Κάπου-καπου,το λιντλ, βγάζει κάτι τζιβιτζιλικια,που τα λέει "ακονιστές τρυπανιών.Εχει πάρει ποτέ κανένας;Κάνουν δουλειά;; Είναι για όλα τα τρυπάνια,υπάρχουν ποιότητες;
Κάπου-καπου,το λιντλ, βγάζει κάτι τζιβιτζιλικια,που τα λέει "ακονιστές τρυπανιών.Εχει πάρει ποτέ κανένας;Κάνουν δουλειά;; Είναι για όλα τα τρυπάνια,υπάρχουν ποιότητες;
Δεν είναι για όλα τα τρυπάνια γιατί δεν έχουν όλα την ίδια γωνία. Εχει όμως την στάνταρ γωνία που έχουν τα περισσότερα που θα χρησιμοποιήσεις. Μετάλλου πάντα.
Δεν κάνει και τόσο καλή δουλειά αλλά δουλεύει. Αν δεν ξέρεις να τα κάνεις στο χέρι, είναι η φθηνότερη επιλογή σου. Η γωνία που τα ακονίζει δεν είναι η σωστή αλλά κόβουν.
Τον είχε πάρει ένας φίλος για μαχαίρια και αφού κατέστρεψε κανα δύο, μου το έδωσε. Εσπασα τη βάση του ακονιστή μαχαιριών στο επάνω μέρος ώστε η υπόλοιπη να πατάει το διακόπτη και να λειτουργεί ο τροχός και ακονίζω τα τρυπάνια με το χέρι. Παίρνει λίγο περισσότερη ώρα αλλά γίνεται σωστότερη δουλειά. Η διαμαντόπετρα που έχει είναι καλούλα. Έχει αντέξει αρκετά στη γενική χρήση, καθότι ακονίζω διάφορα μικρά (έχει και ανταλλακτική).
Δε ξέρω πόσο κάνει αλλά δεν είναι για να ξεφύγει από 20ερυω.
Sent from me using a computer.
Εντάξει για 20 ευρώ καλό είναι,το φθηνότερο που βρήκα στο Σκρουτζ ξεκινάει από κατοσταρικο
Από 30 ξεκινάνε αυτά που μοιάζουν με του λιντλ.
Του λιντλ δε ξέρω πόσο έχει.
https://www.skroutz.gr/s/11804257/Bo...B9-013006.html
Sent from me using a computer.
Έχουμε στο εργοστάσιο ένα των 400 ευρώ. Υπάρχουν πολύ σοβαρότερα μηχανήματα με πολύ πιο σοβαρή τιμή.
Ακόμα και αυτό λοιπόν αν δεν ξέρεις το αποτέλεσμα που πρέπει να βγει από αυτό δεν θα βγάλεις τρυπάνι που τρυπάει! Προσωπικά τα κάνω ακόμα στον τροχό με το χέρι.
Η ΚΑΛΗ Η ΠΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ
ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΘΑ ΤΡΟΜΑΞΕΙ...
....ΤΟΝ ΠΑΠΠΟΥ
ΣΤΟ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟ!!!!!
Άσχετο με το lidl, αλλά μηχάνημα για τρόχισμα https://www.youtube.com/watch?v=H0JIVVYiOfI στο 33:00
Αυτό που οι Αμερικάνοι στο youtube έχουν γκαράζ πιο καλά εξοπλισμένο από το μηχανουργείο της γειτονιάς μου...![]()
Αυτοι ρε κορίτσια ζουνε καταμεσης στο πουθενα..
(θελουν 48 ωρες με το φορτηγακι για να πανε να παρουν 2 γιαρδες καλωδιο 21 AWG..)
Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...
Καπου ήθελα στο σπιτι να αλλαξω μια εξωτερικη σουκο πριζα και βρίσκω στο υπογειο του πατερα μου μια διπλή απο το lidl, πως ειναι η παρακάτω αλλά κάθετη... Αχρησιμοποιητη στο σελοφαν.
Την ανοιγω μια χαρά λέω, διπλή κιόλας θα κάλυπτε το μερεμετι που ειχα κάνει στο κουτι απο πίσω, την μοντάρω, παιδευομαι με τα καλώδια, βιδώνω την κάτω πάω να βιδώσω την πάνω και η βάση που επιανε η μια βίδα του καπακιου ήταν φυλοκρέμυδο και φυσικά είχε σπάσει σαν αγγούρι. Η πριζα άχρηστη μια και το εξωτερικό καπάκι ειναι στον αέρα.
![]()
Ποτέ ξανά λιντοσαβούρα
![]()
Είχαν βγάλει τέτοιες πρίζες τα Lidl; Θυμάσαι πότε περίπου;
Ρε σιλκ, geyer & Schneider έχουν οι μονές γυρω στο διφραγκο και οι διπλές γυρω στα 3,5-4€.
Πόσο φτηνά δηλαδή την είχαν τα Λίντλ για να πάρεις πρίζα από εκεί;
Νομίζω κλασικό παραδειγμα φτηνιας που τρώει τον παρα. Μιλαω για το προιον φυσικά όχι για σένα, μην παρεξηγηθω.
Καίω τα δέντρα,χτίζω μεζονέτες
Θα κάνω τα παιδιά μου μαριονέτες