Το πρώτο μηχανάκι παραγωγής με αλουμινένιο πλαίσιο ήταν το RG250Γ το 1983.Το είχα για 6 περίπου χρόνια.Απιθανο σχολείο.
Το πρώτο μηχανάκι παραγωγής με αλουμινένιο πλαίσιο ήταν το RG250Γ το 1983.Το είχα για 6 περίπου χρόνια.Απιθανο σχολείο.
Made with the gran prix spirit.
Τελευταία τροποποίηση από Lioulios; 29/01/2021 στις 21:08.
όλα αυτά είναι σωληνωτά.
Από ατσάλι ή αλουμίνιο στρογγυλούς ή τετράγωνης διατομής σωλήνες.
Από αυτό το μοτίβο ξεφεύγει νομίζω η Yamaha μετά το ow61 και πάει για τα σύγχρονα πλαίσια.
Αν και συμπαθώ περισσότερο τα χαλύβδινα, αλλά στην τελική αυτό που μετράει είναι
το κόστος.
Δεν είμαι σίγουρος πως το παραπάνω κόστος του ατσάλινου πλαισίου είναι τόσο ώστε να δικαιολογεί την χρήση
αλουμινίου πέρα από SS.
Άλλες συνιστώσες θεωρώ ότι λαμβάνονται υπόψιν, ο χρόνος παράδοσης και το όριο ζωής* του αλουμινίου ίσως είναι
πιο σημαντικά στοιχεία για τα εργοστάσια.
*εννοώ μέχρι να χάσει τις ιδιότητες του σαν πλαίσιο και όχι να αφανιστεί σαν υλικό.
υγ: προφανώς όλα μπορούν να ανατραπούν με τις ευκαιρίες που παρουσιάζονται στην αγορά πρώτων υλών.
πχ αν δώσουν τις παροπλισμένες ανεμογεννήτριες για σκραπ και πληρώσουν (-ουμε) την υπηρεσία αυτή παρόλο το κέρδος
που θα αποφέρει σαν υλικό, είναι πιθανό να υπάρξουν κάποια κράματα σε πολύ χαμηλότερη τιμή μέχρι να απορροφηθούν.
Πόσο δε μάλλον σε ένα ευνομούμενο κράτος όπως η Ιαπωνία που μπορεί να υποχρεώνει τον ανάδοχο σε χαμηλή τιμή
και πώληση εντός της χώρας ανακυκλώνοντας και τα χρήματα που έδωσαν για την ενέργεια δίνοντας προβάδισμα στην εγχώρια παραγωγή.
Τελευταία τροποποίηση από doctor_john; 29/01/2021 στις 23:33.
Αν θέλετε να συνεχίσετε την συζήτηση για τα πλαίσια θα τα διαχωρίσω.
Εδω ειναι το παιχνίδι γνώσεων!
sapila racing team
bimota SB6 1995
Hornet 900 2005
Yamaha SR500 1981
BMW R75/6 1975
BMW R26 1957
Τι να είναι αυτό το μπόξερ? Δείχνει πολύ μικρό σε μέγεθος. (προφανώς και δεν ξέρω την απάντηση)
Η φωτό από ΕΔΩ
"Growing old is inevitable. Growing up is optional"...
Δεν γράφω απάντηση γιατί... Έκλεψα από περιέργεια λόγω ηλικίας που τελικά είναι μια δεκαετία νεότερος! 87 ...νιατο!
Αυτό θα μπορούσε να είναι το hesketh 1000 vampire οπότε να υποθέσω ότι είναι ο λόρδος...
σωστός και στα 2!![]()
when life gets complicated... i ride.