Επέμβαση με λειζερ ή νυστέρι;
Εμένα με νυστερι δεν με άφησαν ένα μηνα ούτε στο αμαξι να μπω.
Επέμβαση με λειζερ ή νυστέρι;
Εμένα με νυστερι δεν με άφησαν ένα μηνα ούτε στο αμαξι να μπω.
Ναι η τεχνολογία στις επεμβάσεις σήμερα ίσως αφήνει καλυτερα περιθωρια ανάρρωσης.
Μπολενε αυτό που λες δεν έχει λογική. Το ότι έσπασε το σακουλι δε το παυει από προβλημα.
Αυτό κάνουν με την επέμβαση, αφαιρούν το σάκο και τυχόν συριγγιο (εχω παράδειγμα συγγενή μου που η "ουρά" του σακου έφτανε σχεδόν 25ποντους!!!) και καθαρίζουν τα πάντα
Τελευταία τροποποίηση από o_gavros; 12/03/2023 στις 21:03. Αιτία: Με ειδοποίησαν απ'το κοντρολ για ανακρίβειες :p
Καίω τα δέντρα,χτίζω μεζονέτες
Θα κάνω τα παιδιά μου μαριονέτες
Νυστέρι…. Το λέιζερ δεν ήταν επιλογή δυστυχώς.
Είναι μεγάλο πακέτο πάντως.
Περαστικά zanni, Ότι σου είπε ο γιατρός, οσο πιο συντηρητικά πας στην αποκατάσταση τοσο γρηγορότερα θα επανέλθεις
Βγήκε το πρώτο ιπτάμενο μηχανάκι.
Ό,τι πρέπει για οδηγική νοοτροπία Αθήνας, αφήστε την φαντασία σας ελεύθερη![]()
Κάποτε θα τα θυμόμαστε όλα αυτά και θα γελάμε.
Περαστικα και απο εδω..![]()
Quod me nutrit... me destruit.....
Εχει πλύνει κανείς σε labiko; Πως γινεται η δουλειά και τι προσφέρουν;
Εγώ.... για αμάξι μια χαρά και γρήγορο πλύσιμο κάνεις με 4 ευρώ
Σε μηχανή δεν βολεύει και τόσο η βούρτσα είναι ακατάλληλη για τα δύσκολα σημεία. Μία φορά την πήγα και τέλος. Ζάντες ψαλίδι κ.λ.π. δεν.... καλύτερα σε μαγαζί που ειδικεύεται στις μοτό η....σπίτι σου όπως εγώ![]()
εγώ άθεος; ισα-ισα, εχω τρεις: το μυαλό μου, τα χέρια μου και τα πόδια μου
Για αρχή ελεγα να πλύνω δοκιμαστικά το αυτοκίνητο που δειχνει εγκαταλελειμενο σχεδόν ένα μήνα ακίνητο στο δρόμο.
Για τη μηχανη ηθελα σιγουρα πιεστικό για τις ζάντες που έχουν τρελή μάκα από τα τακακια αλλά απο βίντεο δεν ειδα να διαθέτουν τέτοιο.
Μάλλον θα την πάω κάποια στιγμή σε μαγαζί όπως λές γιατί έχει αρχίσει να βρωμιζει από το δρόμο και αυτή.