Αρχικά δημιουργήθηκε από CIRUS
Για τον ίδιο λόγο που όποτε σας αναφέρουμε τις Ψ...ες που τρώτε στο πρωτάθλημα μας αναφέρεστε στην ευρώπη![]()
καλά αυτές τις δικαιολογίες να τις λέτε μεταξύ σας όχι με μας, είναι τα ίδια καραγκιοζιλίκια όπως όταν αναφερόταν ο δικός μας ο μ@λ@κας στον κακό αγωνιστικό χώρο (βλακείες με λίγα λόγια). το καλύτερο κριτ΄ηριο για 2 ομάδες είναι η απευθείας αντιπαράθεση και τίποτα άλλο (δεν σου λέω κάτι παράλογο)
τέλος καμοιά διαιτησία δεν σας αδίκησε στις τελευταίες δύο 4ρες πχ που έχετε φάει και πρώτοι εσείς παραδεχθήκατε ότι δεν έφταιγε η διαιτησία, ότι είσασταν απαράδεχτοι κτλ.
όπως δεν σου τα μασάω εγώ και σου λέω ξεκάθαρα ότι έχετε κάνει μεγαλύτερες πορείες στην ευρώπη, μη μου τα μασάς και εσύ αντίστοιχα και μου λές για διαιτησίες και ούφο.![]()
ΚΟΙΤΑ ΕΓΩ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΩ ΟΤΙ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΗΜΕΡΑΣ
Π.Χ . ΑΝΤΕ ΤΩΡΑ ΝΑ ΞΑΝΑΒΑΛΕΙΣ ΤΟΝ ΛΟΥΤΣΙΑΝΟ ΝΑ ΞΑΝΑΒΑΛΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΓΚΟΛ ΟΠΩΣ ΤΟ ΦΑΟΥΛ ΠΟΥ ΕΒΑΛΕ ΣΤΗΝ ΛΕΩΦΟΡΟ....100 ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΞΑΝΑΒΑΛΕΙ....
ΟΠΩΣ ΕΜΑΣ Ο ΣΑΛΠΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΕΚ ΤΟ ΞΕΡΟ ΠΟΥ ΕΠΙΑΣΕ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΕΣΤΕΙΛΕ ΣΤΟ (Γ) ΣΕ ΤΕΣΣΕΡΗΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ 4 ΓΚΟΛ ....
(ΔΕΝ ΛΕΜΕ ΓΙΑ ΑΞΙΑ ΠΑΙΚΤΩΝ )
ΟΠΩΣ ΠΕΡΥΣΙ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΝΑΜΕ 10 ΚΛΑΣΙΚΕΣ ΚΑΙ Η ΠΟΡΝΗ(ΜΕΓΑΛΕ ΟΣΙΜ)ΔΕΝ ΕΜΠΕΝΕ ΜΕ ΤΟΙΠΟΤΑ ΜΕΣΑ .......
ΚΑΙ ΚΑΠΑΚΙ ΣΤΟ ΚΥΠΕΛΟ ΟΤΙ ΣΟΥΤΑΡΑΤΕ ΕΓΡΑΦΕ.....
ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ Η ΜΠΑΛΑ ΤΟ ΣΚΟΡ ΕΙΝΑΙ ΣΚΟΡ ΚΑΙ Η ΝΙΚΗ ή Η ΗΤΑ ΜΕΤΡΑΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ....ΤΗΝ ΜΙΑ ΒΑΖΕΙΣ 4 ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΤΡΩΣ 4-5-7 ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ Η ΜΠΑΛΑ ......