'Εχω να πω τα καλύτερα για την δεύτερη γενιά των
Nitecore Tube με τα έντονα χρώματα. Περτεκαλί ,κίτρινο ,κόκκινο ,πράσινο και μπλου. Φαίνεται ότι λύθηκαν τα προβλήματα με το καλώδιο της μπαταρίας που καιγόταν ή κοβόταν από μόνο του μετά από γερή χρήση στην πρώτη γενιά , τους διαφανείς . Αν μπορείτε αποφύγετέ τους!
'Εχω στην κατοχή μου τον πορτοκαλί σχεδόν έναν χρόνο και δουλεύει καθημερινώς και απροβλημάτιστα με πάνω από 40 50 διπλά κλικ (μέγιστη ένταση) καθημερινώς! Την πρώτη γενιά είχα γυρίσει πίσω πάνω από 5 6 φακούς μέσα στην διετή εγγύηση που δίνει η εταιρεία ,γιατί μετά από μερικούς μήνες της ίδιας σκληρής χρήσης το κόκκινο καλώδιο της μπαταρίας κοβόταν από μόνο του.
Είχα επισκευάσει επιτυχώς και φίλου ,με ελάχιστη χρήση ενός χρόνου περίπου ,αλλά χάθηκε η εγγύηση γιατί βάλαμε χέρι.
Πλέον δεν ανησυχώ άμα μείνει ανοιχτός στην τσέπη μου κάτι που γίνεται καθημερινώς ,ακόμα και στην μεγάλη σκάλα χωρίς να πάθει τίποτα. Με βολεύει παρά πολύ το μέγεθός του και ότι είναι πανάλαφρος απαραίτητα στοιχεία για συνεχή χρήση στην δουλειά μου.
Ωραίο διάχυτο καθαρό φως των 45 λούμεν που βάζει πολλούς μικρούς φακούς της ίδιας κατηγορίας κάτω. Με πολύ καλή αδιαβροχοποίηση που δεν καταλαβαίνει από νερά και βροχή
Συνημμένο 409281