΩ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΜΦΙΒΟΛΙΕΣ
ΑΪΝΣΤΑΙΝ
Ρε Μητσο μη προσβαλεις τις ραπτομηχανες...αυτες τουλαχιστον δουλευαν:rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από JIMK7
Τι είναι τούτο :hypnotize η ραπτομηχανή της προγιαγιά σου ?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
--ΚΟΝΞ ΟΜ ΠΑΞ--
Αρχικά δημιουργήθηκε από yannis27
Ρε Μητσο μη προσβαλεις τις ραπτομηχανες...αυτες τουλαχιστον δουλευαν:rotflmao: :rotflmao:
Αυτό φίλε Γιαννη είναι φωτογραφίαμη σε ξεγελά
![]()
![]()
ΔΥΟ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΟ ΚΟΣΜΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΡΑΝΤΑ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΚΑΙ Η ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΒΛΑΚΕΙΑ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΕΧΩ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΜΦΙΒΟΛΙΕΣ
ΑΪΝΣΤΑΙΝ
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από JIMK7
Αυτό φίλε Γιαννη είναι φωτογραφίαμη σε ξεγελά
![]()
[/QUOTE
πες μου ετσι παραξενευτηκα.....![]()
![]()
![]()
--ΚΟΝΞ ΟΜ ΠΑΞ--
Αυτό είναι ο λόγος που τα ducati γ@μανε στα superbikes και αισίως και στα motogp
Αυτά είναι παγκόσμια πρωταθλήματα και όχι κάτι αμερικανικα superbikes. Δεν μιλάμε για
τοπικά πρωταθλήματα αλλα για την παγκόσμια εκδοχή τους...
Αυτο έιναι επίσης ο λόγως που τα ducati έχουν άμεσο αρπαγμα αλλά και τόσο ισχυρο brandname
Τώρα αν δεν καταλαβαίνεται κάτι να σας το εξηγίσω![]()
Φιλικά πάντα:smilea:
Αρχικά δημιουργήθηκε από JIMK7
Τι είναι τούτο :hypnotize η ραπτομηχανή της προγιαγιά σου ?![]()
![]()
![]()
![]()
Στη φωτογραφία πάντως καλά δουλεύει:rotflmao: και προπαντός δεν κατακτυπά![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Τα αμερικανικά superbikes είναι τοπικά πρωταθλήματα ?Αρχικά δημιουργήθηκε από red_monster
Αυτό είναι ο λόγος που τα ducati γ@μανε στα superbikes και αισίως και στα motogp
Αυτά είναι παγκόσμια πρωταθλήματα και όχι κάτι αμερικανικα superbikes. Δεν μιλάμε για
τοπικά πρωταθλήματα αλλα για την παγκόσμια εκδοχή τους...
Αυτο έιναι επίσης ο λόγως που τα ducati έχουν άμεσο αρπαγμα αλλά και τόσο ισχυρο brandname
Τώρα αν δεν καταλαβαίνεται κάτι να σας το εξηγίσω![]()
Φιλικά πάντα:smilea:![]()
Τι άλλο θα ακούσουμε από τους ντουκατιστοι :hypnotize ότι δεν πιάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια
![]()
ΑΪΝΣΤΑΙΝ
ΑΪΝΣΤΑΙΝ
Είσαι πολύ σωστός αλλά θυμάσαι τι είπε ο grigorisr1 αν όχι να σου θυμίσωΑρχικά δημιουργήθηκε από cartman
Έχεις δίκαιο φίλε αλλά συγκρίνεις το k7 παραγωγής με μηχανή με κινητήρα desmo motoGP! Το desmo κανείς δεν μπορεί να τον χρησιμοποιήσει στον δρόμο σωστά, είναι για ΠΙΣΤΑ. Το μηχανάκι απ`ότι διάβαζα χθές βράδυ στο νετ πρέπει να το πάρεις στα όρια του για να σου ξεδιπλώσει τις αρετές του, κάτι που όχι μόνο χρειάζεται πίστα, αλλά και εμπειρο οδηγό!
Η γνώμη μου είναι ότι ο Desmo είναι για ανθρώπους λεφτάδες, χεράδες, τιμόνια, αφοσιωμένους στο σπόρ της οδήγησης οι οποίοι θα το βγάζουν από το σαλόνι τους να το βάζουν στην πίστα, να το σκίζουν (αν τα καταφέρουν) και μετά πίσω στο σαλόνι!!
Το k7 φίλε μου και όλα τα japan ss δεν έχουν χρήση σαλόνι-πίστα αλλά καθημερινή διακίνηση-ταξίδια-πίστα - εντατική χρήση κ.τ.λ. Καμία σχέση τα target groups των δύο μηχανών!
Αν έχω κάπου λάθος διαρθώστε με...
![]()
"σου δινει ενα Κ7 που με μια ολοσομη και προγραμα παταει απο πανω το δεσμο ρε..."
και το ερώτημα είναι ΠΟΙΟΣ πατάει ΠΟΙΟΝ ??
Και φυσικά ΔΕΝ τέθηκε το ερώτημα ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΧΕΡΑΣ
Η μηχανή πάει όσο μπορείς να την πας, αν εσύ δεν μπορείς να την πας, δεν πάει. Απλό δεν είναι?
Ducatisti υπάρχουν πολλοί
Ducatistiani ένας!!
Αρχικά δημιουργήθηκε από red_monster
Aν και δεν θα το έλεγα ραπτομηχανη αλλα πολυβόλο
Κοίτα όπως το βλέπει ο κάθε ένας είναι και στο κάτω κάτω πολυβόλο είναι και της............
.................................ΚΑΤΣΙΚΑΣ Ο Κ@Λ@Σ ! :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Ρε συ της κατσίκας ο κ@λ@ς είναι ΜΑΣΤΟΡΑΣ και όχι πολυβόλοΑρχικά δημιουργήθηκε από sakisvolos
Κοίτα όπως το βλέπει ο κάθε ένας είναι και στο κάτω κάτω πολυβόλο είναι και της............
.................................ΚΑΤΣΙΚΑΣ Ο Κ@Λ@Σ ! :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
:rotflmao: :rotflmao:
:rotflmao:
:rotflmao:
Ducatisti υπάρχουν πολλοί
Ducatistiani ένας!!
Γιατι δεν ειναι τοπικα??? Τι ειναι παγκοσμια???Αρχικά δημιουργήθηκε από JIMK7
Τα αμερικανικά superbikes είναι τοπικά πρωταθλήματα ?![]()
Τι άλλο θα ακούσουμε από τους ντουκατιστη :hypnotize ότι δεν πιάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια![]()
Και τοτε τα sbk & motogp τι ειναι???
Διαπλανητικα??????
Την τσικουδια την πινουμε, αλλα με μετρο...
![]()
![]()
![]()
Life is not a journey to the grave with the intention of arriving safely in a pretty and well preserved body;
but rather to slid in broadside, thoroughly used up, totally worn out, and loudly proclaiming:
"WOW...WHAT A RIDE!!!"