Οι δυσκολίες συχνά προετοιμάζουν ένα συνηθισμένο άτομο για ένα ξεχωριστό πεπρωμένο. https://www.youtube.com/watch?v=kZmuVMXEZdE
Κι εγώ τα ίδια φίλε μου, ο δρόμος είναι το μόνο μέρος όπου γίνομαι έξω φρενών και μετά πάντα ντρέπομαι για ότι έκανα ή είπα αλλά και για το ίδιο το γεγονός ότι ασχολήθηκα και εκνευρίστηκα τόσο πολύ...
Επιπλέον, επειδή είμαι άνθρωπος αναλυτικός, δεν εκδηλώνομαι με την πρώτη στραβή αλλά το κακό είναι ότι αποκλείεται να είναι μόνο μία η στραβή, ακόμα και σε απόσταση μερικών μόνο χιλιομέτρων.
Αυτό που κάνω τελευταία είναι να προετοιμάζω τον εαυτό μου πριν ξεκινήσω καν, και να μου λέω ότι δεν αξίζει να χαλάω τη διάθεσή μου για αυτά που, αναπόφευκτα, θα ακολουθήσουν στη συνέχεια.
Δεν πιάνει πάντα![]()
Κάποτε θα τα θυμόμαστε όλα αυτά και θα γελάμε.
Μην κάθεστε να ασχολείστε με τον καθε καμμένο που πετυχαίνετε στον δρόμο.Θα σας βάλει στο τρυπάκι του και θα σπάσουν τα δικά σας νεύρα και θα σας χαλάσει την μέρα.Το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε ειναι να του την πείτε με φουλ ευγένια, αυτό θα τον τρελάνει τελείως.Επίσης,αν δεν σας επιτεθούν μην επιτίθεστε πρώτοι,θα φωνάξουν την αστυνομία και θα μπλέξετε
Μονο κ μονο επειδη το ειπε μπροστα απο παιδικο κ σε παιδι/α θα του λεγα...μισο λεπτο παω να αφησω τον μικρο πανω στην ταξη κ εσυ τραβα εκει στην γωνια κ ερχομαι να μου εξηγησεις γιατι δεν καταλαβα καλα.
Δεν τα πιανω ευκολα.
Μερικοι δεν καταλαβαινουν αλλιως...ειδικα οταν ειναι παιδια μπροστα κ αρχιζουν να βριζουν θελω να βγω εξω να τον φυτεψω (τον οποιον). Ασχετως που δεν πρεπει...
Ευτυχως οσο μεγαλωνουμε συγκρατουμαστε ευκολοτερα.![]()
Ride(s) the wind of change...
Τη γνωστή ταινία με τον Αδόλφο που καταλαβαίνει ότι τα στρατιωτάκια που μετακινεί στον χάρτη δεν υπάρχουν την έχεις δει νομίζω
Εκεί που δεν μαζεύεται με τίποτα το πράμα είναι όταν για κάποιον λόγο πρέπει να πάρω το αυτοκίνητο του πατέρα μου...
Μου έχουν τύχει διαδοχικά σκηνικά που αν έβαζες τη νοσηρότερη φαντασία να τα σκηνοθετήσει δεν θα τα κατάφερνε τόσο τέλεια!
Όταν ντρέπεσαι για το πώς φέρθηκες πριν ένα λεπτό, και ας είχες όλο το δίκιο του κόσμου, κάτι δεν πάει καλά![]()
Καλά και να πέφτει καμιά ψιλή, δεν είναι δα και θανάσιμο αμάρτημα.
Αρκεί να είναι στα πλαίσια του "αυθεντικού, συνετού, πατροπαράδοτου ξύλου".
Νταξ, τώρα μην έχουμε και ενοχικά, επειδή ρίξαμε κάνα "ευχέλαιο", δεν είναι ανάγκη να γίνουμε, όλες πασιφίστριες και πολίτικαλ κορεκτ.
Oldfarts never die
Στα κιλά σου πρέπει οπωσδήποτε να τη βάλεις στη 2η θέση (1 άτομο + αποσκευές). Ένα χαρακτηριστικό του ESA2 είναι ότι αλλάζει μαζί με την προφορτιση και τη σταθερά του ελατηρίου (εμπλέκει ένα ελαστομερες παράλληλα).
Επιπλέον αν η ανάρτηση είναι στο road είναι πολύ μαλακή, πολύ άνετη για εντός πόλης αλλά μέχρι εκεί.
Στο dynamic σφίγγει τόσο το compression όσο και το rebound.
Τέλος αν το riding mode είναι στο road το TC μπαίνει αρκετά νωρίς, στο dynamic αφήνει αρκετό γλίστρημα πριν επέμβει.
Σε κάθε περίπτωση μην πιέζεις να δεις κλίσεις σώνει και καλά γιατί μπορεί να δεις 90 μοίρες...
Τελευταία τροποποίηση από Taz; 27/05/2023 στις 07:33.