Μέχρι σήμερα, δανειζόμουν εργαλεία από τον πατέρα μου, ο οποίος σαν - συνταξιούχος - μηχανικός και τρελός εργαλειάκιας διαθέτει 2 δωμάτια εργαλεία. Χωρίς υπερβολή.
Πριν καμιά βδομάδα, αποφάσισα να παραγγείλω μερικά δικά μου, εφόσον έχω αρχίσει να ασχολούμαι ελαφρώς με το μηχανάκι. Ιδού, λοιπόν, τα πρώτα μου εργαλεία:
Life begins at 45°.
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).
Φχαριστώ, φχαριστώ
Η αλήθεια είναι ότι, όταν ήμουν μικρότερος, δε με άφηνε να αγγίζω τα πράγματά του. Πλέον έχω το ελεύθερο μέχρι και να μπαίνω μόνος μου στις αποθήκες του Ίσως ποστάρω καμιά φωτογραφία κάποτε.
Life begins at 45°.
Εύχομαι ατελείωτες δημιουργικής χαράς με τα νέα σου εργαλεία.
Αλλά έχε το νου σου γιατί το σπορ του μαστορέματος είναι εθιστικό...
Κάπως έτσι ξεκίνησα και εγώ και βρέθηκα να "ξηλώνω" εκκεντροφόρους για ρύθμιση βαλβίδων στο CRF μου
και να αγοράζω εξολκείς για να αλλάζω βολάν...
Και μια συμβουλή, μην κάνεις συμβιβασμούς σε αυτό που θες να πάρεις. Καλύτερα να περιμένεις 2 μήνες και να πάρεις αυτό που θες, παρά να πάρεις κάτι άμεσα και να το μετανιώσεις μετά.
Η ιστορία δείχνει ότι τελικά θα αγοράσεις και αυτό που θέλεις οπότε θα σου μείνει το πρώτο να κάθεται... Ακόμα και αν τελικά δεν αγοράσεις αυτό που ήθελες, θα σου έχει μείνει απωθημένο.
Χρόνια πολλά και καλή χρονιά!
Βρήκα σε μια παλιά εργαλειοθήκη διάφορα κλειδιά, καρυδάκια, μανέλες κτλ. Κάποια τα ξέρω (80 σελίδες φροντιστήριο!), άλλα είναι άγνωστα. Πχ τι ξερουμε για τα καρυδάκια K & S ?. Είναι της γνωστής KS ή υπήρχε άλλη εταιρεία με το ίδιο όνομα? Στη φωτό ένα μικρό δείγμα από τα ευρήματα:
Τελευταία τροποποίηση από DAN_DAN; 01/01/2016 στις 15:28.