Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 15

Θέμα: κράνος ρεπλικα αλλά όχι για supersport?!?!

Eυλογημένο μέλος Το avatar του/της Billymuse

κράνος ρεπλικα αλλά όχι για supersport?!?!

Γεία χαρά, ανοίγω θέμα καθώς είμαι σε φάση αναζήτησης για κράνος (ένα πιο καλό γιατί το άλλο ναι μεν καλό αλλα απο τη καθημερινη χρήση κυρίως στη δουλεία τρεξιμο σε πελάτες,τράπεζες κτλ... έχει φάει και του κοσμου τις γρατζουνιές και μικροχτυπήματα της καθημερηνότητας) κοιτάω που λέτε ένα καλο για να το έχω για τις βόλτες και τα ταξίδια,δε ζητάω να μου προτίνεται κάποιο αλλά θέλω τις απόψεις σας σε συγκεκριμένη ερώτηση

Θα είναι πολύ fail να αγοράσω ένα κράνος οδηγού motogp απο τη στιγμή που έχω ένα street μεσσαίου κυβισμού (cbf500), συγκεκριμένα μου αρέσει αυτό για αρχή σαν σχέδιο http://www.coloriposto.gr/web/?Produ...74&id=9&sub=26, εντάξει δεν λέω για τις ακριβές ρέπλικες που κάνουν μόνο για supersport μηχανές. Αλλά είναι πολυ καγκουρία να φοράει κάποιος μια ρέπλικα χωρίς να οδηγάει το ανάλογο τέρας?
    RACING Because football,basketball & golf require ONE BALL
    Viva Italia 2015 Σικελία 2016

Παλαιό μέλος Το avatar του/της McGyver
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Billymuse Προβολή μηνύματος
    Αλλά είναι πολυ καγκουρία να φοράει κάποιος μια ρέπλικα χωρίς να οδηγάει το ανάλογο τέρας?
    Όχι.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της nickald
    Παρε αυτο που γουσταρεις.... δεν εχει fail....

Εγω κυκλοφορω με δερματινα και κρανουμπα πανω σε σκουτερ 125σεσε..... σιγα μη δωσω σημασια

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    .... Αλλά είναι πολυ καγκουρία να φοράει κάποιος μια ρέπλικα χωρίς να οδηγάει το ανάλογο τέρας?
    Όχι μια χαρά είναι.. εδώ άλλοι πάνε και παίρνουν μπότες, κράνη, δερμάτινα και δεν έχουν καν μηχανάκι.. κι άλλοι που το έχουν δεν το καβαλάνε.. Δεν υπάρχει υπερβολή στην ασφάλεια του καθενός.
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της panos_zip
    Η κοπέλα μου δεν έχει μηχανάκι, δεν έχει δίπλωμα, δεν ξέρει να οδηγεί καν. Όταν πήγαμε για κράνος, της γυάλισε το AGV Κ3 (νομίζω αυτό το μοντέλο είναι) Valentino Rossi Replica. Μόνο και μόνο από τα χρώματα.
    160 ευρώ από γνωστό μπαζάρ στην Π. Ράλλη.
    Μια χαρούλα είναι και ας είναι μόνο συνεπιβάτης.

Πάρε όποιο θες και σου κάνει!

καλά πάντα ημουν αυτης της άποψης να κάνω αυτο που μου αρέσει και ελκύει και όχι απο αντίδραση και φυσικά να μη προκαλώ απλά για να προκαλώ,σωστά τα παραδείγματα που είπατε πιο πάνω,σεβαστές οι απόψεις σας και ευχαριστώ. τα φιλια μ

Γεία χαρά, ανοίγω θέμα καθώς είμαι σε φάση αναζήτησης για κράνος (ένα πιο καλό γιατί το άλλο ναι μεν καλό αλλα απο τη καθημερινη χρήση κυρίως στη δουλεία τρεξιμο σε πελάτες,τράπεζες κτλ... έχει φάει και του κοσμου τις γρατζουνιές και μικροχτυπήματα της καθημερηνότητας) κοιτάω που λέτε ένα καλο για να το έχω για τις βόλτες και τα ταξίδια,δε ζητάω να μου προτίνεται κάποιο αλλά θέλω τις απόψεις σας σε συγκεκριμένη ερώτηση

Θα είναι πολύ fail να αγοράσω ένα κράνος οδηγού motogp απο τη στιγμή που έχω ένα street μεσσαίου κυβισμού (cbf500), συγκεκριμένα μου αρέσει αυτό για αρχή σαν σχέδιο http://www.coloriposto.gr/web/?Produ...74&id=9&sub=26, εντάξει δεν λέω για τις ακριβές ρέπλικες που κάνουν μόνο για supersport μηχανές. Αλλά είναι πολυ καγκουρία να φοράει κάποιος μια ρέπλικα χωρίς να οδηγάει το ανάλογο τέρας?
    οτι θες φορας και 99% ενα κρανος που εχει 400ε ειναι πιο ασφαλες απο ενα που εχει 200. Γνωμη μου. Και ολοσωμη δερματινη να φοραγες στο cbf αν ηταν για την ασφαλεια σου και για το γουστο σου καλα θα εκανες...

