Σελίδα 5 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345
Προβολή αποτελεσμάτων 61 έως 73 από 73

Θέμα: Όλα τα απαραίτητα για τον αναβάτη

Νέο μέλος
    Κάναμε μια λίστα με την κυρά μου για το τι θα ψωνίσουμε μαζί με την μηχανή. Ήτοι, από δυο κράνη, γάντια, μπότες, παντελόνια και μπουφάν.
    Μην ξέροντας και πολλά, καταναλώνουμε ότι διαφημίζεται, όποτε ήθελα να ρωτήσω που μπορεί να πάει κάποιος για να δοκιμάσει αρκετά πράγματα για να δει και τι τον βολεύει;

Όσον αφορά την τιμή, το να μας βγει ο εξοπλισμός ένα χιλιάρικο ανά άτομο, θεωρείται καλό ποσό; Νομίζω ότι το πιο τσιμπημένο που κοιτάμε μέχρι τώρα είναι το σετ Himalayan της Nordcode.

Avocado Το avatar του/της CorpseAlive
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Peterjackson Προβολή μηνύματος
    Κάναμε μια λίστα με την κυρά μου για το τι θα ψωνίσουμε μαζί με την μηχανή. Ήτοι, από δυο κράνη, γάντια, μπότες, παντελόνια και μπουφάν.
    Μην ξέροντας και πολλά, καταναλώνουμε ότι διαφημίζεται, όποτε ήθελα να ρωτήσω που μπορεί να πάει κάποιος για να δοκιμάσει αρκετά πράγματα για να δει και τι τον βολεύει;

Όσον αφορά την τιμή, το να μας βγει ο εξοπλισμός ένα χιλιάρικο ανά άτομο, θεωρείται καλό ποσό; Νομίζω ότι το πιο τσιμπημένο που κοιτάμε μέχρι τώρα είναι το σετ Himalayan της Nordcode.
    Ανάλογα την χρήση αγοράζεις τον εξοπλισμό

Το Himalayan είναι τεσσάρων εποχών στολή που θεωρητικά είναι ζεστή το καλοκαίρι και πιο δροσερή τον χειμώνα.
    Αν θες να ταξιδέψεις χειμώνα δεν σου κάνει , αν θες να κάνεις σοβαρά χλμ το καλοκαίρι δεν σου κάνει.
    The Dirty Harry

Μέλος Το avatar του/της Vassilis
    Η Μοτοκινηση έχει μεγάλη ποικιλία σε μεγάλο φάσμα τιμών.

Γενικώς Διευθυντής... Το avatar του/της o_gavros
    το motorparts,τα stelpet, το motomarket ,to bazaar dainese,επίσης.
    Καίω τα δέντρα,χτίζω μεζονέτες
    Θα κάνω τα παιδιά μου μαριονέτες

Riding On The Wind Το avatar του/της grinderx
    Παπασταύρου shops στην Πέτρου Ράλλη. Πολύ μεγάλο μαγαζί με αρκετά καλή ποικιλία. Το χιλιάρικο ανά άτομο θεωρώ πως είναι πολύ, εκτός πχ αν έχετε αποφασίσει να πάρετε κράνη των 450-500€
    Όταν ενώνουμε τις δυνάμεις μας, μπορούμε να πετύχουμε το ακατόρθωτο - Γιαννάκης
    Never say never, because limits, like fears, are often just an illusion - Jordan

Και οι Τζορτζοπουλος και Παπασταυρου εχουν πολυ καλες εκπτωσεις σε νουμερα μη κινησιμα .
    Τσεκ.

Παρεμπιπτόντως, αν πας Παπασταύρου, αγνόησε τις τιμές του site. Από κοντά έχουν πολύ καλές εκπτώσεις, τουλάχιστον το μαγαζί της Π. Ράλλη που είναι και καλά outlet
    Never say never, because limits, like fears, are often just an illusion - Jordan

Avocado Το avatar του/της CorpseAlive
    Moderator
    εγώ προσωπικά τις τελευταίες αγορές μου τις έχω κάνει από Xmoto.
    Πάρα πολύ εξυπηρετικοί και οι τιμές τους είναι στο μέσο όρο και κάτω .
    Τελευταία τροποποίηση από harris_x; 25/11/2024 στις 18:06.
    The Dirty Harry

