Nea odhgos, psaxnei...
Kamia empeiria apo mixanes, twra ksekinhsa mathimata, apexthanomai ta papakia kai ta scooter.
opoios thelei grafei ti gnwmi tou gia honda bros, cbf 250, kai cb super four, ws prwtes mixanes.
Kalws sas brika!
Nea odhgos, psaxnei...
Kamia empeiria apo mixanes, twra ksekinhsa mathimata, apexthanomai ta papakia kai ta scooter.
opoios thelei grafei ti gnwmi tou gia honda bros, cbf 250, kai cb super four, ws prwtes mixanes.
Kalws sas brika!
Dibs
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Αντωνη??? δωσε προοπτικη στο λαος σου..100 χιλιαδε ψηφοι
Οι μοτοσυκλέτες δεν εχουν πια ψυχή γιατί οι άνθρωποι δεν εχουν πια ψυχή
Είτε έχεις είτε δεν έχεις αν δεν σε τρέχουνε μην τρέχεις...
Αν δεν ξερεις που πας γυρνα πισω!!!
δινω ρεστα για το ψευδονυμο σου!!!
οι μηχανες που αναφερεις ειναι αρκετα καλες για ξεκινημα, αλλα 1ον: ποια κατηγορια διπλωμα θα βγαλεις? και 2ον: ποσα λεφτα μπορεις να διαθεσεις?
Δεν το έπιασα...
Από εμπειρίες-γνώσεις φίλων καταλήγω στη honda. Δεν είμαι σίγουρη αν αυτή θα καταλήξει σε εμένα... Το είδα όμως και σε ευχαριστώ!
στον jimmis5 πήγαινε νομίζω
υπάρχουν και μεταχειρισμένες στο car.gr
....(άσε κάτω το wolf στη μιχαλακοπούλου είναι δικιά μου εγώ την είδα πρώτος)
motomike πάντως είσαι σωστός γενικά
" motomike", το "δεν το έπιασα" πάει στο "dids" και τον κύριο Αντώνη! Ομολογώ να πω ότι έπεσες μέσα και στα 3! Όντως δεν ήξερα αυτή τη μηχανή και δεν σκέφτομαι η πρώτη να είναι καινούργια. Επίσης είναι πολλοί εκείνοι που αμφιβάλλουν για την αξιοπιστία της. Το ψευδώνυμο ήταν έμπνευση της στιγμής... Αλλά συχέχεια αυτό δεν μας λέτε?????? ΧΑ!
ανεξάρτητα κυβικά. μέχρι 2500 ευρώ. με απασχολει το βάρος τους. Δεν είμαι και το πρώτο μπόι (1.60)!!!
παντως αν θες ντε και καλα χοντα, και πας για το μεγαλο διπλωμα, βαλε και το cb500 στο παιχνιδι!! και αν εισαι και ενος καποιου αναστηματος, (1,65 και ανω) βαλε και το τρανσαλπ
edit! αστο το τρανσαλπ τωρα ειδα το υψος σου)
επισης το βαρος ολων αυτων των μηχανων ειναι στα ιδια επιπεδα περιπου, εκτος του 250 που σαν πιο μικρο ειναι καταπολυ ελαφρυτερο! αλλα μη σε απασχολει ιδιετερα καθος το βαρος δεν θα το καταλαβαινεις εν κινησει ενω εκει που θα σε απασχολησει ειναι αν σου πεσει η μηχανη κατω! εκει οτι βαρος και να εχει θα χρειαστεις βοηθεια για να τη σηκωσεις οποτε αλλος θα το φαει το μανικι!!
γμτ...
Κι αλλη λευκη συσκευη?
Η δικη μου προταση ειναι εντουρακι 125-250 κ.ε.
Inochi, ρε!
Για οσο.