Σελίδα 1 από 5 12345 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 72

Θέμα: Αν κατι παει στραβα πανε ολα στραβα!!!!

Μπινια!!!!! Το avatar του/της Dalt0n

Αν κατι παει στραβα πανε ολα στραβα!!!!

Πως να ξεκινησω δεν ξερω...................
    Ψαχνω εξατμισα στην δυτικη μακεδονια να μου φταιξει λαιμους για το Cbraki μου
    Μπινια!!!!

Τι επαθες;

Παλαιό μέλος Το avatar του/της motoexelixis
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Dalt0n Προβολή μηνύματος
    Πως να ξεκινησω δεν ξερω...................
    Καβαλας,γυρνας διακοπτη,πατας μιζα παιρνει μπρος,συμπλεκτη,βαζεις πρωτη(κατω η πρωτη,οι αλλες πανω)ανοιγεις λιγο το γκαζι,αφηνεις συμπλεκτη,εφυγες....

Υ.Γ ριχνεις και μια ματια στο σταντ, σε περιπτωση που το εχεις ξεχασει ανοιχτο παραμονευει η σουπα....

Υ.Γ2 αν θες υπαρχει και αναλυτικα η διαδικασια φρεναρισματος,αλλα θα στην πει μαλλον καποιο αλλο παιδι...
    Καρτερ ημων το εν της μηχανης,αγιασθητω το βολαν σου,ελθετω η μπαταρια σου,γεμισθητωτο ρεζερβουαρ σου,ως εν λιπαντικον και επι της μηχανης,το στροφαλον ημων τον επιουσιον,σωσε ημην σημερον και αφες ημηναπο τα μικροπροβληματα των ηλεκτρικων,ως και ημεις αφιωμεν τις βαλβιδες ημων,στων αντιπροσωπων και τωνμηχανικων,αλλα ρησε ημας απο τα ιμιτασιον,
    AVIN

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από taisteal Προβολή μηνύματος
    Τι επαθες;
    Ειναι μια πολυ μεγαλη και κωμικοτραγικη ιστορια που θυμιζει και την παροιμια 'οποιος θελει τα πολλα χανει και τα λιγα'
    Μπινια!!!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της motoexelixis
    ε για πες....
    Καρτερ ημων το εν της μηχανης,αγιασθητω το βολαν σου,ελθετω η μπαταρια σου,γεμισθητωτο ρεζερβουαρ σου,ως εν λιπαντικον και επι της μηχανης,το στροφαλον ημων τον επιουσιον,σωσε ημην σημερον και αφες ημηναπο τα μικροπροβληματα των ηλεκτρικων,ως και ημεις αφιωμεν τις βαλβιδες ημων,στων αντιπροσωπων και τωνμηχανικων,αλλα ρησε ημας απο τα ιμιτασιον,
    AVIN

Ειναι μια πολυ μεγαλη και κωμικοτραγικη ιστορια που θυμιζει και την παροιμια 'οποιος θελει τα πολλα χανει και τα λιγα'
    Η παροιμια ισχυει,αλλα πες μας και τι εγινε.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από motoexelixis Προβολή μηνύματος
    ε για πες....
    Λοιπον πριν καιρο εφαγα μια φλασια ντε και καλα να παρω μεγαλυτερο ψυγειο για μουρη και τελικα αγορασα ενα τεραστιο σε σχεση με αυτο που φορουσα (απο cbr1000) (θα δειτε φωτο) ... το παω στον μαστορα και μου λεει θα μπει οριακα ισα ισα να μην ακουμπαει ο μπροστινος τροχος στο ψυγειο οταν φρεναρεις και γενικα στις λακουβες....το βαζουμε πανω που λες και επειδη εβρισκε λιγο σκαω μια κατοσταρα ακομα (πρωτη κατοσταρα ηταν το ψυγειο που αγορασα) σκαω μια κατοσταρα ακομα λοιπον για να αγορασω καινουργιο λαστιχο μπροστα αντι για 120/70/17 που φορουσα πηρα 120/60/17....τελικα το ψυγειο πριν λιγες μερες τρυπησε...ο λογος αγνωστος μαλλον φταει που το ειχαμε να ακουμπαει πανω στους λαιμους ή ακουμπησε ο μπροστινος τροχος σε καποια λακουβα και μου εκανα ζημια......Αυτο που θελω τωρα ειναι εναν εξατμισα να μου φτιαξει τους λαιμους ομως θελω εγω (δλδ λιγο ποιο πισω απ οτι ειναι τωρα)....
    Τελευταία τροποποίηση από Dalt0n; 04/08/2015 στις 01:19.
    Μπινια!!!!

