Κομπιουτεράδες,το νέο σοφτγουερ που δίνει Χ-Ψ μπόνους.
Που το έβλεπα πρόσφατa πριν λίγες μέρες,ηλεκτρικό γνωστής μάρκας που έλεγε pay to unlock more power feature.
porca miseria.
Μην ανησυχείς, τα καγκούρια πάντα θα βρίσκουν "λύσεις", μπλέ φώτα και strobes, θα βάλουν μέχρι και ηχεία για τα απαραίτητα ηχητικά εφέ. Έχουμε να δούμε...
2€ η αμόλυβδη. Μάλιστα...
Ναι αλλά θα πρέπει να μάθουν καινούριους όρους ισχύος,η 'κιλοβατώρα' (!) θα πηγαίνει σύννεφο.
Εχει πλυνει κανεις τα γαντια του; Καποιο κολπο/τιπ; Ή να τα πεταξω απλα στο πλυντηριο σε χαμηλή/μεση θερμοκρασια;
όχι! νιετ, βερμπότεν! τα φοράς και πλένεσαι με αντισηπτικό σαπούνι χωρίς ζεστό νερό. Με βουρτσάκι μαλακό επίσης αν χρειάζεται.
Κυριως από μέσα ήθελα να τα καθαρίσω. Νομίζω το σαπουνι θα ειναι αρκετό για το απέξω, ισα για το φρεσκαρισμα.
Για το μεσα σκέφτηκα να ριξω καθαριστικό αφρό που έχω για το εσωτερικό του κράνους αλλα τι ξεβγαλμα να γινει μετά;
Τα γαντια ειναι revit hydraκατι με δερμα μονο στην παλάμη.
Αν γυρίζουν ανάποδα είναι μια λύσηστεγνώνουν στην σκιά και βάζεις λίγο λίπος για δέρματα στα σημεία που έχει.
εγω ολον μου τον εξοπλισμο (κορντουρες μπουφαν παντελονι, επενδυση κρανους κτλ) τον πλενω στο πλυντηριο με κοινο υγρο απορρυπαντικο
στο γρηγορο προγραμμα των 15 λεπτων στους 30 βαθμους (εννοειται οτι πρωτα αφαιρω τις προστασιες)...
δεν εχουν παθει το παραμικρο! ολα αυτα για πλυσιματα στο χερι με ειδικα σαπουνια και τριψιμο απο χερι κινεζας μασερ μπλα μπλα μπλα,
τα ακουω βερεσε...
τις μποτες τις καθαριζω με μωρομαντηλα..
Μια από τις χαλαρές ειδήσεις που μας έχουν πρήξει απο εχθές είναι η ληστεία του καταστήματος της rolex.
Ότι έχει ακουστεί στα μέσα εκτός της περιγραφής της ληστείας είναι αντικείμενο φαντασίας των δημοσιογράφων.
Τίποτα απο αυτά δεν ισχύει, τα ρολόγια που βρίσκονται στο κατάστημα έχουν μέσο όρο τις 10-15Κ.
Ο μέσος όρος όπως εύκολα ξέρουμε και απο την ταχύτητα, είναι αντικείμενο του πλήθους των μετρήσεων.
Τα ρολόγια της rolex που ξεπερνούν τις 18Κ είναι εξαιρετικά σπάνιο να βρεθούν σε κατάστημα μιας και ποτέ δεν είναι διαθέσιμα
για αγορά και πάντα γίνεται παραγγελία.
Σε ελάχιστα καταστήματα, astana, tokyo, bahrain, αγοράζονται για να υπάρχουν διαθέσιμα προς πώληση.
Ως εκ τούτου, 23 ρολόγια είναι αδύνατο να ξεπεράσουν τις 350Κ, το κάνω 500K αυθαίρετα.
Σε καμία περίπτωση όμως τα νούμερα του 1εκ που αναφέρουν.
Επίσης είναι αδύνατο να πωληθούν ως έχουν, ειδικά σε ανθρώπους που κάνουν συλλογή ή επενδύουν σε ρολόγια.
Είναι επίσης πολύ δύσκολο να διατεθούν σε ανθρώπους που επισκευάζουν ρολόγια γιατί όλα τα τμήματα τους είναι διαθέσιμα
στην αγορά σε οποιονδήποτε, σε καλύτερες τιμές από την τιμή που θα αγοραζόντουσαν μονταρισμένα από την rolex.
Ας έχουμε το νού μας για την πιθανή ποινικοποίηση γρήγορων μοτοσυκλετών που είναι από τα ελάχιστα που μπορεί
να δημιουργηθούν πέρα από ασφαλιστική κομπίνα και διαφήμιση της εταιρείας.
Το ξεχειλωσες.Με τι μηχανές διέφυγαν;μήπως ήταν χαγιαμπουζα; μήπως ήταν ντουκατι κορσα, μήπως ήταν ψευτοεντουρο ;