Σελίδα 1 από 7 123456 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 105

Θέμα: Σχολιαστε ελευθερα....

Wannabe......rider Το avatar του/της timotas

Σχολιαστε ελευθερα....

Λοιπον το θεμα ειναι απλο διαβασα αυτο:

Αίσθηση προκάλεσε στην τοπική κοινωνία της Πτολεμαίδας η είδηση ότι χθες Τετάρτη 19/10 μαθητής της Γ' τάξης του 1ου Γυμνασίου (το οποίο τελούσε υπό κατάληψη), προπηλάκισε και επιτέθηκε στο Διευθυντή του σχολείου (έπειτα από φραστική διαφωνία μαζί του), τραυματίζοντας τον στο πρόσωπο. Διαβάστε την ανακοίνωση που εξέδωσε για το συμβάν η έκτακτη γενική συνέλευση και το Δ.Σ. του συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων του 1ου Γυμνασίου Πτολεμαϊδας:

"Η έκτακτη γενική συνέλευση και το Δ.Σ. του συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων του 1ου Γυμνασίου Πτολεμαϊδας, καταδικάζει την επίθεση και τον προπηλακισμό που δέχτηκε ο Διευθυντής του γυμνασίου από μαθητή του σχολείου στις 19 / 10 / 2011 και δηλώνει την αμέριστη της συμπαράσταση στον Διευθυντή.

Το Γυμνάσιο ήταν υπό κατάληψη από τους μαθητές που πρόβαλλαν τα αιτήματα τους με αυτό τον τρόπο.

Ο Διευθυντής ως όφειλε συζητούσε με τους εκπροσώπους του 15μελους συμβουλίου των μαθητών για διάφορα προβλήματα που προέκυπταν από την κατάληψη (ασφάλεια των εγκαταστάσεων, απώλεια διδακτικών ωρών κ.α.), στη διάρκεια της συζήτησης μέλος του 15μελούς του επετέθει αναίτια και τον τραυμάτισε.

Σημειώνεται ότι και η πρότερη του συμβάντος συμπεριφορά του πιο πάνω μαθητή στο γυμνάσιο ήταν ανάρμοστη.

Μετά από αυτά ο σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων καλεί τον Διευθυντή και τον σύλλογο καθηγητών να λάβουν όλα τα απαραίτητα μέτρα την για εύρυθμη λειτουργία του σχολείου. Οι γονείς και κηδεμόνες των μαθητών θα είναι αρωγοί στην προσπάθεια αυτή."

απο ΕΔΩ.

Δεν εχω ιδεα για λεπτομερειες του συμβαντος απλα σαν τριτος το παραπανω δελτιο τυπου μου φαινεται τρομερα γελιο... και συχρονως λαθος.

το εβαλα εδω για να ακουσω και αλλες γνωμες ισως και απο κανα γονιο....(κουβεντα να γινεται δηλαδης)

Εκδικητικό μέλος Το avatar του/της John Steed
    Το ξύλο ποτέ δεν είναι λύση, αλλά θυμάστε πόσο εριστικοί μπορούν να γίνουν οι "μεγάλοι" στα μάτια των "παιδιών", έτσι?
    "Qu ils mangent de la brioche"

Re: Σχολιαστε ελευθερα....

Αρχικά δημιουργήθηκε από timotas
    [...]Δεν εχω ιδεα για λεπτομερειες του συμβαντος απλα σαν τριτος το παραπανω δελτιο τυπου μου φαινεται τρομερα γελιο... και συχρονως λαθος.[...]
    Εξήγησέ μας και γιατί
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Κοιτα περισσοτερο μου την εδωσε αυτο:

στη διάρκεια της συζήτησης μέλος του 15μελούς του επετέθει αναίτια και τον τραυμάτισε.
    και,

Σημειώνεται ότι και η πρότερη του συμβάντος συμπεριφορά του πιο πάνω μαθητή στο γυμνάσιο ήταν ανάρμοστη.

δεν δικαιολογω το ξυλο σε καμια περιπτωση αλλα θεωρω γελοιο οτι ολοκληρο συμβουλιο καθηγητων κρινει οτι το κολοπαιδο του σχολειου (γυμνασιο) εριξε ξυλο στο διευθυντη αναίτια και τους, γονεις που λενε νταξει μωρε ο ταδε κολοπαιδο ειναι να τιμωρηθει.

