Σελίδα 12 από 12 ΠρώτοΠρώτο ... 2789101112
Προβολή αποτελεσμάτων 166 έως 172 από 172

Θέμα: Kawasaki Versys 650 2016

Ερχομαι!!!! Το avatar του/της zephyr1
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από doctor_john Προβολή μηνύματος
    Τι γίνεται; Έχουμε κάποιο νέο από το ιστορικό συντήρησης; Καμιά φωτό της κεφαλής απο πάνω;
    Γενικα ο τυπος εξ αρχης δεν ενδιαφεροταν να μαθει τι και πως και φαινοταν οτι εχει αποδεχθει οτι του ειχαν πει για την ζημια που επαθε.

Το αν το συντηρουσε κτλ. ειναι δικο του θεμα,οσον αφορα τι εχει συμβει και πως ,δεν ξερω απο μηχαναλογικα ,εμπιστευομαι καλυτερα εσας ,εγω να οδηγαω θελω.

Της πληροφοριες μου εγω προσωπικα της αποκομισα και καταλαβα τι συμβαινει με αυτο το μηχανακι.

custom freak Το avatar του/της doctor_john
    Δικό του θέμα είναι μεταξύ σας.
    Όταν ανακοινώνεται σε κοινό "οφείλει" να συνοδεύεται από αυτό .

Μην παρεξηγηθώ, δεν έχω πλέον ενδιαφέρον, απαντώ για να μην μείνει η παρανόηση ποιανού θέμα είναι η τακτική συντήρηση .

Lock up the wolves Το avatar του/της harris_x
    Administrator
    Δικό του θέμα είναι μεταξύ σας.
    Όταν ανακοινώνεται σε κοινό "οφείλει" να συνοδεύεται από αυτό .

Μην παρεξηγηθώ, δεν έχω πλέον ενδιαφέρον, απαντώ για να μην μείνει η παρανόηση ποιανού θέμα είναι η τακτική συντήρηση .
    Σωστό!

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από zephyr1 Προβολή μηνύματος
    Γενικα ο τυπος εξ αρχης δεν ενδιαφεροταν να μαθει τι και πως και φαινοταν οτι εχει αποδεχθει οτι του ειχαν πει για την ζημια που επαθε.

Το αν το συντηρουσε κτλ. ειναι δικο του θεμα,οσον αφορα τι εχει συμβει και πως ,δεν ξερω απο μηχαναλογικα ,εμπιστευομαι καλυτερα εσας ,εγω να οδηγαω θελω.

Της πληροφοριες μου εγω προσωπικα της αποκομισα και καταλαβα τι συμβαινει με αυτο το μηχανακι.
    Είναι κάπως διαφορετικό να πεις οτι έσπασε ο κινητήρας στα 40.000χλμ χωρις να έχει γίνει ποτέ καμία συντήρηση, και διαφορετικό το ότι έσπασε ενώ τα service του γίνονταν κανονικά.
    Το πρώτο είναι διαφήμιση του πόσο καλός είναι ο κινητήρας ενω το δευτερο είναι το ακριβώς αντίθετο.

Ο φίλος σου δεν πρόσεχε ιδιαίτερα, όχι ότι είχε άδικο αλλά και αυτός ο κινητήρας θέλει να τον προσέχεις λίγο.
    Ειναι συνεργατης και δεν εχω την ανεση να ρωτησω περισσοτερα,το μηχανακι το ειχε παρει με 60.000 χλμ.οποτε αυτα που αναφερεις θα επρεπε να εχουν γινει απο τον προκατοχο και αν δεν γινανε να το καταλαβαινε ο μηχανικος.Το τι συνεργεια και μαστοροι υπαρχουν εκει εξω ειναι γνωστο σ ολους μας.Επισης αυτο δεν λεγεται τακτικη συντηρηση αλλα ειδικη.

Δεν υπαρχει λογος αντιπαραθεσεις.

Συνεργατης αγορασε versys 650 με 60.000χλμ.καθε φορα που συναντιομασταν ,το χαζευα ,μ αρεσε το μηχανακι και ο κινητηρας.Στην τελευταια συναντηση δεν ειχε το μηχανακι,που ειναι το μηχανακι του λεω?

Παει μου λεει ,εφυγε μια ασφαλεια και καταστραφηκε το μοτερ ,θελω κινητηρα μου λεει γυρω στα 1500€ ,δυστηχως ηταν συντομη η συναντηση μας και δεν προλαβε να μου δειξει φωτο και να το συζητησουμε,φρικαρα.

Οντως συμβαινει?.....
    Αυτο εγραψα για να δω αν ειναι εφικτο να γινει,τωρα αν ειναι να βρω και τον μπελα μου απλα διαγραψτε τα ολα και συγνωμη.

Lock up the wolves Το avatar του/της harris_x
    Administrator
    Αυτο εγραψα για να δω αν ειναι εφικτο να γινει,τωρα αν ειναι να βρω και τον μπελα μου απλα διαγραψτε τα ολα και συγνωμη.
    όχι βρε ποιο μπελά, απλά θα ήταν πιο ολοκληρωμένη η πληροφορία για να βγουν πιο ασφαλή συμπεράσματα

custom freak Το avatar του/της doctor_john
    Φίλε zephyr1 είναι το "χόμπι" μου τουλάχιστον μια πενταετία αυτός ο κινητήρας.
    Σορυ αν σου φάνηκα αιχμηρός, διαβάζω πληροφορίες γι'αυτό σε όποια γλώσσα υπάρχει ενώ έχω από κοντά 2-3

Ένα μεγάλο ποσοστό από τα σπασμένα ήταν σε κακή κατάσταση συνήθως από ιδιοκτήτες που "πιάνουν" τα χέρια τους αλλά και από μηχανικούς που τα είδαν "χαλαρά".

Καμιά διάθεση για αντιπαραθέσεις κ.λπ.

Σελίδα 12 από 12 ΠρώτοΠρώτο ... 2789101112

Παρόμοια θέματα

1. kawasaki versys 650 ελαστικα
    από tom556575 στο forum Kawasaki
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 13/08/2009, 14:32

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας