Όταν οδηγούμε στην πόλη, σε ποια λωρίδα και σε ποιο τμήμα της οδηγούμε; Στην άκρη αριστερά; Στη μέση; Δεξιά; Πού είναι ασφαλέστερα;
Σε δρόμο με μια λωρίδα κυκλοφορίας ανά κατεύθυνση ή σε μονόδρομους δεν έχουμε επιλογή λωρίδας. Μπορούμε όμως να επιλέξουμε σε ποιο τμήμα της θα οδηγούμε.
Η άκρη δεξιά έχει δυο βασικά μειονεκτήματα:
Σε περίπτωση που μπει κάποιος απότομα από παρακείμενο στενό στο δρόμο μας, ο διαθέσιμος χώρος ελιγμού που θα έχουμε είναι μειωμένος σε σχέση αν οδηγούσαμε ποιο αριστερά.
Αν κάποιο αυτοκίνητο πίσω μας κινείται ταχύτερα, ίσως μπει στον πειρασμό να εκμεταλλευτεί το κενό που έχουμε αφήσει και να επιχειρήσει προσπέραση πολύ-πολύ κοντά μας με ό,τι αυτό συνεπάγεται για την ασφάλειά μας.
Το μεσαίο τμήμα έχει κι αυτό τα θέματά του:
Οδηγώντας πίσω ακριβώς από τα προπορευόμενα οχήματα, τυχόν λακκούβες - σαμαράκια κλπ θα τα δούμε κυριολεκτικά τελευταία στιγμή. Επίσης, στη μέση της λωρίδας είναι πιο πιθανό να βρεθούν κηλίδες από λάδια, παραφλού, πετρέλαιο κλπ.
Οδηγώντας στην άκρη αριστερά όμως, ελέγχουμε καλύτερα εκείνους που θέλουν να μπουν στο δρόμο μας*, αναγκάζουμε τον πίσω που θέλει να περάσει να το κάνει με ασφάλεια -αλλάζοντας λωρίδα σαν να προσπερνούσε άλλο αυτοκίνητο-, και αποφεύγουμε το πλέον ακάθαρτο τμήμα του δρόμου.
Επίσης, οδηγώντας πίσω από τους αριστερούς τροχούς του προπορευόμενου ΙΧ, αν υπάρξει λακκούβα και την αποφύγει ο μπροστινός μας, θα την αποφύγουμε κι εμείς εφόσον ακολουθούμε πίσω από τους τροχούς!
*Εξαίρεση στα παραπάνω, οι μονόδρομοι. Εκεί, τουλάχιστον εγώ έτσι κάνω, παρακολουθώ τα απαγορευτικά στροφής σε κάθε στενό. Αν απαγορεύεται πχ η στροφή δεξιά, αυτό σημαίνει ότι το στενό δεξιά μου είναι μονόδρομος με κατεύθυνση από δεξιά προς τα αριστερά μου. Πιθανό δηλαδή να βγει αυτοκίνητο από δεξιά. Οπότε μετακινούμαι προς τα αριστερά για να έχω καλύτερη οπτική επαφή αλλά και μεγαλύτερο χώρο. Το αντίθετο αν υπάρχει πιθανότητα να βγει αυτοκίνητο από τα αριστερά. Μετακινούμαι δεξιότερα.
Όταν υπάρχουν παραπάνω από δυο λωρίδες κυκλοφορίας, μεγάλες λεωφόροι π.χ, οι ασφαλέστερες επιλογές είναι κατ' αρχάς οι δύο ακριανές. Διότι έχουμε να προσέχουμε μόνο τη μια "ελεύθερη" πλευρά για τυχόν ατασθαλίες των γύρω μας. Ενώ αν κινούμαστε στη μεσαία, πρέπει να ελέγχουμε τόσο τους χρήστες της αριστερής όσο και της δεξιάς λωρίδας.
Η δεξιά λωρίδα όμως είναι αυτή που δέχεται αρχικά την κυκλοφορία από τους παρακείμενους δρόμους. Επίσης, εκεί κινούνται και τα βαρέα οχήματα δημιουργώντας πολλές φορές σαμαράκια και κηλίδες από λάδια πετρέλαια κλπ.
Οπότε, αν μπορούμε να πάμε τουλάχιστον όσο γρήγορα πάει η αριστερή λωρίδα, επιλέγουμε αυτή. Αν όχι, μένουμε στο αριστερό τμήμα της δεξιάς κι έχουμε το νου μας στις παρακείμενες εισόδους.