κι αφού τα λέμε, βάζω και δύο φωτό από ΝΕΤ μπας και βοηθηθεί κανένας επόμενος.
και τα δυο κάνουν την ίδια δουλειά, να σφίξουν δηλαδη τα ρακόρ του καλοριφέρ από το εσωτερικό Μπαίνει δηλαδή μέσα του και το σφίγγει ανάλογα.
Αλλάζει μόνο ο τρόπος που εφαρμόζουν σε εργαλείο.
1) το εύκολο, με θηλυκή υποδοχή 1/2", σαν αυτό που βάλε ο σιλκ πριν.εδω φαίνονται οι αυλακώσεις που ουσιαστικά κάνουν το σφίξιμο.
2) και το ανάθεμα (μου),με αρσενική υποδοχή, που αντίστοιχος αντάπτορας δεν υπάρχει στο εμπόριο παρα μόνο θηλυκή καστάνια (δέχομαι συγχαρητήρια).
Καίω τα δέντρα,χτίζω μεζονέτες
Θα κάνω τα παιδιά μου μαριονέτες
To συγκεκριμένο ρακορόκλειδο υδραυλικών το χρειάστηκα φέτος τέλη Αυγούστου που έκανα μια χαζοδουλειά υδραυλικού στο σπίτι (και φυσικά δεν το είχα). Πήγα και αγόρασα το ανάλογο της Force (γύρω στο 10ρικο, από τα λίγα που είναι εύκολα διαθέσιμα στα μαγαζιά). Εν τω μεταξύ πριν από 1,5 μήνα περίπου είχαν βγάλει τα Lidl ανάλογο ρακορόκλειδο με υποδοχή μισής ίντσας για "κλασική" καστάνια (το Force θέλει την ειδική καστάνια με θυληκή υποδοχή, την οποία ωστόσο διαθέτω).
Τιμή του Lidl στα 3 ευρώ, χάρισμα δηλαδή, γιατί και η απτή του ποιότητα δεν φαίνεται να έχει ουσιαστική διαφορά με εκείνη του Force.
Λογικά θα το ξαναφέρουν κάποια στιγμή, οπότε έχετε το νου σας όσοι ψάχνετε κάτι ανάλογο για μία στο τόσο. Ανάλογο κλειδί "σοβαρής" εταιρείας (virax αν θυμάμαι) κόστιζε γύρω στα 30-35 ευρώ...
Τελευταία τροποποίηση από McGyver; 27/11/2024 στις 23:45.
για τι χρήση είναι ετούτη;
για πολύ στενά περιβάλλοντα;
τι σε έκανε να επιλέξεις αυτόν τον τύπο;
Καίω τα δέντρα,χτίζω μεζονέτες
Θα κάνω τα παιδιά μου μαριονέτες
McGyver-ο-χρήση .
Έχω καταευχαριστηθεί την αντίστοιχη της Facom που έχω και ήθελα μία για την εργαλειοθήκη της NaNCy.
Το μόνο που δε με βολεύει 100% είναι όταν την κάνω "Τ" γιατί είναι λίγο κοντή.
Τα 150mm της Tone μου φάνηκαν ιδανικά, οπότε την πήρα.
Τα έχει πει κι ο Αποστόλης.
https://www.moto.gr/forums/showthrea...=1#post2820721
Eντάξει, έπαιξε ρόλο και το brand για να ταιριάζει με το Honda
Ωραιες οι σκληρες πλαστελινες ρε Θωμακο..!!!
Καλορίζικες και καλομάσηχτες..!!!
Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...
Σε αρκετά μαγαζιά που εμπορεύονται υδραυλικά υπάρχει διαθέσιμη και αυτή η επιλογή.
https://www.polychromo.gr/rivo-polyk...okleido-megalo
Αναφέρεται και ως πολύκλειδο/ρακορόκλειδο, είναι πολύ απλό κλειδάκι και αρκετά οικονομικό παρ'όλα αυτά κάνει μια χαρά για όταν χρειαστεί.
Όχι τσατ εδώ μέσα μωρέ!
Ανοίξτε και κανένα θρεντ. Όσα γράφετε εδώ μέσα χαμένα πάνε.