Σελίδα 41 από 49 ΠρώτοΠρώτο ... 313637383940414243444546 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 601 έως 615 από 723

Θέμα: Μέγαρα και το χάλι τους.

Να γράφει το κοντερ...... Το avatar του/της Maira
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από peterTHErider Προβολή μηνύματος
    Ποιος δίνει έγκριση για πίστα ξέρεις?τι άδεια έχει η διεθνής πίστα των Σερρών ξέρεις?
    Όλες οι πίστες καρτ που μπαίνουν μοτοσυκλέτες ξέρεις τι άδεια έχουν?
    Ξεκαθάρισε αυτά που γράφω και μετά πες μου και για τα μέγαρα.
    Το να το ξέρω εγώ δεν έχει και πολύ σημασία! Το ξέρουν οι αρμόδιες υπηρεσίες,
    οι οποίες το 2022 δεν έδωσαν άδεια να γίνουν αγώνες γιατί η πίστα είχε άδεια για χρήση καρτ.

Τώρα, μπορείς να ζητήσεις από την περιφέρεια να σου στείλει την άδεια που έχει η πίστα και να μας την αναρτήσεις εδώ, για να δούμε όλοι πόσο θολά είναι τα νερά!

....Έχω επιλεκτική ακοή. Συγνώμη δεν επιλέχτηκες.......

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από harris_x Προβολή μηνύματος

Avocado Το avatar του/της CorpseAlive
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Maira Προβολή μηνύματος
    Αυτή είναι η απόφαση σφράγισης της πίστας το 2013.....

Το 2022 είχαν γίνει πάλι τα ίδια! Είχε κλείσει πάλι η πίστα γιατί η εταιρεία που διαχειριζόταν την πίστα δεν έχει βγάλει άδεια, παρά μόνο για καρτ. Και έτσι δεν έγιναν οι αγώνες εκεί τοο 2022.

Προσπαθούμε να αποδείξουμε ότι όλα είναι θολά, όταν όλα φωνάζουν ένα πράγμα! Η πίστα δεν έχει άδεια.
    Το γιατί δεν έχει άδεια αυτό το ξέρουν μόνο οι εμπλεκόμενοι!
    Αν εμένα μου αφαιρέσουν το δίπλωμα μια φορά σημαίνει ότι δεν μπορώ να ξανά οδηγήσω ;

Ή ανάκληση αυτή βλέπεις ότι αφορά και αυτοκίνητα ;
    Τι ακριβώς αποδεικνύει στα λεγόμενα σου ;
    Μπορεί να ακυρώθηκε δικαστικά μπορεί να συμμορφώθηκαν μπορεί να εξέδωσαν άλλη άδεια . Από το 2013 πέρασαν 12 χρόνια
    The Dirty Harry

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από CorpseAlive Προβολή μηνύματος
    Αν εμένα μου αφαιρέσουν το δίπλωμα μια φορά σημαίνει ότι δεν μπορώ να ξανά οδηγήσω ;

Ή ανάκληση αυτή βλέπεις ότι αφορά και αυτοκίνητα ;
    Τι ακριβώς αποδεικνύει στα λεγόμενα σου ;
    Μπορεί να ακυρώθηκε δικαστικά μπορεί να συμμορφώθηκαν μπορεί να εξέδωσαν άλλη άδεια . Από το 2013 πέρασαν 12 χρόνια
    Καιιιιιιι ξαναγράφω.....

Η πίστα έκλεισε και πάλι το 2022 για τις μηχανές.
    Από τότε δεν έχει βγάλει άδεια ξανά.
    Και είναι πολύ εύκολο να το διαπιστώσει όποιος θέλει.
    Κάνει ένα αίτημα στην Περιφέρεια.
    Θες να το κάνω και να το αναρτήσω εδώ μόλις μου απαντήσουν?
    Δεν είναι δα και κάτι τρομερό!

Αλλά Χάρη..... όταν μια απόφαση προσδιορίζει ποιος και τι επιτρέπεται, απαγορεύει ό,τι δεν αναφέρει (Θέση στάθμευσης ΑΜΕΑ, αυτόματα αποκλείει όλους τους άλλους)

Moderator
    Καιιιιιιι ξαναγράφω.....

Η πίστα έκλεισε και πάλι το 2022 για τις μηχανές.
    Από τότε δεν έχει βγάλει άδεια ξανά.
    Και είναι πολύ εύκολο να το διαπιστώσει όποιος θέλει.
    Κάνει ένα αίτημα στην Περιφέρεια.
    Θες να το κάνω και να το αναρτήσω εδώ μόλις μου απαντήσουν?
    Δεν είναι δα και κάτι τρομερό!

