Ρε σεις, για Αθήνα μιλάτε ή για την πλατεία του χωριού;
Σε είδα στο κέντρο του Πεκίνου με το ποδήλατο, μου φάνηκες για καφετζής. Εσύ ήσουν teogtp;
Σε είδα χτες το βράδυ μετά τη δουλειά μλκισμένο 30άρη μέσα σε ενοικιαζόμενο με ~80χλμ/ώρα (πρέπει να είσαι υπάλληλος) να πατάς τέρμα τα φρένα, να κάνεις 30 μέτρα και ξανά το ίδιο και πάλι λίγο πιο κάτω.
Στην 1η ψαχνόμουν τί σου πετάχτηκε ή είχες μπροστά σου, στη δεύτερη το ίδιο αλλά και στην 3η μου επιβεβαίωσες ότι είσαι τρελός και σου άναψα τα φώτα.
Εσύ μου πάτησες 3 φορές τα φρένα και καλά για να μου πείς κάτι και πιο κάτω έστριψες στη δουλειά σου.
Σταμάτησα πιο κάτω που πέτυχα παιδιά της ΔΙΑΣ και περιέγραψα το περιστατικό χωρίς να έχω κάποια απαίτηση να κάνουν κάτι φυσικά. Απλά αν τύχει τίποτα να το έχουν στο νού τους.
Ευτυχώς είχα και σωστή απόσταση και επιβράδυνα καθώς τον προσέγγιζα και τα αντανακλαστικά λειτούργησαν σωστά.
Δεν κατάλαβα τί προσπαθούσε να κάνει. Κρατάτε αποστάσεις και τις προσπεράσεις να τις κάνετε με μικρή διαφορά ταχύτητας γιατί υπάρχουν δολοφόνοι στους δρόμους.
Προσωπική υπενθύμιση: Να μήν πηγαίνω κόντρα στο ΑΙ των Google/Facebook/Twitter/Insta.... Χαμένος χρόνος.
https://www.imdb.com/title/tt11464826/
Το πίσω λάστιχο δεν έχει τοποθετηθεί με ανάποδη φορά;
Των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν δεν πεινούσαν.
Μπορεί να θέλει κατευθυντικότητα περισσότερο απο την πρόσφυση στα σαθρά..
Θα ήθελα να το δω φορτωμένο.
Αν και το σεροου εινα γνωστό για την αξιοπιστία του αλλά επίσης γνωστό και για τις ψοφιες επιδόσεις του ήθελα να ήξερα αν το φορτώσει πως θα πήγαινε.
καθε μερα ...νεα μερα.
Σε είδα λοιπόν μισοριξιά του κάγκουρα πάνω στο ξεβράκωτο μηχανάκι σου να θες να περάσεις, Παρασκευή πρωί με κίνηση, με 180km από το τούνελ στη κακιά σκάλα. Επειδή δε κάναν στη άκρη όλοι να περάσεις, χτυπήσουν πάνω στο μηχανάκι σα να σε διαπέρασε ηλεκτρ. ρεύμα. Γέλασα πολύ μέσα από το κράνος γιατί θυμήθηκα τον Joe Dalton!
[font=courier]"Its going to be a hell of a ride.!"[/font]
My Dirty Blog!!
^-^-^-^-^-^-^ جسارة أن يركب
Athenians Enduro Lovers
Γιούπι!!...ο δικός μας 6ήρεμος..
Η 5ήμερη στη Πίνδο!!!!!
Η ΠΑΓΩΜΕΝΗ ΒΟΛΤΑ ΣΤΟΝ ΠΑΡΝΩΝΑ!μπρρρρ
[color=light blue][font=courier]Jolly Rider[/color][/font]