Δοθείσης ευκαιρίας από κάποια ποστ, που ζητάνε καινούργιες κατηγορίες για μοντέλα μοτοσικλετών και επίσης δοθείσης ευκαιρίας, από σβησίματα σε ποστ και την προσπάθεια υποστήριξης μοντέλων που έτσι και αλλιώς υπάρχει χώρος που τα φιλοξενεί έξω από το moto gr, προτείνω να σκεφτείτε την κατάργηση των μοντέλων ανά μάρκα και να υπάρχει μόνο ενότητα μάρκας
Όπου οι Μοντ, φροντίζουν να υπάρχουν μόνο τεχνικές πληροφορίες ανά μοντέλο, φωτογραφίες και λοιπά, που αφορούν μόνο την συγκεκριμένη μηχανή (μοντέλο) και όπου κανείς άλλος εκτός των Μοντ, δεν έχει το δικαίωμα να γράψει τίποτα, ώστε το ποστ να μένει καθαρό, από οποιοδήποτε άσχετο μήνυμα
Αν υπάρχει κάποια πληροφορία, για κάτι συγκεκριμένο, σε ένα άλλο ποστ, ο Μοντ μπορεί να το κόψει και να το ράψει, εκεί ακριβώς που πρέπει
Όταν κάποιος θέλει να γράψει η να ρωτήσει κάτι, ας ρωτάει στην κατηγορία μοντέλα η τεχνικά θέματα και κόλπα και από εκεί και πέρα, αν υπάρχει χρήσιμη πληροφορία, μπορεί να προστεθεί από τον Μοντ στην κατηγορία του μοντέλου, με παραπομπή ίσως στο λινκ, που είναι το αρχικό θέμα
Ας πούμε να υπάρχει ένα ποστ που να λεει
Τα πάντα γύρω από το χ μοντέλο
Όπου μέσα μπορούν να μπουν όλες οι κατηγορίες, που αφορούν το συγκεκριμένο μοντέλο, από λάστιχα που του ταιριάζουν, μέχρι και λάδια, ρυθμίσεις, σέρβις κλπ
(υπάρχουν ήδη τέτοια ποστ)
Έτσι αποφεύγεται οι δημοσιεύσεις , μελών του φόρουμ, που σχεδόν, γράφουν μόνο στα αντίστοιχα section
Και επίσης αποφεύγεται το φαινόμενο να γράφουν > γεια σας είμαι νέο μέλος και παει και γράφει στον τομέα αυτό, λες και γράφτηκε κάποιος στο χ club και όχι στο moto gr
Τα ανάλογα και αντίστοιχα παραδείγματα είναι πολλά, όπως και ένα σημερινό που γράφει μέσα στο τάδε section, γεια σας είμαι νέο μέλος, με τι να πλύνω την μηχανή μου? λες και αφορά την τάδε μάρκα αυτό και είναι και χρήσιμη πληροφορία, ότι πήρε καινούργια μηχανή και όχι μεταχειρο και μετά από λίγο βλέπω, ότι σβήστηκαν μηνύματα, γιατί κάποιοι του την είπαν (δεν ξέρω τι έγινε)
Το άλλο θέμα, είναι τα σβησίματα των ποστ
Είμαι αντίθετος στο σβήσιμο των ποστ, εκτός και αν υπάρχουν θέματα, που εμπίπτουν σε νομικά πλαίσια
Επειδή παρατηρείται πολύ SPAMMING (Δεν Μιλάω Για Τα Χαβαλεδιαρικα Ποστ),
και μάλιστα ασύστολο, λογικό είναι να αναγκάζονται οι Μοντ να σβήνουν κάποια μηνύματα
Αυτό είναι άδικο όμως, γιατί το κάθε γραπτό έχει την άξια του και δείχνει και τον χαρακτήρα, του ανθρώπου, που πληκτρολογεί πίσω από την οθόνη
Για αυτό προτείνω, να ανοίξετε πάλι, ένα τομέα σε κοινή θέα, σαν το Κάλαθο Των Άχρηστων, όπου θα μεταφέρεται όλη η σαβούρα μας από τους Μοντ, με link στο αρχικό ποστ της εξυπνάδας αλλά και της βλακείας του καθενός μας, όπου μπορεί κάλλιστα, να ανακηρυχθεί ο βασιλιάς του σπαμ χωρίς κανενός είδους ψηφοφορία
Δηλαδή αν με δείτε να γράφω καλημέρα στις καλημέρες, στείλτε το, είναι Spam από πάρτι μoυ
Υγ ξέρω, ότι κάτι τέτοιο, θέλει πολύ δουλειά από τους Μοντ
Και ότι δεν έχω πληρώσει την συνδρομή μου
Αλλά θέλω να διαβαστεί φιλικά, ακόμα και από αυτούς που θίγονται