Ποιός θα έπρεπε να το κρίνει;

Η ενορία;
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟ ΜΕΛΟΣ Το avatar του/της AUFGEBRACHT
    Καταρχάς κάποιος να φέρει ένα ΤΕΡΑΣΤΙΟ κύπελλο με πόπ κόρν!!!!!
    Έχω βαρεθεί αυτή την εικόνα με τα λεηλατημένα σχολεία και τις ανυπολόγιστες ζημιές τις οποίες εμείς θα πληρώσουμε πάλι...δεν ξέρουμε τί λέχθηκε και τί έγινε, αλλά το να φτάσεις να βιαιοπραγήσεις έναντι κάποιου και μάλιστα μεγαλύτερου σου δείχνει ότι κάπου υπάρχει πρόβλημα...και ξεκινά από το σπίτι και τις αρχές που έχεις πάρει. Συζητάω με το βαφτιστήρι μου για τις "καταλήψεις" και σε πιάνει απελπισία...μαθητής της Β' Γυμνασίου, μισεί το σχολείο και τους καθηγητές γιατί είναι αναγκασμένος να ξυπνάει πρωινιάτικα και βαριέται, στην Α' Γυμνασίου έμεινε σε 4 μαθήματα, κάθε λίγο και λιγάκι είναι στον διευθυντή γιατί όλο κάτι κάνει και να ακούς αυτό το παιδί να λέει ότι κάνει κατάληψη γιατί θέλει καλύτερη παιδεία!!!! τον ρώτησα εάν κρατάει τα βιβλία του και μου απαντάει ότι τα βιβλία είναι άχρηστα και δεν είναι φλούφλης να τα κρατάει κι ότι τα έσκισε όλα μαζί με την παρέα του...και έκανε κατάληψη γιατί ένα από τα αιτήματα ήταν δεν είχε βιβλία να διαβάσει...δε χρειάζεται να σχολιάσω τίποτα άλλο...

Κάτι θα σκεφθώ Το avatar του/της sergiosm
    Κοιτα περισσοτερο μου την εδωσε αυτο:
    και,
    δεν δικαιολογω το ξυλο σε καμια περιπτωση αλλα θεωρω γελοιο οτι ολοκληρο συμβουλιο καθηγητων κρινει οτι το κολοπαιδο του σχολειου (γυμνασιο) εριξε ξυλο στο διευθυντη αναίτια και τους, γονεις που λενε νταξει μωρε ο ταδε κολοπαιδο ειναι να τιμωρηθει.
    1ον: Αποκλείεται να είναι αναίτια;

2ον: Πια ακριβώς είναι η αιτία που δικαιολογεί το ξύλο;

Αρχικά δημιουργήθηκε από AUFGEBRACHT
    [...]Συζητάω με το βαφτιστήρι μου για τις "καταλήψεις" και σε πιάνει απελπισία...μαθητής της Β' Γυμνασίου, μισεί το σχολείο και τους καθηγητές γιατί είναι αναγκασμένος να ξυπνάει πρωινιάτικα και βαριέται, στην Α' Γυμνασίου έμεινε σε 4 μαθήματα, κάθε λίγο και λιγάκι είναι στον διευθυντή γιατί όλο κάτι κάνει και να ακούς αυτό το παιδί να λέει ότι κάνει κατάληψη γιατί θέλει καλύτερη παιδεία!!!! τον ρώτησα εάν κρατάει τα βιβλία του και μου απαντάει ότι τα βιβλία είναι άχρηστα και δεν είναι φλούφλης να τα κρατάει κι ότι τα έσκισε όλα μαζί με την παρέα του...και έκανε κατάληψη γιατί ένα από τα αιτήματα ήταν δεν είχε βιβλία να διαβάσει...δε χρειάζεται να σχολιάσω τίποτα άλλο...
    Δε θα υπήρχε πρόβλημα εαν μετά το σχολείο γινοταν εργάτης. Ομως, οι γονείς του θα σκιστούν να πληρώσουν περιουσίες σε φροντιστήρια για να γινει "επιστήμονας"
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
    Ποιός θα έπρεπε να το κρίνει;

Η ενορία;
    το ξυλο ο διευθυντης το εφαγε σε καταληψη, ας παει λοιπον να κανει μια μυνηση στους κηδεμονες του να το λυσουν το θεμα...

για ποιο λογο οι καθηγητες πρεπει να κρινουν το αν ειχε δικιο ο μαθητης ή οχι, και αν ειχε δικιο ( για τον λογο, οχι για το ξυλο) απο την στιγμη που το εφαγε ο διευθυντης ειναι αρμοδιοι-αντικειμενικοι) οι καθηγητες να το κρινουν αφου δν εγινε την ωρα που η αρμοδιοτητα τους ηταν σε ισχυ?

