Και πριν καλά-καλά τελειώσω με το FZR1000 που ανακατασκεύαζα μέχρι και πριν μερικές ημέρες, βρήκα μια καλή ευκαιρία με ένα Kawasaki ZX-9R μοντέλο 1995.
Έχει, όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες παρακάτω, κάποια χρώματα που δεν τα είχα δει ποτέ σε αυτό το μοντέλο (ή και που να τα είχα δει θα τα είχα ξεχάσει).
Έχει οπωσδήποτε ατέλειες. Το μπροστινό φτερό είναι σπασμένο και θα χρειαστεί αλλαγή, το τελικό δεν περνάει RWC (ΚΤΕΟ), η σέλα οδηγού έχει ένα μικρό σκίσιμο, τα λάστιχα θέλουν αλλαγή, λείπουν κάποιες βίδες από τα φέρινγκ (μαμά), τα οποία έχουν κάποιες γρατζουνιές, όπως και το τεπόζιτο κλπ κλπ.....
Ο προηγούμενος ιδιοκτήτης μου έδωσε και ένα δεύτερο τεπόζιτο στα ίδια χρώματα, το οποίο είχε λέει σαπίσει και δεν του γινόταν επισκευή!! Χμμμ..... θα το δούμε αυτό!
Επίσης μου έδωσε και ένα σωρό άλλα καλούδια, τα οποία να πω την αλήθεια, τα πήρα στην κούτα και ούτε που τα πρόσεξα και πολύ.
Θέλω να το κάνω και αυτό σε γνήσια κατάσταση. Όμως, μου άρεσε πάρα πολύ το μοντέλο πράσινο-άσπρο-βιολετί της ίδιας χρονιάς. Σκέφτομαι να βρω άλλο κουστούμι να του βάλω και να το βάψω σε εκείνα τα χρώματα. Κρατώντας έτσι και τα δικά του φέρινγκ στη γνήσια τους κατάσταση.
Ακούω γνώμες