Επείδη έχω δει σε πολλά νήματα να αναρωτιέται κόσμος σχετικά με τί υπάρχει που να μπορεί να διεκπεραιώσει καθήκοντα XT (ας πούμε) αλλά με βάρος και στύλ ΚΤΜ (ας πούμε), ανήγω αυτό το νήμα να δούμε τί γίνεται με τη νέα γενιά των ονοφάδικων.
Πιστεύω οτι θα υπάρξουν αρκετές εξελίξεις σε αυτόν τον τομέα, μηχανάκια που να κάνουν τη δουλεία των "μεγάλων" ΚΤΜ, BMW, αλλά πιο ελαφριά για νάναι πιο διαχειρίσημα σε συνθήκες πιό περιπετειώδεις.
Πολλά απ' αυτά είναι και πολύ καινούργια (έως άβγαλτα) οπότε είδωμεν...
===
Πρώτο που πήρε το μάτι μου της CCM.
Εγγλεζική εταιρία με κάποια καλά μοντελά στο ενεργητικό της, έπαιρνε μηχανές τύπου Rotax, Suzuki DRZ400, DR650 και έφτιαχνε αξιόλογα dual sport (μηχνάκια που παίρναν και ρόδες 17" supermoto, αλλα και χωματινές 21/19") Βαζαν καλά περφεριακά, πχ αναρτήσεις WP, φρένα Brembo, νομίζω, τέτοια πράγματα. Σε κάποια φάση είχε ασχοληθεί σαν επενδυτής και ο Fogarty. Παρ' όλα αυτά δεν ήταν η εταιρία χωρίς προβλήματα, ενίοτε στην ποιότητα κατασκευής, άλλοτε σε οικονομικές δυσκολίες, νομίζω οτι πήγε παραλίγο για φαλιμιέντο κανα-δυο φορές.
Τώρα βγάζουν αυτό, που εκ πρώτης εντυπώσεως μου φαίνεται σωστότατο, αν και θα μου άρεσε να ήταν κάπως φτηνότερο.
Η κυρίως σελίδα: CCM GP450
Δεν ξέρω πολλά άλλα για τούτο, αλλά νά και μια σελίδα με ένα σωρό τεστ από διάφορα περιοδικά