Κορίτσια,αποτι είπαν οι αθηνεζοι,11-11.30 θα φτάσουν τιθορεα.εμεις έχουμε στάνταρ 2.5 ώρες δρόμο ως εκεί οπότε 8.30-8.45 πρέπει να την κάνουμε..
....νιώθω μεγάλη μοναξιά μέσα στο πλήθος....
Να υποθέσω κλασικά έβερεστ η εκκίνηση ??
Επίσης το παλικάρι που θα έρθει μαζί μας με το GS800 έφαγε χωτή και θα είναι εφημερία στο Πανεπιστημιακό το Σάββατο, οπότε αν έχει κοιμηθεί και μπορεί να οδηγήσει ίσως χρειαστεί να τον περιμένω εγώ για να φύγουμε μαζί. Θα το ξέρω νωρίς την Κυριακή πως θα κινηθούμε οπότε και θα ενημερώσω. Αν όλα πάνε καλά θα είμαστε στην εκκίνηση μαζί σας αλλιώς θα σας πιάσουμε στον δρόμο (αν δεν χαθούμε).
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).
Τσι πόρνης....ξηρά τροφή το πατρινό κλιμάκιο....
Ευτυχώς που είμαστε για τάπερ!!! χαχαχαχα
κοριτσια,ξανατσεκαρα λιγο χαρτη και αν θελουμε να παμε απο επταλοφο(που ειναι ωραιο ορεινο περασμα,γιαυτο και την προτεινα)πρεπει 8-8,15 να εχουμε φυγει γιατι ειναι 3-3,5 ωρες ως την τιθορεα.
αν νομιζετε πως ειναι "ζορικο" παμε ειτε απο μπραλο,ειτε απο δαυλεια.
νομιζω πως στα περιξ της τιθορεας θα βρουμε και βενζινη να βαλουμε για οποιον χρειαστει...
ρε αποφασίστε από που. 1267 χάρτες έχω φκιάσει στο gps για να χαθούμε αξιοπρεπώς
Από μένα πάντως είναι οκ και η διαδρομή και η ώρα εκκίνησης. Το μόνο ίσως πρόβλημα είναι ο Φώτης με το 800 αλλά είναι δικιά μου ευθύνη και θα τον περιμένω εγώ αν είναι και τελικά μπορέσει να έρθει. Οπότε φτιάξτε το πρόγραμμά σας όπως θέλετε.
Πάντως για την ιστορία να πω ότι αν κρίνω από τις φωτό που μου έδειξες, η διαδρομή από επτάλοφο είναι γαμάτη και πρέπει να την κάνουμε.