Κατσε ρε μαστορα ακομα δεν εφυγε ο Αυγουστος πας να μας χειμωνιασεις!!!![]()
MADE IN JAPAN 日本製
114 μερες για τα Χριστουγεννα!
Τζαμπο ειμαστε παντου!![]()
Gagourus agamitus Parthenopipitsus!
Χειμώνας: Ο Χειμώνας είναι μία από τις τέσσερις εποχές της εύκρατης ζώνης και είναι η ψυχρότερη εποχή του έτους. Αστρονομικά, ξεκινά με το χειμερινό ηλιοστάσιο στις 21 Δεκεμβρίου στο Βόρειο Ημισφαίριο. Τελειώνει κατά την εαρινή ισημερία στις 21 Μαρτίου στο Βόρειο ημισφαίριο.
Τώρα ξέρεις πότε να πεις καλό χειμώνα γλυκό μου, ε; Άντε μου μαζευτήκατε όλοι οι κακιασμένοι 'δω μέσα.
Πάντα θα υπάρχει κάποιος, κάθε χρόνο, που θα σου χαλάει τη διάθεση ευχόμενος: Καλό χειμώνα... Όχι, ακόμη λιάζουμε τα κορμιά μας σα λιαστές τομάτες στη παραλία...
Ακόμη κάνουμε μακροβούτια και κοιτάμε τα τελευταία εναπομείναντα κωλαράκια (όταν η παντόφλα μας κοιτάει αλλού εννοείται).
Ακόμη πίνουμε τα τσιπουράκια μας κ τρώμε τα μεζεδάκια μας στα παραλιακά μαγαζιά..
ΔΕΝ ήρθε ο χειμώνας ακόμη..
Θα έρθει όταν πίνουμε τσίπουρο και τρώμε μεζεδάκια μπροστα στο τζάκι.-
'Ο,τι αισθάνεσαι να λες, γιατί περνάνε οι στιγμές. Σαν σε φωνάξει ο ουρανός, δε θα υπάρχει γυρισμός....
τι καλο χειμωνα, ακομα δεν εχουμε παει διακοπες.
Ευχαριστω για την ευχη και ευτυχως που μου το θυμησες:να βγαλω καμμια χοντρη μπλουζα και κανα μπουφαν.
Και παλι ευχαριστω.
ισως το παληκαρι μενει αυστραλια.![]()
Γύρισα τώρα από θάλασσα.Είμαι χειμερινός κολυμβητής![]()
καθε μερα ...νεα μερα.
Ο άνθρωπος αναπολεί το χειμώνα γιατί προφανώς έχει καεί το κωλοράδι του από τη ζέστη!
ΠΑΠΑΣΟΥΖΑΣ@ vroum-vroum ρε κερατά με το σχόλιο σου με λίγωσες![]()
εγω σε λιγωσα και ο σουτερ μας ξελιγωσε με τη φοτο του.
Η αληθεια ειναι οτι και μενα αρχισε και με κουραζει το καλοκαιρι....
ΧΕΙΜΩΝΑΣ.Χωμα με λασπη.Δε ζοριζετε ο κινητηρας στ ταξιδια.Ταμπουρωμεμος με αδιαβροχα.Δε κενε τα ποδια σου απο τον κινητηρα .Και το πιο σημαντικο...Μενουν πιο λιγα μηχανακια στο δρομο και πιο πολοι που ξερουν τι κανουν πανω σε αυτα.
Α....
πανε και τα παιδια σχολειο.
καθε μερα ...νεα μερα.
ειναι καλοκαιρι και θελουμε χειμωνα, ειναι χειμωνας και λεμε ποτε θα ρθει το καλοκαιρι
καλα μας κανει ο τσιπρας μου φενεται![]()
![]()
η φραση "καλο χειμωνα" εχει επικρασει εδω και χρονια γιατι τοτε πηγαινανε για 1-2-3 μπανια μια φορα και δε ξαναπηγαινανε.
κατι το οποιο πλεων δεν ισχυει![]()
it was nothing, just the normal thing to do at the time