ναι μαζι με το V5 της Honda θα ερθει ... :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
To εχω διαβασει και εγω www.t595.net , προσπαθει η TRIUMPH να αρπαξει κομματι απο την αγορα των 600cc αλλα επειδη δεν μπορει να βγαλει τα αλογα των "RICEBURNERS" θα το βγαλει 675. Νομιζω οτι θα ειναι μια ενδιαφερουσα προταση και σε καλη τιμη διοτι το 650 τωρα το εχει στα 9000 ευρω αρα καπου εκει θα ερθει, αν ερθει, το 675. Α και μην ακουσω για αξιοπιστια απο κανεναν εδω μεσα διοτι πλεον ολα τα μηχανακια ειναι αξιοπιστα ακομα και τα LIFAN
O πλουτος δεν ειναι αποτελεσμα εργασιας διοτι ολοι οι εργαζομενοι θα ηταν πλουσιοι!!
ο mike πήρε το προηγούμενο...
είμαι περίεργος να το δώ...
και η ζωή συνεχίζεται...
ναι μαζι με το V5 της Honda θα ερθει ...
αυτό το παιδι δε θα συμμορφωθεί ποτέ
:rotflmao: :rotflmao:
:rotflmao: :rotflmao:
Όταν η πόλη κοιμάται.......
Σωστός. Μάλλον από 2006 θα το δούμε Ελλάδα. Και θα είναι τρικύλινδρο. Η μείωση της τιμής του 650 έχει άμεση σχέση με την έλευση του 675.
Triple 1050
Εαν το πρεσεξετε, εχει "δανειστει" πολλα στοιχεια του ανταγωνισμου οπως ψαλιδι ρεζερβουαρ και μαρσπιε απο R6, oυρα, εξατμιση και πλαινά απο CBR, μουτρο, μπροστινο και ζαντες απο ZXR.
Εαν η τελευταια photo ειναι πραγματικη και οχι photoshop, τοτε πιστευω οτι εχει ηδη αποτυχει εφοσον αντιγραφει εμφανως τον ανταγωνισμο, ενω εκει που πρωτοτυπει (κινητηρας) προφανως θα υστερει εφοσον οι Ιαπωνες δεν ποιανονται.....
ΑΝΤΙΓΡΑΦΕΙ ΠΟΥ ΑΝΤΙΓΡΑΦΕΙ ΤΟΥ ΙΑΠΩΝΕΣ, ΤΟ ΚΑΚΑΣΧΗΜΟ ΤΕΛΙΚΟ ΜΕ 3 ΑΠΟΠΛΗΞΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟ SPRINT ΤΙ ΤΙΣ ΒΑΖΕΙ, ΒΑΛΕ ΡΕ ΦΙΛΕ ΑΠΟ ΤΟ CBR ΑΝΤΕ ΑΠΟ ΤΟ KAWASAKI ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΛΑΣΤΙΚΟΥΡΑ ΤΙ ΤΗΝ ΕΒΑΛΕΣΑρχικά δημιουργήθηκε από gmakris
Εαν το πρεσεξετε, εχει "δανειστει" πολλα στοιχεια του ανταγωνισμου οπως ψαλιδι ρεζερβουαρ και μαρσπιε απο R6, oυρα, εξατμιση και πλαινά απο CBR, μουτρο, μπροστινο και ζαντες απο ZXR.
Εαν η τελευταια photo ειναι πραγματικη και οχι photoshop, τοτε πιστευω οτι εχει ηδη αποτυχει εφοσον αντιγραφει εμφανως τον ανταγωνισμο, ενω εκει που πρωτοτυπει (κινητηρας) προφανως θα υστερει εφοσον οι Ιαπωνες δεν ποιανονται.....
Η τελευταία photo είναι photoshop με 636 που μεταμορφώθηκε σε 675. To βέβαιο είναι ότι θα κρατήσει τις γραμμές του 650 (λογικά το πλαίσιο δεν θα αλλάξει, καθώς το daytona χρησιμοποιεί το πολύ καλό πλαίσιο του ΤΤ)
Triple 1050
Εγώ πάντως που το είδα από κοντά μου άρεσαν, αλλά δεν μου άρεσε τόσο η μούρη του. Γούστα είναι αυτά.Αρχικά δημιουργήθηκε από SCBR1000RR
ΑΝΤΙΓΡΑΦΕΙ ΠΟΥ ΑΝΤΙΓΡΑΦΕΙ ΤΟΥ ΙΑΠΩΝΕΣ, ΤΟ ΚΑΚΑΣΧΗΜΟ ΤΕΛΙΚΟ ΜΕ 3 ΑΠΟΠΛΗΞΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟ SPRINT ΤΙ ΤΙΣ ΒΑΖΕΙ, ΒΑΛΕ ΡΕ ΦΙΛΕ ΑΠΟ ΤΟ CBR ΑΝΤΕ ΑΠΟ ΤΟ KAWASAKI ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΛΑΣΤΙΚΟΥΡΑ ΤΙ ΤΗΝ ΕΒΑΛΕΣ
Triple 1050
ΕΜΕΝΑ ΤΑ ΤΕΛΙΚΑ ΜΟΥ ΦΑΝΗΚΑΝ ΠΟΛΥ ΦΤΗΝΑ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΠΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ Η ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑ, ΕΓΩ ΤΗΝ ΒΛΕΠΩ ΣΤΟ PARKIN ΠΟΥ ΒΑΖΩ ΤΗΝ ΜΗΧΑΝΗ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟ ΑΛΛΑ ΜΕ ΕΝΑ AFTERMARKET ΤΕΛΙΚΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΠΙΟ ΚΑΛΟ.Αρχικά δημιουργήθηκε από m1ke
Εγώ πάντως που το είδα από κοντά μου άρεσαν, αλλά δεν μου άρεσε τόσο η μούρη του. Γούστα είναι αυτά.
μοιάζει απίστευτα με το 636!!!!!
kawasaki street warriors
"δεν είναι η πτώση είναι η σύγκρουση..."
One more dies one more lives
One baby cries one mother grieves
For all the sins you will commit
You'll beg forgiveness and none I'll give
Δεν θα πεθάνουμε ποτέ κουφάλα νεκροθάφτη!!!