παρακολουθω αρκετο καιρο το φορουμ και ειναι αληθεια οτι εμαθα πολλα απο ολα τα παιδια εδω.
Συντομα και εγω μελος της παρεας (εστω και αργα) αν και εχω ψιλοχαθει στα τεχνικα και specs ......
και παλι να στε καλα ολοι-ες
παρακολουθω αρκετο καιρο το φορουμ και ειναι αληθεια οτι εμαθα πολλα απο ολα τα παιδια εδω.
Συντομα και εγω μελος της παρεας (εστω και αργα) αν και εχω ψιλοχαθει στα τεχνικα και specs ......
και παλι να στε καλα ολοι-ες
toparakolou8is ali8ia?
pou pigeni 8 me 5 kseris?
ke pou ise ama xanese trava to kazanaki 8a erxomaste na se mazevoume...:rotflmao: :rotflmao:
Αφροτζιξ.kata tin nona druna
Welcome
Ρε αλήτες μηχανόβιοι γιατί το πειράζετε το παιδί......
welcome και απο μένα.........
παλιααα ειχα βεσπα 200 μετα παπι 90 μετα παντρευτικα και 4 χρονια δεν ειχα τιποτα, τωωωρα που ειμαι παλι μονος σκεφτομαι για ενα γυμνο 600 και ειμαι μεταξυ 2-3.Το FZ6 το Hornet το 2005 και το Ducati το 620 Monster black. Βασικα εχω καταληξει στα Honda, Ducati απλα δεν ειμαι εξορισμου μηχανοβιος, και ψαχνω μια μηχανι βολτας. Αποριες εχω σχετικα με αξιοπιστια, ευχριστια, κινηση μεσα στην πολη, αποδοση κλπ. μου αρεσουν και τα 2 πολυ σε μαυρο. Χαθηκα στα υπερ και τα κατα.......... κανεις ?
Καλως μας ηρθες...!
Kalws EPAnhl8es ...
Kai kalws se vrhkame..
proswpikh apopsh ... Hornetaki einai oti prepei gia voltoules kai taksidakia
apo ekei kai pera ... proswpikh sou anthlipsh pistevw ... aneva panw tous kai des ti sou teriazei se esena ..
Ade me to kalo ..
Καλά τα έγραφε το Manual ...
Twra exoume alou eidous ma8hmata !!!!!!!! Εκπ/ση Γιου σε μαθηματα ισορροπίας σε ποδήλατο
Κίτρινο Mamouni (βάνδαλοι θα σας σκήσω)
δεν σε κόβω να μπήκες με το δεξί...
ρε δεν βγαίνεις να ξαναμπέις μια φορά ακόμα...???
:rotflmao: :rotflmao:
και η ζωή συνεχίζεται...
5/2/2008 Καλωσόρισες!
22/1/2013 Καλωσόρισες!
:a07: