Σελίδα 15 από 15 ΠρώτοΠρώτο ... 5101112131415
Προβολή αποτελεσμάτων 211 έως 222 από 222

Θέμα: Εργαλειοθήκες - Τσάντες εργαλείων

Μέλος Το avatar του/της silkman
    @ptc

Ε οχι και 80€ ο λιντλ οταν αυτο εδω εχει 118€ που ειναι η μέρα με τη νύχτα (την έχω, αντεχει πολύ βαρος και πολύ ξύλο). Και που θα βρισκεις αξεσουαρ για τα επόμενα 10 χρόνια

https://www.skroutz.gr/s/22577038/De...ST83295-1.html

ΕΔΙΤ: Και αρκετα μεγαλύτερη, δειτε διαστασεις.

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Peterjackson Προβολή μηνύματος
    Την είχα πάρει τον Νοέμβριο αν δεν κάνω λάθος, γιατί δεν έχουμε πολύ χώρο στο σπίτι και πραγματικά μας έχει καταβολέψει! Ίσως τα κουμπώματα να μην είναι για πολλά πολλά αλλά έτσι κι αλλιώς εγώ δεν τα ανοίγω κάθε μέρα.
    Τότε μέσω Lidl plus είχε 50€.
    Μια ερώτηση, το κάτω μπαούλο βγαίνει απ το καρότσι; Δλδ γίνεται να μείνει σκέτο χωρίς τα ροδάκια;

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από silkman Προβολή μηνύματος
    @ptc

Ε οχι και 80€ ο λιντλ οταν αυτο εδω εχει 118€ που ειναι η μέρα με τη νύχτα (την έχω, αντεχει πολύ βαρος και πολύ ξύλο). Και που θα βρισκεις αξεσουαρ για τα επόμενα 10 χρόνια

https://www.skroutz.gr/s/22577038/De...ST83295-1.html

ΕΔΙΤ: Και αρκετα μεγαλύτερη, δειτε διαστασεις.
    Έχεις δίκιο, τα 50 θα ήταν πιο λογική τιμή. Απ την άλλη, απ τα 80 στα 120 είναι 50% πάνω.

Η χρήση θα είναι περιστασιακή.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της toyar
    Βρήκα τι θα κάνω με τον σκελετό από το καρότσι λαϊκής που έχω κάπου πεταμένο...

Μέλος
    https://www.skroutz.gr/s/11007100/Ta...04-370057.html

Tayg εγγύηση με κλειστά μάτια.

hercooligan Το avatar του/της doctoras
    Θα πήγαινα με του fasaria μιας και με απωθεί το μάρκετινγκ του λιντλ , εκτός από ορισμένα vfm προϊόντα

Όμως αυτές οι βαλίτσες δεν είναι για μεγάλο βάρος, αν μεταφέρεις μεγάλα εργαλεία ελαφριά δε, είναι οκ, βαριά δεν κάνει γιατί πέραν του κατασκευαστικού υλικού, τα ροδάκια είναι ψεύτικα χωρίς άξονα - ρουλεμάν από άκρη σε άκρη, αλλά απλώς με πλαστικές εγκοπές πάνω στο κουτί που φιλοξενούν τα πλαστικά ροδάκια

Μέλος Το avatar του/της Peterjackson
    Επειδή ο νομός μου δεν μου πήρε λαμπάδα, πήρα εγώ στον εαυτό μου και μαζί έβαλα κι αυτά τα τσαντάκια

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	01.jpg 
Προβολές:	68 
Μέγεθος:	81,1 KB 
ID:	462422

Με ένα κουπονακι μου βγήκαν 12€ τα δύο. Έβαλα και με ενδοεπικοινωνία και κάτι άλλες σαχλαμάρες και βγήκε το τζάμπα μεταφορικό. Θα επανέλθω για την ποιότητα.
    Παλιός συνάδελφος είχε πάρει τετραβάλιτσο συν μικρά πλαϊνά συν χταπόδια και γενικά τα πάντα όλα από temu και ήταν φουλ ευχαριστημένος, με τιμή όσο ένα μια τσάντα από τις εμπορικές. Τον έβγαλαν για τα ταξίδια που ήθελε, οπότε και να χαλάσουν λέει, την απόσβεση την έκανε.
    Τελευταία τροποποίηση από harris_x; 16/05/2025 στις 07:54. Αιτία: product photo

Μέλος
    @Doctoras
    Ψωνίζω πάρα πολλά χρόνια μόνο εργαλειοφόρους της tayg και δεν με έχει απογοητεύσει μέχρι τώρα.
    Είναι ισπανική εταιρεία με πολύ καλές τιμές για την ποιότητα τους.
    Την συγκεκριμένη τροχήλατη δεν την έχω και όντως μπορεί να ισχύει αυτό που λες όσον αφορά την κατασκευή της αλλά σύμφωνα με τα κριτήρια που έθεσε ο φίλος και την χρήση που χρειάζεται πιστεύω τον υπερκαλύπτει χωρίς φυσικά να τον πάρω στο λαιμό μου ούτε και να κάνω διαφήμιση, σίγουρα θα είναι ανώτερη από αυτή του Lidl μακράν.
    Τελευταία τροποποίηση από fasarias; 22/04/2025 στις 07:09.

Μέλος Το avatar του/της silkman
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από ptc Προβολή μηνύματος
    Μια ερώτηση, το κάτω μπαούλο βγαίνει απ το καρότσι; Δλδ γίνεται να μείνει σκέτο χωρίς τα ροδάκια;

Έχεις δίκιο, τα 50 θα ήταν πιο λογική τιμή. Απ την άλλη, απ τα 80 στα 120 είναι 50% πάνω.

Η χρήση θα είναι περιστασιακή.
    Οχι δε βγαινουν τα ροδακια στη συγκεκριμενη, μονο το χερούλι βγαίνει.

Για κατι ποιο οικονομικο οντως οι TAYG που εγραψαν κ αλλοι ειναι πολύ καλές. Στη Σπυρου Πατση θα τις βρεις και σε καλη τιμη στον Γκιοκα Μπεθανη.

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από fasarias Προβολή μηνύματος
    https://www.skroutz.gr/s/11007100/Ta...04-370057.html

Tayg εγγύηση με κλειστά μάτια.
    Την παρέλαβα σήμερα. Για 46€ τίμια φαίνεται. Έχει μπόλικο χώρο και τσουλάει καλύτερα απ' ό,τι περίμενα. Τα κλεισίματα φαίνονται αρκετά ψεύτικα αλλά οκ, σε αυτά τα λεφτά δεν περίμενα τπτ φοβερό. Ευχαριστώ για τη βοήθεια, πιστεύω θα με βολέψει.

Όνομα:	IMG_20250507_180125.jpg 
Προβολές:	187 
Μέγεθος:	64,7 KB 
ID:	462133

Μέλος
    Ίδια κουμπώματα με τις κλασσικές tayg βλέπω και έχει οπότε μάλλον δεν θα έχεις πρόβλημα πιστεύω.
    Καλοδούλευτη μάστορα.

Μέλος Το avatar του/της Peterjackson
    Επειδή ο νομός μου δεν μου πήρε λαμπάδα, πήρα εγώ στον εαυτό μου και μαζί έβαλα κι αυτά τα τσαντάκια

Όνομα:	01.jpg 
Προβολές:	68 
Μέγεθος:	81,1 KB 
ID:	462422

Με ένα κουπονακι μου βγήκαν 12€ τα δύο. Έβαλα και με ενδοεπικοινωνία και κάτι άλλες σαχλαμάρες και βγήκε το τζάμπα μεταφορικό. Θα επανέλθω για την ποιότητα.
    Παλιός συνάδελφος είχε πάρει τετραβάλιτσο συν μικρά πλαϊνά συν χταπόδια και γενικά τα πάντα όλα από temu και ήταν φουλ ευχαριστημένος, με τιμή όσο ένα μια τσάντα από τις εμπορικές. Τον έβγαλαν για τα ταξίδια που ήθελε, οπότε και να χαλάσουν λέει, την απόσβεση την έκανε.

Επανέρχομαι κυρία μουυυυ.

Τσαντάρες! Χθες φάγαμε τρελή βροχή, δεν πέρασε σταγόνα. Το μόνο που με ανησυχούσε είναι μην σκιστούν στον πάτο από το βάρος αλλά φαίνονται πολύ γερές.
    Οτιδήποτε πήρα για την μηχανή μέσω Temu βγήκε καταπληκτικό. Φυσικά δεν πρόκειται να πάρω προστατευτικό εξοπλισμό από εκεί, αλλά σε τσάντες, βαλίτσες και λοιπά γκάτζετ δεν υπάρχει λόγος να μην το προτιμήσει κάποιος.
    Τελευταία τροποποίηση από harris_x; 16/05/2025 στις 07:54. Αιτία: Quote

Lock up the wolves Το avatar του/της harris_x
    Administrator
    Επανέρχομαι κυρία μουυυυ.

Τσαντάρες! Χθες φάγαμε τρελή βροχή, δεν πέρασε σταγόνα. Το μόνο που με ανησυχούσε είναι μην σκιστούν στον πάτο από το βάρος αλλά φαίνονται πολύ γερές.
    Οτιδήποτε πήρα για την μηχανή μέσω Temu βγήκε καταπληκτικό. Φυσικά δεν πρόκειται να πάρω προστατευτικό εξοπλισμό από εκεί, αλλά σε τσάντες, βαλίτσες και λοιπά γκάτζετ δεν υπάρχει λόγος να μην το προτιμήσει κάποιος.
    Καλό είναι να κάνουμε παράθεση έτσι ώστε να ξέρουμε για τι μιλάμε και να βάζουμε screenshot του προϊόντος γιατι το link μπορεί μετά απο λίγο καιρό να μην οδηγεί πουθενά!

Ευχαριστούμε για το feedback

Σελίδα 15 από 15 ΠρώτοΠρώτο ... 5101112131415

Παρόμοια θέματα

1. Τσάντες σαμάρια
    από Mimas στο forum Suzuki V-Strom series
    Απαντήσεις: 17
    Τελευταίο μήνυμα: 21/06/2007, 22:28
  2. Πλαϊνές Τσάντες???
    από Suner στο forum Suzuki V-Strom series
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 25/10/2006, 12:16
  3. μπότες/παντελόνι/τσάντες για ταξίδι