Σελίδα 56 από 61 ΠρώτοΠρώτο ... 6465152535455565758596061 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 826 έως 840 από 908

Θέμα: ΧΤ 660 Ζ Part II

Κώστας - "Ανήσυχο" Μέλος Το avatar του/της el-Gatto
    Οσον αφορά τα "ολόσωμα" κάγκελα προστασίας εμπρός ,εκτός απο το ότι δεν μου αρέσουν εμφανισιακά (προσωπική άποψη χωρίς να θέλω να θίξω όσους τα προτιμούν)
    δεν επιθυμώ επίσης το επιπλέον βάρος που προσθέτουν στην ήδη βαριά μοτό μας
    η οποία έχει πρόβλεψη ανθεκτικών πλαστικών προστατευτικών στο τεπόζιτο ,τα οποία είναι κ πολύ φτηνά στην περίπτωση αντικατάστασής τους.

Ομως ,η τρόμπα νερού ,καλό θα είναι να προστατεύεται ,είτε με μεγάλη ποδιά ,είτε με το καγκελάκι που αγκαλιάζει τα κάρτερ.
    Εδώ αυτό της Μούρατεκ ,το οποίο είναι το ελαφρύτερο κ πιό λιτό απ'όσα κυκλοφορούν.
    Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	Roll_bar__bottom_49d31750aa3a8.jpg 
Προβολές:	181 
Μέγεθος:	95,2 KB 
ID:	344564

Υπάρχει βέβαια και αυτό που φοράω στην δικιά μου ,με μηδενικό βάρος κ διακριτικότατο.

Όνομα:	water pump protect.jpg 
Προβολές:	182 
Μέγεθος:	72,8 KB 
ID:	344565

Κάτι που επίσης θα έβαζα ,είναι ενα διακριτικό κ ελαφρύ καγκελάκι (επίσης της Μούρατεκ) που προστατεύει δοχείο διαστολής κ ψυγείο

Όνομα:	Roll_bar__upper__49d3184b0f67f.jpg 
Μέγεθος:	50,2 KB 
ID:	344566

100 € το κομάτι όμως ,για τόσες δα λυγισμένες σωλήνες ,δεν τα δίνω.
    (βασικά αυτά τα δυό σκεφτόμουν να φτιάξω με τον φίλο σιδερά)

Επίσης ,τα κάγκελα για το πίσω μέρος ,είναι όντως πολύ βολικά για βαλίτσες-σαμάρια ,αλλά κ για προστασία after εξατμίσεων ,καθώς κ τμημάτων του ουραίου.
    Μάστορα άσε κάτω τη σέλα, θα τ'αλλάξω μόνος μου τα λάδια!
    " the PouroDuro team "

Ταξιδιάρα Ψυχή Το avatar του/της osevax
    Να πω πως έχετε αδικο περί του βάρους….δεν μπορώ…
    Αλλα… προχθές τα δικά μου ίσως να έβγαλαν τα λεφτά τους με το παραπάνω οταν πετάχτηκε μπάρμπας και σταμάτησε πανω μου…
    Τα κάγκελα στράβωσαν και προστάτεψαν τον κινητήρα…
    Get up ,Stand up....Stay up.

Κύριος Σουπιάς Το avatar του/της daz
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από taisteal Προβολή μηνύματος
    Που ειναι εκεινος ο Σουπιας να πει:

-ΡΕ πατε καλα;;
    Θα βαλετε καγκελα στο ηδη θεοβαρο μηχανακι;;;
    Εδω σκεφτομαστε πως να αφαιρεσουμε βαρος!!!

Sent from me using a computer.

Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από el-Gatto Προβολή μηνύματος

Υπάρχει βέβαια και αυτό που φοράω στην δικιά μου ,με μηδενικό βάρος κ διακριτικότατο.

Όνομα:	water pump protect.jpg 
Μέγεθος:	72,8 KB 
ID:	344565

Αυτό είναι το μοναδικό που φοβάμαι διότι φοβάμαι μήπως δημιουργήσει περισσότερα προβλήματα απ' αυτά που προσπαθεί να σώσει.

Τα άλλα που έβαλες ειναι απ' τις καλύτερες επιλογές αλλά όπως είπες πανάκριβα.