Νέο μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από grinderx Προβολή μηνύματος
    Παπασταύρου shops στην Πέτρου Ράλλη. Πολύ μεγάλο μαγαζί με αρκετά καλή ποικιλία. Το χιλιάρικο ανά άτομο θεωρώ πως είναι πολύ, εκτός πχ αν έχετε αποφασίσει να πάρετε κράνη των 450-500€
    Κοιτάμε για adventure, με αποσπώμενο γείσο, δυνατότητα ενδοεπικοινωνίας και ECE 22.06. Ειδικά το τελευταίο μας ανεβάζει αρκετά το μπατζετ. Ίσως να κόψουμε από το Nordcode. Κοιτάζαμε το συγκεκριμένο γιατί φαίνεται πιο δροσερό το καλοκαίρι από αλλά 4 εποχών και σε κρύα επάνω σε κάνα βουνό, άνοιξη/φθινοπωρο ή απότομη πτώση της θερμοκρασίας το καλοκαίρι, θα βόλευε. Ομοίως και για χειμώνα, φαίνεται να την παλεύει με ένα ισοθερμικο μερίνο από μέσα.

Παράλληλα βέβαια κοιτάμε και για μεταχειρισμένα, γιατί κάθε ευρώ μετράει. Έχω σταμπάρει κάποιες αγγελίες, αλλά πρέπει να πάρω πρώτα ρεπό για να κατέβω στην Αθήνα να τα δω από κοντά. Το ίδιο που έχω πάθει και με το μηχανάκι.

Με θυμάσαι ρε πούστη ? Το avatar του/της AristidisZ
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από grinderx Προβολή μηνύματος
    Παρεμπιπτόντως, αν πας Παπασταύρου, αγνόησε τις τιμές του site. Από κοντά έχουν πολύ καλές εκπτώσεις, τουλάχιστον το μαγαζί της Π. Ράλλη που είναι και καλά outlet
    Πήγα για μπότες σήμερα, οι τιμές είναι καλύτερες από της αγοράς, αλλά φευ, δεν συναγωνίζονται επ ουδενι τιμές εξωτερικού…

Νέο μέλος
    Μιας που το έφερε η κουβέντα, εκτός από το fc Moto, υπάρχει κάποιο άλλο; Επίσης, με τους οδηγούς μεγεθών τι γίνεται; Ποσό μέσα πέφτουν στα νούμερα ώστε να αποφύγει κανεις το πέρα δώθε των επιστροφών;

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από AristidisZ Προβολή μηνύματος
    Πήγα για μπότες σήμερα, οι τιμές είναι καλύτερες από της αγοράς, αλλά φευ, δεν συναγωνίζονται επ ουδενι τιμές εξωτερικού…
    Σ' αυτό δε διαφωνώ. Αλλά πρέπει να ξέρεις ακριβώς μέγεθος (αν μιλάμε για κράνη, υποδήματα, κτλ) για να πάρεις online από το εξωτερικό.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Kickstart
    τσέκαρε οπωσδήποτε εδώ
    https://www.xlmoto.eu/

είναι το.."πολιτικό σαϊτ" του 24mx που έχει τα εντουραδικα-μοτοκροσαδικα

έχω ψωνίσει άπειρα πράγματα, ουσιαστικά τα τελευταια 6-7 χρονια εξοπλίζομαι απο αυτούς και ρούχα και ανταλλακτικά πολλές φορές, πολύ καλές τιμές και πάνω απο μια τιμή είναι δωρεάν μεταφορικά (νομίζω 100ευρω) τα πράγματα έρχονται με ups στην πόρτα σου σε τέλεια συσκευασία.

έχει και black friday αυτήν την εποχή, μπες και θα με θυμηθείς. Σε καθε παραγγελία βαζουν και καποια δωρακια φλις λαιμου αυτοκολλητα, μπρελοκ κτλ
    Δεν υπάρχει ακατάλληλος καιρός για ταξίδι με μοτοσυκλέτα, υπάρχουν μόνο ακατάλληλα ρούχα και εξοπλισμός.

Σελίδα 5 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345

Παρόμοια θέματα

1. Ολα τα ανταλλακτικα για ολες τις μηχανες
    από Shinji Ikari στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 18/09/2012, 00:04
  2. Απαντήσεις: 30
    Τελευταίο μήνυμα: 14/05/2009, 00:54
  3. Τα ΠΑΝΤΑ για τον Μάκη
    από perastikos στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 21
    Τελευταίο μήνυμα: 10/06/2008, 22:31