Εγω πηρα το κρανος ( SHOEI XR-1100 ) πριν παρω διπλωμα, και φυσικα πριν παρω μηχανακι. Απο τοτε αλλαξα 4 ( GLX, Innova 125, SH 300, CBF 1000 ) και ακομα το φοραω. Μαλιστα θυμαμαι οταν ελεγα σε φιλους οτι εδωσα τοσα λεφτα για κρανος και πως ηθελα να παρω μπουφαν και γαντια, μου λεγανε "σιγα ρε, παπακι εχεις, ηρεμησε!". Ελα που οσο πιο μικρο ειναι, τοση λιγοτερη ενεργητικη ασφαλεια εχει!

Συμπερασμα, παρε οτι αρεσει στο ματι σου και στην τσεπη σου

Παλαιό μέλος Το avatar του/της teo24
    Ειχα γνωστο ο οποιος ειχε 600 ευρω κρανος την replica του DOOΗΑΝ και κυκλοφορουσε με ΑSTREA παπι.Η τουμπα δεν κανει διακρισεις.Και μποτες βαλε και στολη και οτι κρανος σου αρεσει και σε κανει να νιωθεις ασφαλης.Παρα εχουν γινει επικυνδινα τα πραγματα στον δρομο.

Καρχάριος προχωρημένος Το avatar του/της kostas777
    πάντως αυτό που δείχνεις δεν είναι μόνο για σούπερσπορ, εγώ το φοράω και στο cb και είναι μια χαρά. έχει και εξαερισμό που δουλεύει..

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από kostas777 Προβολή μηνύματος
    πάντως αυτό που δείχνεις δεν είναι μόνο για σούπερσπορ, εγώ το φοράω και στο cb και είναι μια χαρά. έχει και εξαερισμό που δουλεύει..
    νόμιζα οτι είναι καινούργιο μοντέλο και αναμένεται στις αρχές του 13 στην Ελλάδα,απο colori το έχεις πάρει?

Τεχνητό Μέλος Το avatar του/της paramedic
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από nickald Προβολή μηνύματος
    Παρε αυτο που γουσταρεις.... δεν εχει fail....

Εγω κυκλοφορω με δερματινα και κρανουμπα πανω σε σκουτερ 125σεσε..... σιγα μη δωσω σημασια
    Είναι λίγα τα κυβικά ρε συ γι'αυτό. Εγω με το 300αρι μου σκούτερ εκτός απο τα αυτά που φοράς εσύ βάζω και αγωνιστικές μπότες τις SIDI...
    (Δεν ειρωνεύομαι ε πράγματι τις φοράω μαζί με τα υπόλοιπα και χέστηκα αν με κοιτάνε. Τους κοιτάω και εγώ και κουνάω το κεφάλι με απογοήτευση για αυτά που δεν φοράνε αυτοί χεχε)
    Και αν δε με σέβεστε να με φοβάστε!!

Καρχάριος προχωρημένος Το avatar του/της kostas777
    νόμιζα οτι είναι καινούργιο μοντέλο και αναμένεται στις αρχές του 13 στην Ελλάδα,απο colori το έχεις πάρει?
    όχι, είναι το RPS-10 που εδώ το ονόμαζαν RPHA-10 και τώρα κυκλοφορεί σε ανανεωμένη έκδοση στην αμερική με αυτό το όνομα. οι διαφορές είναι στον μπροστινό αεραγωγό και το κλείδωμα της ζελατίνας, κατά τα άλλα είναι ακριβώς ίδια. το πήρα απ'έξω γιατί η colori δεν είχε το μέγεθός μου στο συγκεκριμένο χρώμα και δεν ήξερα πότε και αν θα έφερνε. πρώτα όμως πήγα και το δοκίμασα, ένα στο μέγεθός μου σε διαφορετικό χρώμα.

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	tumblr_m7udok706E1r0di87o1_500.jpg 
Προβολές:	63 
Μέγεθος:	57,2 KB 
ID:	276608
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Παρόμοια θέματα

1. "Ομαλο" αλλα οχι "τουριστικο" ελαστικο για supersport/superbike ??
    από nikos1400 στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 10
    Τελευταίο μήνυμα: 13/12/2009, 14:06
  2. Είχε Άγιο αλλά όχι κράνος
    από jimmy10 στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 11
    Τελευταίο μήνυμα: 16/02/2009, 10:02
  3. ΛαστιΧα Για Supersport
    από tzanismille στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 30/09/2004, 17:19
  4. Απαντήσεις: 23