Λοιπον...εγω λέω να πάμε από επταλοφο γιατί είναι πάρα πολύ ωραία διαδρομή... Τώρα, ότι πρέπει να φύγουμε νωρίς εξυπακούεται... 8 ραντεβού στα Έβερεστ...και νωρίτερα εγώ μπορώ πάντως..
Λοιπον...εγω λέω να πάμε από επταλοφο γιατί είναι πάρα πολύ ωραία διαδρομή... Τώρα, ότι πρέπει να φύγουμε νωρίς εξυπακούεται... 8 ραντεβού στα Έβερεστ...και νωρίτερα εγώ μπορώ πάντως..
...οι μαλακίες...πληρώνονται...
Deal... 8 it is Λοιπον... αν αλλαξει κατι πειτε
.............
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).
Ο Φώτης με το GS θα μπορέσει να είναι στο ραντεβού 8:30. Αν μείνετε, θα φύγουμε όλοι μαζί κι έτσι έχω ελπίδες να φτάσω Καλοσκοπή (οι ώρες που δίνει ο γούγλης είναι για αυτοκίνητο, εμείς πάμε λιγουλάκι πιο γλήγορα). Αν πάλι είναι το 8:30 απαγορευτικό θα τον περιμένω εγώ και θ' ανέβουμε μαζί. Τώρα που και αν θα συναντηθούμε είναι κάτι που χρήζει διερεύνησης .
Θεσσαλικό κλιμάκιο ακούει??? Αν με δείτε αργά το βράδυ της Κυριακής να γυρνοβολάω στα μέρη σας, κάντε ένα σινιάλο. Ένα κρεβάτι θα χρειαστώ να ξαποστάσω και την επόμενη θα γυρίσω Πάτρα.
χωρις παρεξηγηση αλλα επειδη δεν ειμαι εμπειρος και γρηγορος οδηγος θα προτιμουσα να φυγουμε στις 8. να παμε ανετοι, χωρις να βιαζομαστε και να κοιταμε το ρολοι... τωρα αν οντως δεν γινεται, δεν υπαρχει προβλημα απο μενα ξεκιναω και μονος μου..αλλωστε το πιθανο ειναι να με προλαβετε κιολας! παντα φιλικα...
...οι μαλακίες...πληρώνονται...
Όχι ρε Αντώνη, τι λες?? Δεν θέλουμε να κινδυνεύσει κανένας. Ξεκινάτε κανονικά ότι ώρα σας βολεύει και ακολουθώ εγώ με τον Φώτη λίγο αργότερα. Θα είμαι το πρωί κανονικά μαζί σας και θα τα πούμε και από κοντά στα everest. Αν καταφέρω να τους φέρω και στον καφέ και δεν φτάσουμε Αλεξανδρούπολη θα τα πούμε και στον καφέ.
Τα λέμε το πρωί λοιπόν.
Πιθανότατα θα ξαναδω το φόρουμ και αργά το βράδυ και μία το πρωί πριν ξεκινήσουμε, οπότε αν κάτι αλλάξει θα το δω.
Παγκόσμια πρωτοτυπία!! χαθήκαμε πριν καν ξεκινήσουμε!!
Τα λέμε κατά τις 7.50 εβερεστ...
....νιώθω μεγάλη μοναξιά μέσα στο πλήθος....
Ευχαριστουμε παίδες!
....νιώθω μεγάλη μοναξιά μέσα στο πλήθος....