Βαλανε μυαλο? Για να δουμε. 6μιση καλα ειναι βεβαια η προπαραγγελια με μειμενη τιμη ειναι γελοια μοδα.
Βαλανε μυαλο? Για να δουμε. 6μιση καλα ειναι βεβαια η προπαραγγελια με μειμενη τιμη ειναι γελοια μοδα.
Προπαραγγελία με έκπτωση έχει νόημα, χωρίς έκπτωση είναι μόνο για αντικείμενα με περιορισμένη παραγωγή ή για κορόιδα που στέκονται και σε ουρά για να αγοράσουν πρώτοι το iPhone.
Η έκπτωση είναι καλό κίνητρο να επισπεύσεις μια απόφαση που ήδη επεξεργάζεσαι και, αν μιλάμε για ευρωπαϊκό, γλυτώνεις και το πρώτο πεντακοσάρι στο μάστορα
Ρε παιδιά αυτό δεν μπορώ να το καταλάβω.
Να κάνεις προπαραγγελια μια μοτοσικλέτα που ούτε έχεις κάτσει πάνω της;.
Δεν λέω ότι γλυτώσεις καλό είναι, αλλά μου φαίνεται σαν να αγοράζεις γουρούνι στο σακί.
Προτιμότερο ήταν μια καλή έκπτωση στην αγορά της μετρητής παρά αυτό.
Δεν ξέρω ή εγώ είμαι παραδοσιακός ή παραγιναμε μοντέρνοι.
Φίλε δεν είναι γουρούνι στο σακι κτμ είναι υπάρχει περίπτωση να μην έχει καλό τιμόνι φρένα αναρτήσεις το μοτέρ είναι γνωστό
Συμφωνω, απολυτα. Ειναι δυνατον, να παρεις μοτο χωρις εστω να κατσεις επανω της, να την χαιδεψεις, να κλωτσησεις λιγο τα λάστιχα? Εχει γινει, παντως μαστιγα.
Typhoon 125, NX 250, WR200, LC4 400E, M 600, Canyon 500, LC4 640 SM, 640 ADV, Speed 4, Z1000, 404 DS, ADV 950S , SDuke 990, SM 950 , 440 SM, 690 SM, TUONO 660!
Καλησπερα! Ξέρουμε αν το έχει κάνει κάποιος προπαραγγελια; Το σκέφτομαι πολύ σοβαρά, ομως δεν έχω ούτε μήνα που αγόρασα το Zontes T310. Όμως η προθεσμία κοντοζυγώνει..
Να θυμησω σε πολλούς ότι και το Tenere 700 ήταν με προπαραγγελια, βέβαια δεν ξέρω πως πήγε το όλο θέμα εμπορικά..
Όπως τα WV;
που χρησιμοποιούν τα χρήματα των πελατών για να κάνουν την εισαγωγή σε 6 μήνες;
Γκεμπελισμός λέγεται αυτό όχι τιμολογιακή πολιτική...
Μήπως γνωρίζει κανείς αν εκτός από το 390 θα έρθει και το 250adv?
Δεν ξέρω για την περίπτωση αυτή που αναφέρεις, αλλά αν κάποιος, όπως του λόγου μου, ενδιαφέρεται να επωφεληθεί μιας χαμηλότερης τιμής για κάτι που ψήνεται να αγοράσει, έστω και 500 ευρώ χαμηλότερα, γιατί σώνει και καλά να είναι κακό αυτό.. ( ; ) .
Ίσως κάποιος να βάλει ένα έξτρα αξεσουαρ με αυτά τα λεφτά, ή άλλος να το μεταφράζει σε μεταπωλητικό όφελος...
Φιλικά πάντα στα λεω! Εγώ απλά ήθελα να μάθω αν υπάρχουν και άλλοι στο forum που πιστεύουν ότι αξίζει το "ρίσκο"..
Πάντως εγώ όλα τα μηχανάκια που είχα,και ειδικά το 690,χάζευα μόνο την κούτα στην οποία τα έφερναν συσκευασμένα.Όταν το δέσανε,ούτε κλωτσιά στα λάστιχα ούτε τίποτα.Κλειδί,μίζα,φύγαμε.
Ίσως είναι και το γεγονός ότι κάθε μηχανάκι που είχα αγοράστηκε μετά από αρκετή σκέψη οπότε μέσες-άκρες ήξερα τί αγόραζα.
Οπότε π.χ ΑΝ είχα λεφτά(εδώ τρώμε γλάρο) και ΑΝ είχε κάποια γενναία έκπτωση π.χ το Norden όταν βγεί,το αγόραζα από την κούτα,δεν το συζητάμε.
Sju sjösjuka sjömän sköttes av sjuttiosju sköna sjuksköterskor på det sjunkande skeppet Shanghai
Ναι αυτό το έχω διαβάσει
Απλά ρωτάω αν μετά την έκθεση στην Ινδία στις 6-7/12 έχουμε κανένα νεότερο.
Επίσης αν μου επιτρέπεται να πω και εγώ την προσωπική μου άποψη δεν είναι και το πιο θετικό να αγοράσεις κατι χωρίς να το έχεις δοκιμάσει πρώτα.Ειδικά όταν μιλάμε για κάτι νέο.
Επίσης η εταιρία θα έπρεπε να δίνει την έκπτωση αφού το παρουσιάσει αν θέλει να κάνει πάταγο.
Από εκεί και πέρα ο καθένας πράττει όπως πιστεύει ότι είναι καλύτερα για εκείνον.