Έχω βαρεθεί αυτή την εικόνα με τα λεηλατημένα σχολεία και τις ανυπολόγιστες ζημιές τις οποίες εμείς θα πληρώσουμε πάλι...δεν ξέρουμε τί λέχθηκε και τί έγινε, αλλά το να φτάσεις να βιαιοπραγήσεις έναντι κάποιου και μάλιστα μεγαλύτερου σου δείχνει ότι κάπου υπάρχει πρόβλημα...και ξεκινά από το σπίτι και τις αρχές που έχεις πάρει. Συζητάω με το βαφτιστήρι μου για τις "καταλήψεις" και σε πιάνει απελπισία...μαθητής της Β' Γυμνασίου, μισεί το σχολείο και τους καθηγητές γιατί είναι αναγκασμένος να ξυπνάει πρωινιάτικα και βαριέται, στην Α' Γυμνασίου έμεινε σε 4 μαθήματα, κάθε λίγο και λιγάκι είναι στον διευθυντή γιατί όλο κάτι κάνει και να ακούς αυτό το παιδί να λέει ότι κάνει κατάληψη γιατί θέλει καλύτερη παιδεία!!!! τον ρώτησα εάν κρατάει τα βιβλία του και μου απαντάει ότι τα βιβλία είναι άχρηστα και δεν είναι φλούφλης να τα κρατάει κι ότι τα έσκισε όλα μαζί με την παρέα του...και έκανε κατάληψη γιατί ένα από τα αιτήματα ήταν δεν είχε βιβλία να διαβάσει...δε χρειάζεται να σχολιάσω τίποτα άλλο...
    συμφωνω απολυτα, και μου την δινουν οι παντως τυπου καταληψεις...απλα κρινω τον τροπο των μεγαλυτερων...

Δε θα υπήρχε πρόβλημα εαν μετά το σχολείο γινοταν εργάτης. Ομως, οι γονείς του θα σκιστούν να πληρώσουν περιουσίες σε φροντιστήρια για να γινει "επιστήμονας"
    Επιστήμονας θα γίνει, αλλά από αυτούς που μνημόνευε ο αμίμητος Σαλιαρέλης τον Φεβρουάριο του 1991: «Οι οπαδοί μας είναι επιστήμονες, δεν είναι αλήτες!»

Α, δεν ήξερα οτι στις καταλήψεις παύουν να ισχύουν νομοι και κανονισμοι

Καλό :wacko:

[...]..απλα κρινω τον τροπο των μεγαλυτερων...
    Ειναι μεχρι να κανεις παιδια και να περάσεις στην άλλη όχθη
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Παλαιό μέλος Το avatar του/της gcrook
    Καταρχάς κάποιος να φέρει ένα ΤΕΡΑΣΤΙΟ κύπελλο με πόπ κόρν!!!!!
    Έχω βαρεθεί αυτή την εικόνα με τα λεηλατημένα σχολεία και τις ανυπολόγιστες ζημιές τις οποίες εμείς θα πληρώσουμε πάλι...δεν ξέρουμε τί λέχθηκε και τί έγινε, αλλά το να φτάσεις να βιαιοπραγήσεις έναντι κάποιου και μάλιστα μεγαλύτερου σου δείχνει ότι κάπου υπάρχει πρόβλημα...και ξεκινά από το σπίτι και τις αρχές που έχεις πάρει..
    Συμφωνω στο οτι ο Διευθυντης του σχολειου ειχε παρει πολυ κακες αρχες και λαθος παραδειγματα απο το σπιτι του,και βαδιζοντας αυτον τον λαθος δρομο εφτασε μεχρι Γυμνασιαρχης.
    -Have you any famous last words?
    -..Not Yet!
    -"Not yet"!? Is that famous?

Επιστήμονας θα γίνει, αλλά από αυτούς που μνημόνευε ο αμίμητος Σαλιαρέλης τον Φεβρουάριο του 1991: «Οι οπαδοί μας είναι επιστήμονες, δεν είναι αλήτες!»
    Που το θυμήθηκες αυτό το λαμόγιο ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
    Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)

Καλό :wacko:

Μα σωστά τα λέει καπετάνιε ο φίλτατος...το συμβάν έγινε σε στιγμή που οι αρμοδιότητές των καθηγητών δεν ήταν σε ισχύ...άρα φαντάζομαι πως αρμόδιοι να κρίνουν τον πιτσιρικά ήταν οι Αλβανοί της συμμορίας με τα καλάσνικοφ (σε σχολείο υπό κατάληψη συνελήφθησαν άλλωστε)...

μια υποθεση εκανα , αλλα για πες μου για το παρακατω, ποσο δικαιος ειναι ενα καθηγητης να κρινει αν σωστα, τις εφαγε το αφεντικο του?

και επειδη μεχρι τοτε και ΓΑΠ επιτρεποντος αργει αυτη η ωρα, ρωταω εδω

Σελίδα 1 από 7 123456 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Δεν γυριζει ελευθερα η πισω ροδα στο Xt
    από vaspiou στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 20
    Τελευταίο μήνυμα: 31/05/2006, 16:29
  2. Να σκιζω ελευθερα την 1η? :smokin:
    από Lazio στο forum Kawasaki Z series
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 21/09/2005, 13:31