Σελίδα 49 από 49 ΠρώτοΠρώτο ... 39444546474849
Προβολή αποτελεσμάτων 721 έως 729 από 729

Θέμα: Yamaha XTZ-700 Ténéré

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από basilis_k6 Προβολή μηνύματος
    με καλυψε ο απο πανω. ειναι πολυ καλο για αμερικανικο τερεν. απεραντες εκτασεις με χωμα. η ελλαδα ειναι ειτε ασφαλτος που θες ον οφφ με δρομισιο στησιμο ειτε κροκαλα που θες καθαροαιμο. δεν εχουμε την γεωγραφια για τενερε. προφανως καποιοι εχουν λογο να το παρουν αλλα οι περισσοτεροι επρεπε να παρουν τρανσαλπ η tracer7 η εστω 800de. απλα τοτε έπαιζε μπαλα μονο του. βεβαια ειναι και το πιο ομορφο, αυτο παντα μετραει. ασε που δεν εχουμε και ολοι την δυνατοτητα να εχουμε 2 μηχανακια και το τενερε δεν ειναι για δικαβαλο ταξιδι.
    Μια χαρά ταιριάζει στο ανάγλυφο της Ελλάδας. Η μοτοσυκλέτα έγινε μεγάλη επιτυχία γιατί είναι μια ολοκληρωμένη πραγματική ον οφ και δεν της λείπει τίποτα αρκεί ο αναβάτης της να είναι εξοικειωμένος με ον/οφ μοτοσυκλέτες.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Nitse3
    Ωραίες αναλύσεις!! Είναι όντως το πιο όμορφο ρε γαμώτο!! Το Tuareg που τοποθετείται σε σχέση με τα ανωτέρω;; Είναι ίδιο με Τενερε ή ανάμεσα σε αυτό και πχ το 800de;

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Nitse3 Προβολή μηνύματος
    Ωραίες αναλύσεις!! Είναι όντως το πιο όμορφο ρε γαμώτο!! Το Tuareg που τοποθετείται σε σχέση με τα ανωτέρω;; Είναι ίδιο με Τενερε ή ανάμεσα σε αυτό και πχ το 800de;
    Το Tuareg δεν το έχω οδηγήσει αλλά φαίνεται πως είναι πολύ κοντά στη φιλοσοφία του Τ7.

Απ' οτι εχω δει και διαβάσει είναι και αυτό πραγματικό ον οφ όμως αυτό έχει tubeless ζάντες και πιο άνετη σέλα. Hθεση οδήγησης είναι επιθετική αλλά άνετη και για ταξίδι.

Βέβαια γνωρίζω κόσμο που έχει κάνει με Τ7 μεγαλα ταξίδια όπως βόρειο Ακρωτήρι, κεντρική Ευρώπη κτλ. Δηλαδή το Τ7 μια χαρά ταξιδεύει με τον ανάλογο αναβάτη.

Όσον αφορά το Tuareg δεν γνωρίζω αν έχει αυτή τη γραμμική λειτουργία του Τ7 και κυρίως την ροπή από χαμηλά που στο χώμα είναι το Α και το Ω. Πάντως οφείλω να γράψω πως οι Ιταλοί έχουν κάνει πολύ καλή δουλειά συνολικά με εξαίρεση την κάπως φουτουριστική μούρη που δεν αρέσει σε πολύ κόσμο.

Το de από την άλλη είναι πιο άνετο και από τα 2 και έχει ένα υπέροχο μοτέρ αλλά από εμφάνιση και άνεμο προστασία δεν τα πάει πολύ καλά. Επίσης έχει μια άθλια εξάτμιση και η ουρά του είναι τραβηγμένη πολύ πίσω. Ενώ είναι πολύ καλή μοτοσυκλέτα από εμφάνιση δεν τα πάει καλά.

270° firing order
    Καλημέρα.
    Πέτυχα ένα Γάλλο κάποια στιγμή με Tuareg στους Καλλαρύτες , φορτωμένος και έκανε βόλτες στα βουνά μας , άσφαλτο και χώμα ,είχε ξεκινήσει από την Κρήτη
    και ανέβαινε προς τα βόρεια ,Πελοπόννησο,Τζουμέρκα,Ιωάννινα,Μετέωρα,πατούσε και χώμα.
    Τον πιστεύω γιατί ταξίδευε μέσα στην βροχή ,ωραίος τύπος.

Να μην τα πολυλογώ μου είπε τα καλύτερα για την χρήση που του έκανε ,το όχημα ήταν κ@@λα
    when life gets complicated... i ride.

Μέλος
    Άντε να πω και εγώ την εμπειρία μου με Tuareg....στον καθρέφτη κοιτώντας το εν κινήσει νόμιζα πως ήταν t7 (όσο ήμουν μπροστά).

