Εντωμεταξύ μπορεί να πηγαίνουν για οικογενειακό πικνίκ και ο κακομοίρης ο σκυλάκος δε χώραγε σε τάπερ...
Εντωμεταξύ μπορεί να πηγαίνουν για οικογενειακό πικνίκ και ο κακομοίρης ο σκυλάκος δε χώραγε σε τάπερ...
Πάντως τα χαμόγελά τους έχουν λείψει από την καθημερινότητά μας................
"ελλαδα ειναι η χωρα οπου ο λαζοπουλος κανει σατιρα και ο αρκας προπαγανδα....(!)"
Ναι, αλλά το συζητάει......δλδ και 800 ευρώ το δίνει.
Τόσα χρόνια που χαζεύω καθημερινά στο car, δε θυμάμαι να έχω ξαναδεί αγγελία λίγες ώρες μετά την αγορά με 40 χλμ!
κάτω έγραψε:
....το δίνω γιατί το μετάνιωσα που χρεωθηκα και πήρα δάνειο δεν υπάρχει άλλος λόγος.... ανταλλαγή μόνοε Beverly 300 μοντέλο 2019 και μετά με λίγα χιλιόμετρα....η τιμή δεν είναι συζήτησημη
δηλαδή, μετάνιωσε που πήρε δάνειο, αλλά δεν το χαλάει να πάρει αντι λεφτά πίσω(για να ξεχρεώσει το δάνειο) ανταλλαγή με μετχ/νο μοντέλο διετίας...
άβυσσος...μας βαρέσει η καραντίνα στο κεφάλι![]()
you rise you fall you're down then you rise again
Ζουν αναμεσα μας .
Εχω γνωρισει τετοιους.
Καποιος ,καπου σε καποια παρεα τον εκραξε που πηρε το καινουριο μοντελο ...το κακο ...που το χαλασανε απο την εταιρεια και βγαζει ροδα λιγοτερα απο οτι το παλιο ...οπως του Μπαμπη που ειναι του 19 ...
Και μαντεψτε ποιος δεν κοιμαται τα βραδια .
Ίσως να το έχω ξαναγράψει. Πριν από καμιά 20αριά χρόνια είχε ένας συνάδελφος μια βέσπα. Κάποτε τον ρώτησα αν την πήρε καινούργια. Μου λέει όχι την πήρα μεταχειρισμένη, με.....6 (ή 8) χλμ. Ο προηγούμενος την πήρε από το μαγαζί, πήγε να τη βάλει στην αυλή στο σπίτι του, προσπάθησε να την ανεβάσει από ένα μικρό σκαλοπατάκι στην είσοδο, του έπεσε όπως την έσπρωχνε και του έσπασε και τα 2 πόδια![]()
χθες το ειδα καρελλεν και πεθανα στα γελια με τα σχολια και την ''δυναμομετρηση''.
https://www.car.gr/classifieds/bikes...-royal-enfield
Μερικές από τις φωτογραφίες:
![]()
porca miseria.
Δεν είναι αγγελία αλλά καταχώριση στο aliexpress. Παραθέτω απόσπασμα, αλλά αξίζει να δει κανείς και την υπόλοιπη (το μηχανάκι είναι έκπληξη).
![]()
όποιος προλάβει παιδιά, προίκα μάλλον εννοεί τα πίσω μαζί με το χωράφι.
https://www.car.gr/classifieds/bikes...maha-town-mate
Δεν υπάρχει ακατάλληλος καιρός για ταξίδι με μοτοσυκλέτα, υπάρχουν μόνο ακατάλληλα ρούχα και εξοπλισμός.