Αλλά Χάρη..... όταν μια απόφαση προσδιορίζει ποιος και τι επιτρέπεται, απαγορεύει ό,τι δεν αναφέρει (Θέση στάθμευσης ΑΜΕΑ, αυτόματα αποκλείει όλους τους άλλους)
    Οι θέσεις ΑΜΕΑ ορίζονται συγκεκριμένα από διάταξη που περιορίζει την χρήση αποκλειστικά για μια μερίδα ανθρώπων . Δεν λέει επιτρέπεται το παρκάρισμα σε ΑΜΕΑ , αλλά δεν επιτρέπεται το παρκάρισμα αν δεν είσαι αμεα .

Ιωάννα την σφράγιση του 2013 την διάβασες ;
    The Dirty Harry

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από CorpseAlive Προβολή μηνύματος
    Οι θέσεις ΑΜΕΑ ορίζονται συγκεκριμένα από διάταξη που περιορίζει την χρήση αποκλειστικά για μια μερίδα ανθρώπων . Δεν λέει επιτρέπεται το παρκάρισμα σε ΑΜΕΑ , αλλά δεν επιτρέπεται το παρκάρισμα αν δεν είσαι αμεα .

Ιωάννα την σφράγιση του 2013 την διάβασες ;
    Καλά τα λες!

Είπες ότι δεν έχει γίνει σφράγιση.....
    Έχει γίνει......

Σου γράφω ότι η άδεια το 2022 δεν ίσχυε για μοτο......
    Βάλε στον άγιο γούγλη "άδεια πίστας μεγάρων 2022".

Το ακριβές κείμενο την τωρινής άδειας θα το βρω....... Είπαμε, τίποτα δεν είναι δύσκολο, χρόνος και διάθεση να υπάρχει!

Riding On The Wind Το avatar του/της grinderx
    Καλά τα λες!

Έχει γίνει......

Το ακριβές κείμενο την τωρινής άδειας θα το βρω....... Είπαμε, τίποτα δεν είναι δύσκολο, χρόνος και διάθεση να υπάρχει!

Αν θες αφιέρωσε λίγα λεπτά και δες τι λέει ο διαχειριστής της πίστας για το 2022 κι έπειτα. Τον πιστεύουμε ή όχι είναι άλλο θέμα.

https://youtu.be/bfKoXzWkVO8?t=3648

Προσωπικά δε μπορώ να καταλάβω το εξής; Εσένα ως Ιωάννα ποιο είναι τελικά το πρόβλημά σου;

• Οι πίστες τελικά δεν είναι τόσο ασφαλείς όσο λένε/λέμε και γιατί κατά τη γνώμη σου;
    • Είναι ασαφές το νομικό πλαίσιο όσον αφορά την αδειοδότησή τους για μοτό -> Δεν είναι τελικά ασφαλείς;
    • Δεν έχουν άδεια -> Δεν είναι ασφαλείς
    • Όλα τα παραπάνω; Κάτι άλλο;

Αν τελικά δεν καίγεσαι να μπεις σε πίστα, τότε γιατί όλη αυτή η μανούρα; Ειλικρινής απορία.

Και για να σε προλάβω: Σαφώς και όλοι θέλουμε ασφαλή περιβάλλοντα να πηγαίνουμε να γουστάρουμε, να μαθαίνουμε ή ότι θέλει/περιμένει τεσπά ο καθένας που πάει μέσα σε λογικά πλαίσια, σωστούς διοργανωτές και επίσης σαφήνεια στο νομικό πλαίσιο και τις άδειες κάθε πίστας.

Για την ώρα το μόνο που υπάρχει και εστιάζουμε ως επί το πλείστον είναι η κόντρα δύο ατόμων και όλα τα άλλα τα γύρω, γύρω που συζητάμε τόσες μέρες. Γιατί συγκεκριμένα στοιχεία γιατί τα Μέγαρα δεν είναι ασφαλή για τη μοτοσυκλέτα δεν έχει καταθέσει ούτε ο Mr DNA, ούτε κανένας άλλος. 75' βίντεο έκανε το motomag και συμπέρασμα για την επικινδυνότητα των Μεγάρων προσωπικά δεν έβγαλα. Χωρίς να υπονοώ ότι φταίει ο δημοσιογράφος που έκανε τις συνεντεύξεις.
    Όταν ενώνουμε τις δυνάμεις μας, μπορούμε να πετύχουμε το ακατόρθωτο - Γιαννάκης
    Never say never, because limits, like fears, are often just an illusion - Jordan

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Το να το ξέρω εγώ δεν έχει και πολύ σημασία! Το ξέρουν οι αρμόδιες υπηρεσίες,
    οι οποίες το 2022 δεν έδωσαν άδεια να γίνουν αγώνες γιατί η πίστα είχε άδεια για χρήση καρτ.