Κύριος Σουπιάς Το avatar του/της daz
    Moderator
    Λοιπον πριν καιρο εφα
    Έλα ρε!

Sent from me using a computer.

Λοιπον πριν καιρο εφαγα μια φλασια ντε και καλα

Εκει ξεκινανε ολα

...και καλη τυχη μάγκες Το avatar του/της bulmont
    Moderator
    Λοιπον πριν καιρο εφαγα μια φλασια....

Μήπως ήταν πετριά;;;;;;;
    "ελλαδα ειναι η χωρα οπου ο λαζοπουλος κανει σατιρα και ο αρκας προπαγανδα....(!)"

Παλαιό μέλος
    βαρα τους με την βαρια να πανε λιγους ποντους ποιο πισω

Παλαιό μέλος Το avatar του/της toyar
    δηλαδη θελεις να προσαρμοσεις ολο το υπολοιπο μηχανακι πανω σε ενα τρυπιο ψυγειο;
    με τον τροπο που περιγραφεις πως σκας τα κατοσταρικα οι μαστορες της περιοχης σου πρεπει να σε εχουν κανει επιτιμο μελος
    α, και οταν κανουμε χαζομαριτσες δεν σημαινει οτι ''κατι πηγε στραβα''

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από toyar Προβολή μηνύματος
    δηλαδη θελεις να προσαρμοσεις ολο το υπολοιπο μηχανακι πανω σε ενα τρυπιο ψυγειο;
    με τον τροπο που περιγραφεις πως σκας τα κατοσταρικα οι μαστορες της περιοχης σου πρεπει να σε εχουν κανει επιτιμο μελος
    α, και οταν κανουμε χαζομαριτσες δεν σημαινει οτι ''κατι πηγε στραβα''
    Γιατι δε δεχεσαι τη διαφορετικοτητα φιλε;

πουτσ@@@@@@@@@

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Ζεύκας
    Λοιπον πριν καιρο εφαγα μια φλασια ντε και καλα να παρω μεγαλυτερο ψυγειο για μουρη και τελικα αγορασα ενα τεραστιο σε σχεση με αυτο που φορουσα (απο cbr1000) (θα δειτε φωτο) ... το παω στον μαστορα και μου λεει θα μπει οριακα ισα ισα να μην ακουμπαει ο μπροστινος τροχος στο ψυγειο οταν φρεναρεις και γενικα στις λακουβες....το βαζουμε πανω που λες και επειδη εβρισκε λιγο σκαω μια κατοσταρα ακομα (πρωτη κατοσταρα ηταν το ψυγειο που αγορασα) σκαω μια κατοσταρα ακομα λοιπον για να αγορασω καινουργιο λαστιχο μπροστα αντι για 120/70/17 που φορουσα πηρα 120/60/17....τελικα το ψυγειο πριν λιγες μερες τρυπησε...ο λογος αγνωστος μαλλον φταει που το ειχαμε να ακουμπαει πανω στους λαιμους ή ακουμπησε ο μπροστινος τροχος σε καποια λακουβα και μου εκανα ζημια......Αυτο που θελω τωρα ειναι εναν εξατμισα να μου φτιαξει τους λαιμους ομως θελω εγω (δλδ λιγο ποιο πισω απ οτι ειναι τωρα)....
    Καλημέρα φίλαι, μήπως πουλάς το cbr;

Παλαιό μέλος Το avatar του/της dimmie_72
    Αυτο που θελω τωρα ειναι εναν εξατμισα να μου φτιαξει τους λαιμους ομως θελω εγω (δλδ λιγο ποιο πισω απ οτι ειναι τωρα)....
    ... και επειδή τις προηγούμενες φορές βρήκες λύση εδώ, είπες να ξαναδοκιμάσεις.
    Grow old disgracefully

Restoring Caponord

Σελίδα 1 από 5 12345 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 80
    Τελευταίο μήνυμα: 08/01/2012, 13:45
  2. Οταν το Σαββατο ολα πανε στραβα...
    από gcrook στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 48
    Τελευταίο μήνυμα: 09/03/2008, 16:17
  3. Απαντήσεις: 12
    Τελευταίο μήνυμα: 28/02/2008, 19:28