Καλημέρα,
Σήμερα μεταξύ τύρου και αχλαδίου (καφέ Όστρια ) επάρθην μιαν σημαντικήν απόφασην.
Ο κολλητός έχει εδώ και 2 χρόνια παρατημένο ένα VFR400.
"Ρε μπαγλαμά, αντί να σαπίζει το έρημο, δεν το κάνουμε μόνο για πίστα, να μου μάθεις τα street να σου δείξω τι εστί εντούρο ?"
Οπερ και εγένετω !
Εκτός από το γενικό συμάζεμα που θα πέσει λόγο ακινησίας κλπ κλπ αποφασίσαμε με δημοκρατικές διαδικασίες (δηλαδή μόνο εγώ μίλαγα) να προχωρήσουμε και στα εξής:
Α) Ξήλωμα όλα τα ηλεκτρικά, φλας, φανάρια, κλπ κλπ
Β) Νεο πολυεστερικό Αρμάνι κουστουμάκι μιας και το προηγούμενο τα έχει φάει τα ψωμιά του.
Μέχρι εδώ όλα καλά και σχετικά εύκολα. Α ! αν κάποιος ξέρει μάστορα για το Αρμάνι μου το σφυράει, όχι κλέφτικα.
Προχωράμε.
Γ) Επειδή το μηχανάκι είναι ήδη με μονόμπρατσο και 18 εκεί είμαστε οκ. Μπροστά όμως είναι με 16αρα και είπαμε να το αλλάξουμε σε 17. Και για νεο look αλλά και γιατί που να βρίσκεις 16αρι λάστιχο στην εποχή μας.
Επίσης λέμε να ρίξουμε και κανα ρετουσάρισμα στις ζάντες για να δέσουν με το Αρμανι.
Την βοηθεία σας σε ότι έχετε να προτείνετε για μαστόρους και υλικά.
Δ) Εκτός από ότι ανέφερα εως τώρα αλλά και το Ε), καλοδεχούμενες όποιες προτάσεις για περαιτέρω μηχανική βελτίωση.
Ε) Τέλος για να δέσει το γλυκό, είπαμε να κοτσάρουμε και μια under tail χειροποίητη και γυαλιστερή (για να φτιάχνουμε την χωρίστρα) εξατμισούλα.
Ρίχτε και εδώ μια συμβουλή και ας πέσει χάμω.
Ευχαριστούμε εκ των προτέρων !
Πάντα όρθιοι και καλές βόλτες να έχουμε
Κώστας
ΥΓ: Αν κάποιος έχει λινκ με τα πλήρη χαρακτηριστικά θα ήμουν υπόχρεος. Μοντέλο/ημερομηνία που διαφεύγει στις 4 τα ξημερώματα αλλά θα επανέλθω