Σου προτεινω να παρεις μεταλικη μπαγκαζιερα, ειναι πιο ακριβη βεβαια, και μετα πολυ φθηνα με κανα 20 ευρο μπορεις να την δωσεις να στην βαψουν στα χρωματα της μηχανης σου. Εγω εβαλα μια κακασχημη πλαστικουρα!
Σου προτεινω να παρεις μεταλικη μπαγκαζιερα, ειναι πιο ακριβη βεβαια, και μετα πολυ φθηνα με κανα 20 ευρο μπορεις να την δωσεις να στην βαψουν στα χρωματα της μηχανης σου. Εγω εβαλα μια κακασχημη πλαστικουρα!
είστε όλοι βλάκες , εμένα πιάτο μου το είπανε. Να πάω να τους σπάσω τη βιτρίνα που με κάνανε ρόμπα? Τι να κάνω? :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Πάντως λεφτά για πολυτέλειες και μεταλλικές δεν έχω, την πιο μικρή και φτηνή θα πάρω, γιατί στην κατάστασή μου και το 5ευρο μετράει...
Εγώ έχω τη συγκεκριμένη από παλαιότερο μηχανάκι αλλά πρέπει να της αλλάξω κλειδαριά γιατί μου έσπασε. Ηταν γερή μπαγαζιέρα αλλά το μόνο που δεν μου αρέσει είναι ότι για να την κλείσεις πρέπει να τη κλειδώσεις με το κλειδί, ενώ κάποιες sHAD κλείνουν με ένα περίεργο τρόπο χωρίς να είσαι υποχρεωμένος να τις κλειδώσεις (π.χ αν είσαι σε κανένα χωριό οπότε δεν θέλεις να πολυκλειδώνεις )
Η σχάρα που αναφέρετε είναι ελληνικής κατασκευής.
"For no one, no one in this world can you trust - not men, not women, not beasts ... this you can trust."
Τσίμπησα ένα tankbag χθες της Givi... Πολύ γαμάτο! Το προτείνω ανεπιφύλακτα στους ταξιδιάρηδες. Σύντομα photos :P
...
επειδή μου ζήτησαν κάποια παιδιά φώτο του tankbag μου... here u are...
http://dap.rage3d.gr/snake/givibag.jpg
...
Είναι "κανονικό" σε μέγεθος.. Χωράει αυτά που χρειάζομαι καθημερινά, όπως κλειδιά/λεφτά/πραματάκια, πολλα βιβλία, το λουκέτο δισκοφρένου, κλπ
Επίσης, σε μικρά ταξιδάκια που έκανα μέσα στο καλοκαίρι χώρεσε πολύ άνετα ρούχα για 3ήμερο (έχει φερμουάρ από πίσω που αυξάνει τον αποθηκευτικό χώρο κατά 40% εύκολα!).
Όχι δεν εμποδίζει.. Δεν το έχω αγγίξει ποτέ την ώρα που οδηγώ (εκτός αν ξαπλώσω πάνω του για κανα τελίκιασμα). Οι μαγνήτες είναι άριστοι, δεν έχει κουνηθεί ποτέ απ την αρχική του θέση, σε όσες λακούβες και να πέσω!
Είχα βρει κ ένα πιο μικρό... Σίγουρα πιο ωραίο εμφανισιακά, κ πιο ελαφρύ (το δικό μου είναι αρκετά βαρύ, ακόμα και άδειο, λόγω των 6 μεγάλων μαγνητών). Αλλά το πιο μικρό είχε 82 ευρώ κ δεν θα χώραγε τίποτα
...
Εγω εχω βαλει μπακαζιερα 42λτ, περνει 2 κρανοι, αλυσιδα, η ενα κρανος και αλλα πολλα πραγματα. Θα παρω tank bag, για ταξιδια ομως, για παραπανω χωρο. ποσα lty χωρο ειναι το δικο σου;
Απο οσα CBF250 χω δει σε ολη την Αθηνα, μονο το δικο μου εχει μπακαζιερα!
γιατι δηλαδη τανκ πατ σε νεικεντ ειναι καλυτερο?Αρχικά δημιουργήθηκε από SnakeMJK
Μπαγκαζιέρα σε naked; Μπααα...
:rotflmao: :rotflmao:
εμ ναι και τι συμπερασμα βγαζουμε απο αυτο?Αρχικά δημιουργήθηκε από SnakeMJK
Απο οσα CBF250 χω δει σε ολη την Αθηνα, μονο το δικο μου εχει μπακαζιερα!
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Σημ: οι ερωτησεις ειναι καθαρα ρητορικες μην τις απαντησετε
:rotflmao: :rotflmao:
O Captain! my Captain! our fearful trip is done;
The ship has weathered every rack, the prize we sought is won;
The port is near, the bells I hear, the people all exulting,
While follow eyes the steady keel, the vessel grim and daring.
Οχι μικρε μου ειρωνα θα απαντησω. Βγαζουμε συμπερασμα οτι υπαρχουν ελαχιστα λογικοι ανθρωποι, που δεν χρειαζετε να κουβαλανε παντου το κρανος τους, λες και ειναι το σκυλακι τους, κουβαλανε μια αλυσιδαρα 1.70ψμ 11 χιλιοστα παχος και εχουν το κεφαλι τους ησυχο.εμ ναι και τι συμπερασμα βγαζουμε απο αυτο?
Τι διαφορα εχει ρε φιλε αν ειναι γυμνο, η αν ειναι κανα on off; Αν βαλεις ενα κλουβι σε οποιοδηποτε μηχανακι ασχημο θα φενεται.
Εμενα ομωε με εξθπηρετει πολυ, και βαζω ολα τα πραγματα μου εκει ανετα. Εσυ και πολυ αλλοι εισαι εγκαβλος, και σε νοιαζει πως θα βλεπουν οι αλλοι την μηχανη σου με την μπακαζιερα, και τετοιες πιπες...
Βαλτε και θα σας αρεσει....