Τεφλόν για στεγανοποίηση?
Τεφλόν για στεγανοποίηση?
Δηλαδή οι άλλες που δεν το έχουν, δεν στεγανοποιούν επαρκώς;
Δεν νομίζω, να είναι για στεγανοποίηση, πιθανολογώ για ευκολία τοποθέτησης, άλλωστε η όλη εφαρμογή είναι press fit που λένε.
Από την άλλη στο σημείο που βρίσκεται δεν υπάρχει υγρό και δη υπο πιέση, βρίσκεται στο στεγνό κομμάτι της αντλίας.
Ψάχνω δεν βρίσκω τίποτα σχετικό, ούτε καν να αναφέρεται ως χαρακτηριστικό στους καταλόγους κατασκευαστών και λέω μπας και ξέρει κανένας τίποτα.
Τελευταία τροποποίηση από SeniorCanardo; 29/05/2023 στις 15:10.
Oldfarts never die
Παιζανε απο παλαιοτερα αυτα αλλα αν εξαιρεσεις στις επιταχυνσεις δεν βολευει μετα.
Σε τιποτα φρενα αν δεν πιανει ντεποζιτο ο πισω τον εχεις παρει στην πλατη κανονικα.
Κ αντε να ειναι καμια κοπελα ελαφρια, μην ειναι κανας μαντραχαλος κ σου ερθουν 80+ κιλα καπελο. Χανεις κ τα φρενα, κ τα κλιπον κ ολα.![]()
Ride(s) the wind of change...
Απ'ότι είδα στο ιταλικό μοτο,σκοτώθηκαν 17 μοτοσυκλετιστες/αναβάτες το σκ που παρήλθε .
Με τα ανύπαρκτα μου ιταλικά κατάλαβα ότι εκεί ο υπουργός μεταφορών κάτι είπε για τέλος των μόνιμων διπλωμάτων οδήγησης (18-65).
Αναμεινατε νέα στο Πιθηκιστάν.
Πάνω σε αυτό που είπες, θα πω και εγώ μια ιστοριούλα.
Κάπου το 2012-13, είχα το kle ακόμα.
Είχα βρεθεί στο σπίτι ενός γνωστού μου που έκανε bbq και είχε καλέσει τη σάρα και τη μάρα.
Σε κάποια φάση λοιπόν, έρχεται ένας από τους γνωστούς μου εκεί (τον οποίο τον βλέπω 1-2 φορές το χρόνο σε αντίστοιχες μαζωξεις) και μου λέει, "μπορείς να με πετάξεις μέχρι το σπίτι μου να πάρω κάτι που ξεχασα?".
Ο τύπος 150 κιλά, 1.85.
Εγώ 55 κιλά, 1.70.....
"Που να καβαλαμε τώρα ρε συ" του λέω.
"Άλλωστε κοντά είναι... βαριέσαι να περπατήσεις 10 λεπτά?"
"Έλα ρε συ" μου λέει, " αμα με πετάξεις με τη μηχανή σε 5 λεπτά θα είμαστε πισω".
Σιγά σιγά άρχισα να ιδρωνω με την ιδέα ότι δεν θα μπορέσω να το αποφύγω....
Τι να κάνω, πάμε λέω και ότι γίνει...
Πήγα τη μηχανή σε ένα ψηλό πεζοδρόμιο για να μπορέσει να ανέβει και αφού τα κατάφερε.....
Ήταν λες και δεν υπήρχε πάνω στη μηχανή... ο τύπος παίζει να είναι ο καλύτερος συνοδηγός που έχω πάρει ποτέ..
Καμία σούζα έκανες?
Ευκαιρία ήταν κρίμα να πάει χαμένη