Τώρα, μπορείς να ζητήσεις από την περιφέρεια να σου στείλει την άδεια που έχει η πίστα και να μας την αναρτήσεις εδώ, για να δούμε όλοι πόσο θολά είναι τα νερά!

Τελικά, αν έχει άδεια...θα μπεις;
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Το χεις??το χωωω.. Το avatar του/της o teos
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από grinderx Προβολή μηνύματος
    Αν θες αφιέρωσε λίγα λεπτά και δες τι λέει ο διαχειριστής της πίστας για το 2022 κι έπειτα. Τον πιστεύουμε ή όχι είναι άλλο θέμα.

Προσωπικά δε μπορώ να καταλάβω το εξής; Εσένα ως Ιωάννα ποιο είναι τελικά το πρόβλημά σου;

• Οι πίστες τελικά δεν είναι τόσο ασφαλείς όσο λένε/λέμε και γιατί κατά τη γνώμη σου;
    • Είναι ασαφές το νομικό πλαίσιο όσον αφορά την αδειοδότησή τους για μοτό -> Δεν είναι τελικά ασφαλείς;

Αν τελικά δεν καίγεσαι να μπεις σε πίστα, τότε γιατί όλη αυτή η μανούρα; Ειλικρινής απορία.

Και για να σε προλάβω: Σαφώς και όλοι θέλουμε ασφαλή περιβάλλοντα να πηγαίνουμε να γουστάρουμε, να μαθαίνουμε ή ότι θέλει/περιμένει τεσπά ο καθένας που πάει μέσα σε λογικά πλαίσια, σωστούς διοργανωτές και επίσης σαφήνεια στο νομικό πλαίσιο και τις άδειες κάθε πίστας.

Για την ώρα το μόνο που υπάρχει και εστιάζουμε ως επί το πλείστον είναι η κόντρα δύο ατόμων και όλα τα άλλα τα γύρω, γύρω που συζητάμε τόσες μέρες. Γιατί συγκεκριμένα στοιχεία γιατί τα Μέγαρα δεν είναι ασφαλή για τη μοτοσυκλέτα δεν έχει καταθέσει ούτε ο Mr DNA, ούτε κανένας άλλος. 75' βίντεο έκανε το motomag και συμπέρασμα για την επικινδυνότητα των Μεγάρων προσωπικά δεν έβγαλα. Χωρίς να υπονοώ ότι φταίει ο δημοσιογράφος που έκανε τις συνεντεύξεις.
    Ειναι επικυνδινα γιατί δε λεει πουθενά ότι σου παίρνουν καινουριο μηχανάκι οταν βρόντηξεις ρε...
    Throttle that mysterious friend of ours

Riding On The Wind Το avatar του/της grinderx
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από o teos Προβολή μηνύματος
    Ειναι επικυνδινα γιατί δε λεει πουθενά ότι σου παίρνουν καινουριο μηχανάκι οταν βρόντηξεις ρε...
    Κι εγώ που νόμιζα πως θα με καλύψει η ασφαλιστική μου
    Όταν ενώνουμε τις δυνάμεις μας, μπορούμε να πετύχουμε το ακατόρθωτο - Γιαννάκης
    Never say never, because limits, like fears, are often just an illusion - Jordan

Moderator
    Καλά τα λες!

Έχει γίνει......

Είπα ότι δεν έγινε ανάκληση την ημέρα που πήγαν οι αστυνομικοί όχι ότι δεν έγινε ποτέ στην ιστορία της .
    Ακόμα και σήμερα δεν υπάρχει ανάκληση .
    Επίσης η ανάκληση που ανέβασες δεν αναφέρει ΤΙΠΟΤΑ για ασφάλεια κλπ , είχε αλλάξει αρμοδιότητα η έκδοση αδειών και ουσιαστικά η περιφέρεια είπε είμαι αναρμόδιος να εκδώσω άδεια και σου την απορρίπτω .

