Πως να ξεκινησω δεν ξερω...................
Ψαχνω εξατμισα στην δυτικη μακεδονια να μου φταιξει λαιμους για το Cbraki μου
Πως να ξεκινησω δεν ξερω...................
Ψαχνω εξατμισα στην δυτικη μακεδονια να μου φταιξει λαιμους για το Cbraki μου
Μπινια!!!!
Καβαλας,γυρνας διακοπτη,πατας μιζα παιρνει μπρος,συμπλεκτη,βαζεις πρωτη(κατω η πρωτη,οι αλλες πανω)ανοιγεις λιγο το γκαζι,αφηνεις συμπλεκτη,εφυγες....
Υ.Γ ριχνεις και μια ματια στο σταντ, σε περιπτωση που το εχεις ξεχασει ανοιχτο παραμονευει η σουπα....
Υ.Γ2 αν θες υπαρχει και αναλυτικα η διαδικασια φρεναρισματος,αλλα θα στην πει μαλλον καποιο αλλο παιδι...![]()
Καρτερ ημων το εν της μηχανης,αγιασθητω το βολαν σου,ελθετω η μπαταρια σου,γεμισθητωτο ρεζερβουαρ σου,ως εν λιπαντικον και επι της μηχανης,το στροφαλον ημων τον επιουσιον,σωσε ημην σημερον και αφες ημηναπο τα μικροπροβληματα των ηλεκτρικων,ως και ημεις αφιωμεν τις βαλβιδες ημων,στων αντιπροσωπων και τωνμηχανικων,αλλα ρησε ημας απο τα ιμιτασιον,
AVIN
ε για πες....
Καρτερ ημων το εν της μηχανης,αγιασθητω το βολαν σου,ελθετω η μπαταρια σου,γεμισθητωτο ρεζερβουαρ σου,ως εν λιπαντικον και επι της μηχανης,το στροφαλον ημων τον επιουσιον,σωσε ημην σημερον και αφες ημηναπο τα μικροπροβληματα των ηλεκτρικων,ως και ημεις αφιωμεν τις βαλβιδες ημων,στων αντιπροσωπων και τωνμηχανικων,αλλα ρησε ημας απο τα ιμιτασιον,
AVIN
Λοιπον πριν καιρο εφαγα μια φλασια ντε και καλα να παρω μεγαλυτερο ψυγειο για μουρη και τελικα αγορασα ενα τεραστιο σε σχεση με αυτο που φορουσα (απο cbr1000) (θα δειτε φωτο) ... το παω στον μαστορα και μου λεει θα μπει οριακα ισα ισα να μην ακουμπαει ο μπροστινος τροχος στο ψυγειο οταν φρεναρεις και γενικα στις λακουβες....το βαζουμε πανω που λες και επειδη εβρισκε λιγο σκαω μια κατοσταρα ακομα (πρωτη κατοσταρα ηταν το ψυγειο που αγορασα) σκαω μια κατοσταρα ακομα λοιπον για να αγορασω καινουργιο λαστιχο μπροστα αντι για 120/70/17 που φορουσα πηρα 120/60/17....τελικα το ψυγειο πριν λιγες μερες τρυπησε...ο λογος αγνωστος μαλλον φταει που το ειχαμε να ακουμπαει πανω στους λαιμους ή ακουμπησε ο μπροστινος τροχος σε καποια λακουβα και μου εκανα ζημια......Αυτο που θελω τωρα ειναι εναν εξατμισα να μου φτιαξει τους λαιμους ομως θελω εγω (δλδ λιγο ποιο πισω απ οτι ειναι τωρα)....
Τελευταία τροποποίηση από Dalt0n; 04/08/2015 στις 01:19.
Μπινια!!!!
βαρα τους με την βαρια να πανε λιγους ποντους ποιο πισω
δηλαδη θελεις να προσαρμοσεις ολο το υπολοιπο μηχανακι πανω σε ενα τρυπιο ψυγειο;
με τον τροπο που περιγραφεις πως σκας τα κατοσταρικα οι μαστορες της περιοχης σου πρεπει να σε εχουν κανει επιτιμο μελος
α, και οταν κανουμε χαζομαριτσες δεν σημαινει οτι ''κατι πηγε στραβα''