Πρωτες εντυπωσεις απο το σετακι wera που έγραψα στο πορν
Το πηρα 50+3ε μεταφορικα, ειδα το ακρίβηναν λίγο, απο το πρώτο μαγαζι jmctech με αντικαταβολη.
https://www.skroutz.gr/s/18182031/We...059030001.html
Βολευει πρώτον γιατί εχεις ολα αυτα τα κατσαβιδια σε μια σχετικα μαζεμενη θηκη. Αν ειναι να τα εχεις ολα αυτα μαζι σου ειναι ολοκληρη εργαλειοθηκη. Σε καθε περιπτωση αποκλείεται να χρειαζεται να δουλευεις με παραπανω απο 2 διαφορετικά κατσαβίδια την ίδια στιγμη αρα και για τον επαγγελματια δεν ειναι πρόβλημα το βαλε βγάλε. Το οποιο βαλε βγαλε ειναι ευκολο, απλα κουμπωνεις το καθε κατσαβίδι στη βάση του. Για να το βγαλεις τραβας το κίτρινο δαχτυλίδι προς τα μέσα και το κατσαβίδι πέφτει.
Φυσικα δεν σφίγγουν ιδιαίτερα μέσα στη βάση χωρίς αυτό να είναι ιδιαίτερο πρόβλημα.
Εχει οτιδηποτε κατσαβίδι πιθανόν να χρειαστεί κανείς για ηλεκτρολογική δουλειά, ακόμη και τα PZ/S που έχουν οι βίδες των νέων ασφαλειών πίνακα, συνδυασμός ίσιου και pz. Και φυσικά αυτά που δεν είχα καθόλου, ίσια ηλεκτρολογικά κατσαβίδια που έχει 5.
Τέλος το σφίξιμο στις κλέμες με το δοκιμαστικό του 1€!!
Εχει και ένα αλλο -σημαντικα ακριβότερο- σετ όπου το κατσαβίδι με την μόνωση εφάπτονται ακριβώς, δηλ η μόνωση δεν προεξέχει του μπροστινού τμήματος... Και η φακομ εχει κατι τέτοια.
Η συσκευασία καλή και η θήκη δεν πρόκειται να πάθει τίποτα για παρα πολλά χρόνια.
Το πιο σημαντικό για το τέλος: οι κατσαβιδοβάσεις είναι μικρότερες απο τα κανονικά Wera. Για μένα που έχω σχετικά μικρά χέρια (σε γαντι ειμαι μεταξύ M και L) ειναι μια χαρα αλλά για κάποιον που έχει χερούκλες δεν ξέρω πόσο θα τον βολέψουν.
Αυτα.
Το λυγουρευομαι καιρό αυτό το σετακι ...
Ερώτηση off the record... Μπορούμε να πουλήσουμε εργαλεία εδώ στο φόρουμ ???