Ωραίος φακός! δεν στρεβλώνει στις άκρες και μάλλον τον έχετε τοποθετήσει τέλεια.
Κοιτούσα τις κολώνες και το κάδρο που έχετε όταν είναι στις άκρες θα με δυσκόλευε με σταθερό 32mm και θα έπρεπε να προσέξω.
Ωραίος φακός! δεν στρεβλώνει στις άκρες και μάλλον τον έχετε τοποθετήσει τέλεια.
Κοιτούσα τις κολώνες και το κάδρο που έχετε όταν είναι στις άκρες θα με δυσκόλευε με σταθερό 32mm και θα έπρεπε να προσέξω.
Nαι αλλα το διεγραψα για να μην με δεσουν αχαχα
ΔΥΟ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΟ ΚΟΣΜΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΡΑΝΤΑ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΚΑΙ Η ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΒΛΑΚΕΙΑ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΕΧΩ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΜΦΙΒΟΛΙΕΣ
ΑΪΝΣΤΑΙΝ
Δεν εχει να κανει με την τοποθετηση που δεν στρεβλωνει η εικονα αλλα με τη καμερα και για αυτο ειναι τοσο πολυ ακριβη
Χωρίς "φαινόμενο κύματος"
με Global Shutter CMOS
Το βουητό του κινητήρα προκαλεί κραδασμούς, που είναι μεγάλο πρόβλημα για την εγγραφή βίντεο. Δεν θα ξαναζήσετε ποτέ ξανά αυτό το ναυτικό «φαινόμενο κύματος» που βλέπετε παρακολουθώντας βίντεο που καταγράφονται από μια γενική κάμερα όταν το αυτοκίνητο κυλά στις 7.000 σ.α.λ.
Οι κάμερες SmartyCam 3 έχουν σχεδιαστεί για αυτό το περιβάλλον και για αυτούς τους κραδασμούς.
Το «φαινόμενο κύματος» είναι απλώς μια μακρινή ανάμνηση.
![]()
ΔΥΟ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΟ ΚΟΣΜΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΡΑΝΤΑ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΚΑΙ Η ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΒΛΑΚΕΙΑ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΕΧΩ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΜΦΙΒΟΛΙΕΣ
ΑΪΝΣΤΑΙΝ
Καλησπερα αλανια εδω ξανα δεν χαθηκαμε
Λοιπον βρηκα ενα yoshimura-jp αλουμινιου τεποζιτο για το μηχανακι μου ( μεταχειρισμενο απο την Αμερικη ) οπως ηταν αναμενομενο πρεπει να το εχουν εχουν επισκευασει και μαλιστα του εχουν κανει κακη επισκευη και βαφη αρπα κολλα το εφτιαξαν
Ερωτω ποιος θεωρειτε κορυφη στα τεποζιτα στην Αθηνα που να το στειλω και να μου το κανει κορκοακομα και ετσι να το αφησω δεν ειναι κακο με ενα καλο βαψιμο, απλα ειμαι λιγο μ@νοψηρας και το θελω πενα
![]()
Το ατιμο ειναι πολυ ελαφρυ και στενο .. θα εχει πολυ καλη στιριξη με τα ποδια στα δυνατα φρενα κατι που χρειαζοταν
![]()
ΑΪΝΣΤΑΙΝ
Θελει βαψιμο οπωσδηποτε
φαινεται τελειως ακυρο με το υπολοιπο μηχανακι
Πόσο θα σε ελαφρύνει αυτό;