Κυριακή 25/09/2005.... 5.30 χτυπάει το ξυπνητήρι και ετοιμάζόνται τα παραίτητα (καφές και τσιγάρο)
Στις 7 είμαστε 50 περίπου άτομα στην πίστα και γίνονται οι σχετικοί έλεγχοι σε μηχανές και εξοπλισμό αναβατών....
Και ξεκινάμε τις θεωρίες και την πρακτική εφαρμογή αυτών στην πίστα....
Στις 5 περίπου έχουμε τελειώσει.... Μία κουραστική αλλά πολύ όμορφη μέρα πέρασε χωρίς να καταλάβουμε πως.... ΟΚ στο 3ο session ήμασταν έτοιμοι να διαλυθούμε από την κούραση και την ζέστη αλλά...... τα χαμόγελα ήταν εκεί...
Αποτελέσματα της ημέρας : Από εκεί που νομίζαμε ότι ελέγχουμε την μηχανή καταλάβαμε πόσο μακρυά από την πραγματικότητα είμαστε. Η θεωρία και οι μηχανισμοί της φυσικής πίσω από αυτή μας έδωσαν να καταλάβουμε γιατί και πως στρίβει μια μηχανή. Οι εκπαιδευτές ήταν ακούραστοι (15 session βγάλανε σε μία μέρα...)
Και στο τελευταίο session η αποκάλυψη..... Οδηγώντας ο καθένας στα δικά του όρια... Η άσκηση ήταν : Βγείτε έξω και οδηγείστε όσο πιο γρήγορα μπορείτε κάνοντας αυτά που μάθαμε σήμερα....... Η αποκάλυψη ήταν ότι εγώ προσωπικά είδα μία βελτίωση σε τέτοιο βαθμό που ποτέ άλλοτε δεν είχα όσο κι αν είχα προσπαθήσει στα trackdays που έιχα πάει στα Μέγαρα..... Και πως άλλωστε αφού το μόνο που έκανα ήταν να κάνω αυτά που εγώ νόμιζα σωστά, αυτά που μου είχαν πει φίλοι αλλά και είχα διαβάσει στον ειδικό τύπο και το internet. Έλλειπε η "σωστή" θεωρία, και οι υποδείξεις των εκπαιδευτών, των άγρυπνων φρουρών μας.
Στό χέρι μας είναι τώρα να προσπαθήσουμε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας για βελτίωση στα track days στα Μέγαρα ή στις Σέρρες.
Όπως είπε ο Mike και ο Θανάσης το 0-300 riding school είναι η απαραίτητη βάση πάνω στην οποία μπορείς να συνεχίσεις είτε οδηγώντας σβέλτα και με ασφάλεια στον δρόμο είτε να συνεχίσεις με τα 3 level του CSS (κάτι που εγώ προσωπικά θα κάνω).
Το moto.gr θριάμβευσε βεβαίως αφού εγώ και ο arxiereas βραβευτήκαμε σαν ο 3ος και ο 2ος πιο βελτιωμένος οδηγός της ημέρας. 1η πιο βελτιωμένη οδηγός βραβεύτηκε μία κοπέλα που θα με συγχωρέσει αλλά ξεχνάω το όνομά της αλλά τα συγχαρητήρια όλων μας πιστεύω ότι τ' αξίζει... (περισσότερα σε προσεχές τεύχος του 0-300... φωτογραφίες - κους κους - Life Style κλπ )
Εδώ θέλω να ευχαριστήσω τον δικό μου εκπαιδευτή Δημήτρη ή όπως πολλοί εδώ μέσα τον γνωρίζουμε Bladerunner.
Τις ευχαριστίες μου στην Ιωάννα (jarv) και τις 2 άλλες κοπέλες για την άψογη διοργάνωση και την παντελή έλλειψη προβλημάτων.