Εγω σκεφτομαι τον υποψηφιο αγοραστη του μοντελου που μπαινει στο φορουμ. Βλεπει τριαντα κατι σελιδες συζητηση και σκεφετεται "ωραια, εχει υλικο εδω". Και μετα διαπιστωνει οτι οι τριαντα σελιδες ειναι πωλησεις Ιταλιας.
Εγω σκεφτομαι τον υποψηφιο αγοραστη του μοντελου που μπαινει στο φορουμ. Βλεπει τριαντα κατι σελιδες συζητηση και σκεφετεται "ωραια, εχει υλικο εδω". Και μετα διαπιστωνει οτι οι τριαντα σελιδες ειναι πωλησεις Ιταλιας.
Πρώτο για τον Αύγουστο το ΤRK702(X) με 376τμχ,ακολουθούν Tracer 9 με 180τμχ,και Τransalp 750 με 157τμχ.
Τι έγιναν οι gs;; Δεν έχουν πέραση τον Αύγουστο ή φτωχυναν και οι Ιταλοί;;
Πρώτο για το Σεπτέμβριο το TRK702(X) με 435τμχ, ακολουθούν ΜΤ-09 με 286τμχ,και R1300GS με 260τμχ.
Τείνει να γίνει συνήθεια πλέον...έως εμμονή.
Εάν δεν το δω να γράφεται, μπορεί και να μην πάει καλά ο μήνας ένα πράγμα.
Οπότε trk και ξερό ψωμί.
Υ.γ. ραντεβού το Νοέμβρη
Καλησπέρα
Ξέρετε αν βγάλει το 2025 καινούριο TRK 502 η Benelli;Θέλω να πάρω το TRK 502 το ασφάλτινο αλλά αν είναι να βγάλει καινούριο μοντέλο να περιμένω να πάρω το καινούριο.
Αυτοί θα ξέρουν,αλλά δε θα σου πουν,για να ξεστοκάρουν μοτοσυκλέτες που έχουν εισάγει.Αλλιώς ήξερα να πάρω..
Είναι ένα βίντεο στο youtube όπου αναφέρει για νέο μοντέλο 552χ
https://youtu.be/cP3XtyQ0xEs?si=9kcv2AXA13PQWooZ
Για ρίξε μια ματιά μπας και λέει κάτι για ημερομηνίες κυκλοφορίας
Όχι ρε συ, τι λες
Eίναι βαρύ αυτό που λες, δεν λειτουργούν όλοι με management καντίνας.
Έχει εξελιχθεί ο κόσμος. Τουλάχιστον μέχρι να αποδειχθεί το αντίθετο
Πάρε τηλέφωνο και ρώτησε πότε περιμένουν το 552X.
Μην το έχεις σίγουρο όμως γιατί τα νούμερα που ανακοινώνουν (60hp) από 552cc σε αυτόν τον κινητήρα
δεν περνάνε ευρωπαϊκές προδιαγραφές. Μπορεί να είναι από τα μοντέλα που δεν έρχονται.
Δεν θα έρθει Ευρώπη το 552.
https://www.motomag.gr/news/nea-montela-epikairotita/benelli-trk-552x-stin-agora-tis-kinas-i-anabathmismeni-ekdosi-toy
Δεν το έγραψα έτσι...Είχα πάει σε διανομέα της Peugeot να δω το 208 πρόπερσι και τον ρώτησα αν βγει καινούριο μοντέλο και μου είπε όχι.3 μήνες μετά βγήκε νέο μοντέλο.Ευτυχώς καθυστέρησα και δεν το πήρα,διότι δεν το έδιναν και φθηνά το "παλιό" σε σχέση με το καινούριο.Κι ένας φίλος μου είχε ρωτήσει σε άλλο διανομέα για ένα αμάξι κι επέμενε ότι θα ήταν το τελευταίο μοντέλο.Ο φίλος την πάτησε και το αγόρασε,και μετά από λίγους μήνες βγήκε καινούριο που ήταν μόλις 400€ ακριβότερο...
Δε με ενδιαφέρει η ισχύς,αλλά αν βγει ένα καινούριο σε λίγο καιρό και είναι ελάχιστα ακριβότερο,διότι θα είναι,γιατί να πάρω το παλιό μοντέλο;