Όταν ανοίξαμε από στάση εγώ με το clx με πέρασε (δύσκολα μεν αλλά με κέρασε το τσαγακι μου), καθώς δεν τερμάτισα την 1η αλλά και να το έκανα δεν νομίζω να άλλαζε και κατά πολύ το αποτέλεσμα μέχρι και το κούμπωμα της 4ης σχέσης (μετά κόψαμε λόγω κίνησης).

Το λέω για να τονίσω ότι ήταν γρήγορο σχετικά και γέμιζε ωραία.

O Γαμωbowler Το avatar του/της Bowleno
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Dimmanoukas Προβολή μηνύματος
    Άντε να πω και εγώ την εμπειρία μου με Tuareg....στον καθρέφτη κοιτώντας το εν κινήσει νόμιζα πως ήταν t7 (όσο ήμουν μπροστά).

Όταν ανοίξαμε από στάση εγώ με το clx με πέρασε (δύσκολα μεν αλλά με κέρασε το τσαγακι μου), καθώς δεν τερμάτισα την 1η αλλά και να το έκανα δεν νομίζω να άλλαζε και κατά πολύ το αποτέλεσμα μέχρι και το κούμπωμα της 4ης σχέσης (μετά κόψαμε λόγω κίνησης).

Το λέω για να τονίσω ότι ήταν γρήγορο σχετικά και γέμιζε ωραία.

Kαλά, με το παρτάλι που έχεις εσύ, θα σε περνάνε αεράτα και τα sh 150 ρε συ....
    εγώ άθεος; ισα-ισα, εχω τρεις: το μυαλό μου, τα χέρια μου και τα πόδια μου

Έχοντας οδηγήσει το Tuareg θα πω ότι είναι σε σύνολο καλύτερο από το Τ7.
    Πιο δυνατό μοτέρ, καλύτερες αναρτήσεις και με ηλεκτρονικά μπλιμπλικια.
    Η μούρη του είναι μηνύσιμη βέβαια και η ποιότητα των πλαστικών είναι κακή, τουλάχιστον έτσι μου φάνηκε.
    Δεν θα το έπαιρνα επειδή γράφει aprilia και υπάρχει κακό ιστορικό αλλά μέχρι τώρα δεν έχουν βγάλει προβλήματα.
    Αυτή η κατηγορία είναι η καλύτερη για Ελλάδα για όσους μπαίνουν χώμα πάντως και ταξιδεύουν σόλο, γιατί για δικαβαλο δεν.

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από taisteal Προβολή μηνύματος
    Έχοντας οδηγήσει το Tuareg θα πω ότι είναι σε σύνολο καλύτερο από το Τ7.
    Πιο δυνατό μοτέρ, καλύτερες αναρτήσεις και με ηλεκτρονικά μπλιμπλικια.
    Η μούρη του είναι μηνύσιμη βέβαια και η ποιότητα των πλαστικών είναι κακή, τουλάχιστον έτσι μου φάνηκε.
    Δεν θα το έπαιρνα επειδή γράφει aprilia και υπάρχει κακό ιστορικό αλλά μέχρι τώρα δεν έχουν βγάλει προβλήματα.
    Αυτή η κατηγορία είναι η καλύτερη για Ελλάδα για όσους μπαίνουν χώμα πάντως και ταξιδεύουν σόλο, γιατί για δικαβαλο δεν.

Ωραίος

Παλαιό μέλος Το avatar του/της THRESH
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από kordix Προβολή μηνύματος
    Το Τ7 έχει ξεκάθαρα σχεδιαστεί για να μεικτή χρήση σε άσφαλτο και χώμα οπότε υστερεί σε άνεση σε σχέση με άλλα της κατηγορίας του που έχουν όμως πιο all around χαρακτήρα.

Έχει όμως πολύ φανατικό κοινό. Τώρα αν το πήρε κάποιος για παπί ή για ταξιδιωτικό εργαλείο μεγάλων αποστάσεων μαθημενος από μεγάλα street ή ταξιδιάρικα μαστόδοντα
    δεν φτάνει το τενερε αλλά η αίσθηση της περιπέτειας που πουλάει πολύ στις μέρες μας.

(Στενή σέλα, σαμπρέλες, μοτέρ γραμμικό με ροπή από χαμηλά για να βάζει τη δύναμη στο χώμα, σχετικά μικρό Φέρινγκ κτλ).
    μιλάς για την στάνταρ έκδοση φαντάζομαι.

Η άλλη, η Explore , φαίνεται λίγο πιο καθημερινή , ίσως να βολεύει το πιο all around ζητούμενο

https://www.yamaha-motor.eu/gr/el/mo...-explore-2024/

Σελίδα 49 από 49 ΠρώτοΠρώτο ... 39444546474849

Παρόμοια θέματα

1. Yamaha XTZ 750 Super Tenere.........
    από Desperado στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 28/11/2005, 11:55

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