μέχρι πέρσι ήταν 25ευρώ σε όλα τα δίκυκλα τι έγινε έχουμε αύξηση απροειδοποίητα?
μέχρι πέρσι ήταν 25ευρώ σε όλα τα δίκυκλα τι έγινε έχουμε αύξηση απροειδοποίητα?
you rise you fall you're down then you rise again
τα κτεο για ολα τα οχηματα εχουν μπει στην διατιμηση,διοτι δεν μπορουσαν τα δημοσια κτεο, να ανταγωνισθουν σε τιμες τα ιδιωτικα,και ετσι το κρατος ορισε ελαχιστες τιμες,τις οποιες καθε χρονο αυξανει κατα το δοκουν.Ετσι τωρα τα ιδιωτικα κτεο ,δινουν δωρα για να προσελκυσουν πελατες.Εχω ηδη παρει δυο φακους ,και δυο φαρμακεια.
Υπάρχουν και κανα δυο με 25€ (πχ https://www.auteco.gr/)
Κάποτε θα τα θυμόμαστε όλα αυτά και θα γελάμε.
Πήγα να πληρώσω στο γκισέ του ΚΤΕΟ και μου λέει η κοπέλα 35€.
Μου έπεσε το σαγόνι.....
Εγώ θυμόμουν στο 20ρω.
Gagourus agamitus Parthenopipitsus!
αν φτασεις στην κοπελα ειναι αργα
ε ναι λοιπον....σε γλεντησαν
Εδώ σου λέει συντηρεί το vag , είναι κιμπαρης και άπλας, δε μπορεί να δώσει ένα 10ρικο ;
Κάποτε θα τα θυμόμαστε όλα αυτά και θα γελάμε.
Στα σύνορα για να βγεις ζητάνε κτεο;
Long story short,
Το ντιλ ναυάγησε γιατί ενώ είχαμε συμφωνήσει σε όλα, είχα στείλει χαρτιά, είχαν εγκριθεί απαξάπαντα και έλειπε μόνο η υπογραφή μου,
είχαμε κανονίσει ραντεβού για το δεύτερο τελικό τεστ νράιβ, εγώ ήμουν εκεί στην ώρα μου και εκείνοι είχαν βγάλει το μηχανάκι στο δρομο,
Την ώρα που πήγα και στηθηκα δίπλα από το μηχανάκι, ο πωλητής με κοιτούσε μέσα από τη τζαμαρία και εγώ κάπνιζα και περιεργαζομουν το μηχανάκι, εκείνος καθόταν στο γραφείο και με κοιτούσε, εγώ άναψα ακόμα ένα τσιγάρο, εκείνος κάτι μασούλαγε, και τελικά μετά από 30 λεπτα φόρεσα το κράνος μου και έφυγα.
Δεν μπορείς να αγοράσεις κάτι, αν ο άλλος βαριέται να πουλήσει.
Δε γαμιεται, κάθε εμπόδιο για καλό.
Δεν κατάλαβα τίποτα.
Το ήθελες ή δεν το ήθελες τελικά;
Αν ήθελες κάτι από τον πωλητή μπορουσες να πας μέσα και να τον ρωτήσεις ή έστω να του κανεις ένα νεύμα να έρθει.
Μάλλον εσύ βαρέθηκες να αγοράσεις.
Δεν πειράζει, υπάρχουν και άλλες μοτό.
Χεστηκε ο μπητρος στ αλωνι.Ο μπητρος αυτα τα παιρνει ανταλλαγη, απ αυτους που αγοραζουν αυτοκινητο απ αυτον,και τα αγοραζει σε ''συμφερουσα'' τιμη γι αυτον,αν καταλαβαινεις τι εννοω.Σιγα μην ασχοληθει μαζι μας οταν θα παμε να αγορασουμε απ αυτον.Αν το ηθελες πραγματικα,ας εμπαινες μεσα.Σιγα μην αφησει το αιρ-κοντισιον,για να βγει στον ηλιο.Ετσι δουλευουν οι περισσοτεροι ειδικα οι αυτοκινηταδες,που τους εχει ξεμεινει κανα μηχανακι απο ανταλλαγη.