Πάντως τίποτε απ' όλα αυτά δεν είναι σούπερ απαραίτητο επάνω σε αυτό το μηχανάκι.

Minimalist Το avatar του/της STF
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από daz Προβολή μηνύματος
    Αυτό είναι το μοναδικό που φοβάμαι διότι φοβάμαι μήπως δημιουργήσει περισσότερα προβλήματα απ' αυτά που προσπαθεί να σώσει.

Τα άλλα που έβαλες ειναι απ' τις καλύτερες επιλογές αλλά όπως είπες πανάκριβα.

Πάντως τίποτε απ' όλα αυτά δεν είναι σούπερ απαραίτητο επάνω σε αυτό το μηχανάκι.
    H προστασία της τρόμπας νερού είναι Must όταν επισκέπτεσαι χώμα, είναι εύκολο ακόμη και σε μία πτώση της πλάκας να βρει η τρόμπα σε μια μεγάλη πέτρα-βράχο που εξέχει! Δυστυχώς αν και πολύ όμορφη η μικρή ποδιά της Touratech η καλύτερη επένδυση θα ήταν η μεγάλη ποδιά που αγκαλιάζει όλο το κάτω τμήμα του κινητήρα.

Αργά ή γρήγορα -αν δε βρούμε τον τρόπο να αντιγράψουμε- το καγκελάκι της touratech θα πρέπει να το αγοράσω...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της konkost
    Και γιατι ρε παληκαρια δεν προσθετετε ενα κοματι αλουμινιο 4σαρι στην ηδη υπαρχουσα αλουμινενια ποδια ωστε να καλυπτει και την τρομπα Σχεδον τσαμπα θα βγει
    Λεω εγω τωρα

Moderator
    H μεγάλη ποδιά της μουρατεκ καλύπτει ΚΑΙ την τρόμπα και κάνει οτιδήποτε άλλο περιττό.

Έχει και χώρο για να φτιάξει κάποιος ένα αλουμινένιο κουτάκι για κανένα εργαλείο διότι αυτό που πουλάει η ίδια δεν ταιριάζει στο τενερίδι και είναι πανακριβούτσικο.

Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από konkost Προβολή μηνύματος
    Και γιατι ρε παληκαρια δεν προσθετετε ενα κοματι αλουμινιο 4σαρι στην ηδη υπαρχουσα αλουμινενια ποδια ωστε να καλυπτει και την τρομπα Σχεδον τσαμπα θα βγει
    Λεω εγω τωρα
    Η καλύτερη λύση αν είχε αλουμινένια απ' τη μαμά του.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της konkost
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από daz Προβολή μηνύματος
    Η καλύτερη λύση αν είχε αλουμινένια απ' τη μαμά του.
    Λεω για αυτους που ηδη εχουν αλουμινενια ποδια αλλα που δεν καλυπτει την τρομπα Το ξερω οτι απο μαμα εχει πλαστικη

Minimalist Το avatar του/της STF
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από konkost Προβολή μηνύματος
    Λεω για αυτους που ηδη εχουν αλουμινενια ποδια αλλα που δεν καλυπτει την τρομπα Το ξερω οτι απο μαμα εχει πλαστικη
    Το θέμα είναι να γίνει με σωστό τρόπο ώστε να μην λυγίζει -εύκολα τουλάχιστον- και παρασύρει και τη τρόμπα. Πάντως η ιδέα δεν είναι κακή! Χμ... θα το μελετήσω!

Παλαιό μέλος
    στις τιμές που πουλάνε τα καγγελα, καλύτερα άμα πιανει το χέρι σας (και έχετε μεγγενη, κόληση, τροχουδάκι) να φτιάξετε ότι θέλετε όπως το θέλετε μόνοι σας με καμπύλες και ευθεία κομάτια σωλήνες.

και αν έχετε και mig/tig AC κόληση μπορείτε να φτιάξετε αλουμινένια, αλλιως απλά "τσιμπήστε" το αλουμίνιο με αλουμινένιο ηλακτρόδιο (με χαμηλά αμπέρ) και πηγαίντε το μετα για "ράψιμο" σε μηχανουργείο.

Την καλημέρα μου.