Δεν έχω κατάλαβει ακόμα τι προσπαθείς να πεις . Ούτε το ύφος για να είμαι ειλικρινής .
    The Dirty Harry

Παλαιό μέλος Το avatar του/της macdeath_s
    Νομίζω σε ένα πλαίσιο κοινής λογικής χωρίς να κοιτάμε ακραίες εξαιρέσεις, η οποιαδήποτε πίστα είναι πιο ασφαλέστερη από τον δρόμο (πόσο μάλλον για αθηναικό δρόμο):

- δεν έχει αμάξια, ζώα (μεταφορικά και κυριολεκτικά), πεζούς, ηλικιωμένους, παιδιά, μπάλες
    - δεν έχει οδηγούς υπό την επήρεια ουσιών/αλκοόλ (σ.σ. κανα τσιγαράκι πάντως έχω δει πάντως ακόμη και στο Montmelo)
    - κάνεις την ίδια στροφή 100 φορές και αν υπάρχει κάτι θα σε ειδοποιήσουν με σημαίες στον δρόμο κάθε τυφλή στροφή είναι kinder έκπληξη
    - πάνε όλοι προς την ίδια κατεύθυνση
    - όπως δεν θέλεις να πέσει εσύ το ίδιο δεν θέλουν και οι γύρω σου αν και κάποιοι το θεωρούν πιο δύσκολο/εύκολο

Σίγουρα υπάρχουν και άλλοι λόγοι αλλά δνε μπορώ να σκεφτώ ένα "στραβό" της πίστας που να μην μπορείς να το βρείς σε οποιονδήποτε δρόμο.

Γράψε Κόλλιας Το avatar του/της Antonisss
    Παιδιά, θα ξεχάσουμε και τα ελληνικά μας? Το χαρτί της περιφέρειας τα λέει απλά,λιτά,κατανοητά:

Η προσωρινή άδεια λειτουργία της πίστας αφορά αποκλειστικά και μόνο ....

Δεν καταλαβαίνω η διαφωνία μερικών πως προκύπτει και σε τι στηρίζεται

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από grinderx Προβολή μηνύματος

Το είδα όλο το βίντεο και είμαι σίγουρη ότι ένας επιχειρηματίας θα πει οτι έχει άδεια, χωρίς όμως να διευκρηνίσει. Στην τελική γιατί δεν την δείχνει για να ξέρουμε τι μας γίνεται???

*Θα ήθελα να ξέρω γιατί δεν έχει άδεια.... Είναι γιατί δεν έχει τις προβλεπόμενες κερκίδες ή γιατί δεν τηρούνται τα μέτρα ασφαλείας;
    *Αν γίνουν αλλαγές στιν πίστα θα πάρει άδεια?--> Άρα γιατί δεν γίνονται; Μπορούμε να πιέσουμε ώστε να γίνει πιο ασφαλής για ΜΑΣ?

Με το να βολευόμαστε με ημίμετρα είναι εύκολο. Και στο Ελλαδιστάν όλα δουλεύουν στο περίπου!
    Μας καλύπτει στο περίπου; έλα μωρέ δε βαριέσαι; Ας μείνει έτσι! Εμείς να μπορουμε να μπούμε!

Σε αυτό διαφωνώ! Το αν θα μπω έτσι όπως είναι η πίστα ή αν μπορώ να εμπιστευτώ έναν διοργανωτή, που με κοροϊδεύει οργανώνοντας TD σε ένα χώρο χωρίς τις κατάλληλες προδιαγραφές, χωρίς να με ενημερώσει.....Είναι δικό μου θέμα!
    Εμείς σαν οδηγοί μηχανών μπορούμε να πιέσουμε για να γίνει πιο ασφαλή η πίστα; Ή απλά πάμε.... Στους τυφλούς βασιλεύει ο μονόφθαλμος????

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από byron Προβολή μηνύματος
    Τελικά, αν έχει άδεια...θα μπεις;
    Αν έχει άδεια γιατί πληροί τις προδιαγραφές ασφαλείας είναι πολύ πιθανό να μπω......

Μόνο με το μοτό όμως για να έχουμε μια εικόνα ποιος είναι δίπλα μας!

Παρόμοια θέματα

1. "Η μοτοσυκλέτα, ο μοτοσυκλετιστής και το ταξίδι τους".
    από requiem στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 16/08/2008, 23:58
  2. Προς οσους αγορασαν απο την Touratech και πιανει το χερι τους!
    από Vstrommer71 στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 12/05/2007, 00:29
  3. Σήμερα το βράδυ μπύρα και βόλτα με τους Θεσσαλονικείς...
    από Tropeas στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 11/11/2006, 17:12
  4. O Osama και το συγκρότημά του
    από Ora_Nihil στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 05/02/2004, 11:30
  5. η πριγκίπισσα και το βατράχι
    από cityfly στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 10/01/2004, 15:17

Κανόνες δημοσιεύσεων