Καλησπέρα σε όλη την ομάδα, είναι το πρώτο μου post ως εγγεγραμένος χρήστης και θα ήθελα να μοιραστώ τις σκέψεις μου σχετικά με την εν λόγω μηχανή. Πρόκειται προφανώς για την Tiger Sport 660 2023 και θα ήθελα να μάθω εμπειρίες αλλά και να ακούσω γνώμες σχετικά με αυτή καθώς ενδιαφέρομαι να την αγοράσω μετά απο μια καλή ευκαρία που βρήκα στα 8000 και με μόνο 1.800 χιλιόμετρα. Στο κεφάλι μου έπαιζε πολύ το Tracer 700 αλλά μετά απο μια μικρή έρευνα δεν μου άρεσαν κάποια πραγματάκια σχετικά με την ποιότητα βαφής και κατασκευής του αλλά φυσικά η αξιοπιστία του μοτέρ είναι εγγυημένη, κάτι που για εμένα μετα απο ταμπού μάλλον στο Tiger, δέν είναι βέβαιη. Σαφώς έχω οδηγήσει και το Versys 650 του 2016 που μου άφησε θετικές εντυπώσεις και αυτές τις μέρες θα πάρω για δοκιμή το Τriumph που μου αρέσει και σαν εμφάνιση και σαν μοτέρ. Ο φόβος μου είναι κυρίως στα ηλεκτρολογικά που εμφάνισαν τα Triumph πρίν αρκετό καιρό βέβαια αλλά και στην νορμάλ τιμή που έχει για τρικύλινδρο ενώ οι αντίπαλοι του έχουν περίπου ίδια τιμή και με δικύλνδρο μοτέρ. Επίσης είμαι 1.84 και κοντά στα 80 κιλά οπότε το θέμα ύψος της μοτοσυκλέτας η βάρος δεν με ακουμπάνε ιδιαίτερα καθώς έχω οδηγήσει αρκετές μηχανές όπως Vstrom 2005, Diversion f 2012 και άλλες που δεν θυμάμαι με την πιο βαριά (Μαούνα) το vStrom στα 225 κιλά συν τα πράγματα που είχε πάνω του. Γενικά το μηχανάκι θα έχει καθημερνό ρόλο με όχι πάνω απο 100 χιλιόμετρα την βδομάδα εκτός απροόπτου. Ψάχνω δηλαδή να βρώ που έχουν γίνει εκπτώσεις απο την εταιρεία η αν τα άλλα δυο μηχανάκια (Tracer 700 και Versys 650) είναι απλά υπερτιμολογημένα. Θα χαρώ να ακούσω οτιδήποτε μπορεί να με βοηθήσει και τις γνώμες όλων. Σας ευχαριστώ πολύ! Πάντα όρθιοι!
( Το πόστ έχει ανέβει και στην κατηγορία των Forum που είναι μόνο για την Triumph αν ενοχλεί ας κατεβεί απο εκεί , ευχαριστώ πολυ!)