Γεια χαρά παιδειά ! Αγορασα το πρώτο μου μινι μοτο , κινέζικο, χωρις manual, απο επαρχία, καινούριο !
Εχουμε και λεμε λοιπόν..
Δεν με κουβαλάει το μηχάνημα, είμαι 76 κιλά και ήδη απο την πρώτη λειτουργία αντιμετώπισα προβλήματα που δεν υπήρχαν ουσιαστικά και εννοώ...
Ξεκινάω:
Μίξη λαδιού στα 3λ βενζίνης 100 μλ
Οταν το τσοκ λεει open είναι ανοικτός ο αέρας, τώρα το κατάλαβα γιατί στις μοτο είναι ανάποδα.
Αφού λοιπόν , ολοκαίνουριο το ζάλισα στις μανιβελιές και μπούκωνε και εγώ πήγαινα τον α'ερα στο mh open
kai εσβηνε και πείραζα το ψψψψ και στο τέλος αναγκάστηκα να ανοίξω καρμπυρατέρ να το καθαρίσω για να μαι σίγουρος.
Πάμε πάλι : στην αρχή , στο σταντ γύρναγε η ρόδα , αλλά μετά μπούκωνε, οκ λέω, μετά από κάποιο διάστημα λειτουργίας (5-10 λεπτών) και πειράγματος γύρναγε καλύτερα χωρίς πρόβλημα , όταν έκατσα επάνω ούτε που ξεκίναγε. Μετα το άφησα πάλι να δουλέψει λίγο , κάθομαι , αρχισε να τσουλάει λίγο , μετά λίγο περίσσότερο (5χλμ ώρα λέμε) , ΄μέχρι εκει όμως.
Η μηχανή είναι ολοκαίνουρια, τι γίνεται ρε γαμώτο, έπρεπε να πηγαίνει σύμφωνα με τα κιλά μου τουλάχιστον 30-40χλμ την ώρα.
Επ'ισης όταν την άνοιξα από συσκευασία η αλυσίδα ήταν full τεντωμένη, εγώ την χαλάρωσα λίγο. Πίεση ελαστικώ δεν είδα αλλά ΟΚ δεν είναι πίτα.
Που μπορεί να οφείλεται το πρόβλημα ρε παιδιά ¨??
Ευχαριστώ