Μια πληροφορία ψάχνω. Υπάρχει κάποιος που να έχει βάλει τροχούς από άλλο μηχανάκι στο χτζ στην διάσταση του (21/17) και από ποιό?

Ευχαριστώ εκ των προτέρων...
    μπεεεεε....

Κώστας - "Ανήσυχο" Μέλος Το avatar του/της el-Gatto
    Ο πίσω τροχός είναι ο ίδιος σε XTZ-XTR.
    O εμπρός δυστυχώς είναι μοναδικής έμπνευσης για το ΧΤΖ.
    Δεν είχα την δυνατότητα να ελέγξω προσωπικά αν ταιριάζει (χωρίς μόντες) απο κάποιο άλλο μοτό με 2πλά δισκόφρενα.
    Αν κρίνω πάντως απο την απουσία μεταχ.εμπρός τροχών στο διαδύκτιο ,αλλά κ απο τις τιμές πώλησης των ελαχίστων που έχουν εμφανιστεί ,μάλλον δεν θα ταιριάζει κάποιος άλλος.
    Λόγω κέντρου εννοώ φυσικά.
    Μάστορα άσε κάτω τη σέλα, θα τ'αλλάξω μόνος μου τα λάδια!
    " the PouroDuro team "

Νέο μέλος
    Για την ποδιά υπάρχει και πιο φτηνή λύση από της Touratech και είναι της GIVI που είναι και αυτή φαρδιά που πιάνει και την τρόμπα νερού (3mm αλουμίνιο όμως).

http://www.givi.it/my-motorcycle#YAM...2808_%3E_15%29

Όνομα:	RP2105.jpg 
Προβολές:	102 
Μέγεθος:	62,0 KB 
ID:	344664

Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από duke200 Προβολή μηνύματος
    στις τιμές που πουλάνε τα καγγελα, καλύτερα άμα πιανει το χέρι σας (και έχετε μεγγενη, κόληση, τροχουδάκι) να φτιάξετε ότι θέλετε όπως το θέλετε μόνοι σας με καμπύλες και ευθεία κομάτια σωλήνες.

και αν έχετε και mig/tig AC κόληση μπορείτε να φτιάξετε αλουμινένια, αλλιως απλά "τσιμπήστε" το αλουμίνιο με αλουμινένιο ηλακτρόδιο (με χαμηλά αμπέρ) και πηγαίντε το μετα για "ράψιμο" σε μηχανουργείο.
    duke σωραίος!

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από thnasd Προβολή μηνύματος
    Για την ποδιά υπάρχει και πιο φτηνή λύση από της Touratech και είναι της GIVI που είναι και αυτή φαρδιά που πιάνει και την τρόμπα νερού (3mm αλουμίνιο όμως).

http://www.givi.it/my-motorcycle#YAM...2808_%3E_15%29

Όνομα:	RP2105.jpg 
Προβολές:	102 
Μέγεθος:	62,0 KB 
ID:	344664
    Το πιο σημαντικό είναι πως πιάνει η ποδιά επάνω στο μηχανάκι. Αυτή πιάνει επάνω στην ίδια βάση που έχει και για την πλαστική απ' ότι βλέπω. Πιάνει και επάνω στα προστατευτικά σίδερα της ίδιας που φτάνουν μέχρι το τεπόζιτο και το αγκαλιάζουν? (καλά αυτά και αν είναι αστεία!)
    Νομίζω πως αν δεν υπάρχουν σταθερά στηρίγματα όλο αυτό εξυπηρετεί μόνο την εμφάνιση. Τα πετραδάκια τα σταματάει και η πλαστική (βασικά κάνει πολύ καλή δουλειά η πλαστική).

Μουρατεκ και λοιπές άλλες, δεν ξέρω, δε θυμάμαι πως και που στηρίζονται για να πω την αλήθεια.

Παρόμοια θέματα

1. βοηθεια για ΧΤ 660
    από kawasaki ZX-12 στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 11
    Τελευταίο μήνυμα: 20/07/2005, 10:01
  2. Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 01/07/2005, 15:16
  3. περί βελτιώσεων ο λόγος - ΧΤ 660
    από gspir στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 06/11/2004, 12:45
  4. Χτ 660
    από dep στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 14/05/2004, 12:49