Χάρλει του ‘60 διατηρημένη τελεια. Το Βίντεο μας θυμίζει ότι πολλα μοντέλα είχαν ιδιοτροπίες και ήθελα «τρόπο» για να πάρουν μπροστά.
Γενικώς η μανιβέλα ακόμη και σε γιαπωνέζικα των ‘80 υπήρχε ιδιαίτερος τρόπο για να τα βάλεις, ενώ τα thumper της εποχής «έσπαγαν» πόδια
'' Vincent Black Shadow Start up Tutorial.'' στο youtube![]()
porca miseria.
Καλημέρα, νομίζω χαρακτηρίζουμε θετικά ή αρνητικά το δύσκολο και το εύκολο.
Ο καθένας έχει την δική του κλίμακα γι' αυτά, ανάλογα την εμπειρία και την όρεξη.
Το πιο δύσκολο δεν είναι απαραίτητα κακό μιας που δημιουργεί συνδυασμούς λειτουργιών στον εγκέφαλο
ενώ το εύκολο αντίστοιχα δεν μας κουράζει - καθυστερεί.
Έτσι για το μουχαμπέτι, ακόμα θυμάμαι να παρατάω ένα WR425 στο βενζινάδικο και να παίρνω τηλέφωνο τον αδερφό μου ''οκ παίρνω ταξί και φεύγω,έλα να βάλεις μπρος και να μαζέψεις τον ματρακά σου ''![]()
porca miseria.
Καποιος ο οποιος δεν ειχε παρομοια μοτοσικλετα η κατι παρομοιο δεν υπηρχε περιπτωση να την ξεκινησει.
Ο τυπος προφανως και το γνώριζε για αυτο και προσφερε 1000 δολλαρια.
https://bikerspirit.net/main/allazei...m-stin-ellada/
Τι λέγαμε...?
αν δεν κοιτας εκει που πας...θα πας εκει που κοιτας!
Παιδια θελω να συνδεσω μια συσκευη ιαπωνικη 100 volts σε δικια μας πριζα με μετασχηματιστη απο 220 σε 110 volts.
Το θεμα ειναι οτι εκτο απο το κλασσικο βυσμα υπαρχει και ενα μικρο πρασινο καλωδιακι που ειναι η γειωση.
Αν το αφησω ετσι και δεν το συνδεσω καπου θα ειμαι οκ?
Η συσκευη τραβαει περι τα 300 watts,μην παρει καμμια φωτια και τρεχουμε
Μαικ αν έχει ηλεκτρονικά εξαρτήματα η συσκευή, θέλει γείωση οπωσδήποτε.
Υπάρχουν έτοιμα converterακια που βγάζουν πρίζα με γείωση για να συνδέσεις ότι θες
Καλησπέρα σε όλους.Degreaser με βάση το νερό, έπειτα απ'την χρήση τι το κάνω?Έχω ενα μπετονι έξω στο οποίο βάζω τα λάδια απο τις αλλαγές.Να το ρίξω εκεί?