Μάλλον εννοεί αυτό το τρίκυκλο με τα διπλά πηρούνια μπροστά,έχουν μεγάλα περιθώρια κλίσης!
Σε είδα φίλε μου που πιάνουν τα χέρια σου-ζωή να χεις- να λύνεις το μηχανάκι μου και μετά λύπης μου να συνειδητοποιούμε οτι 2(!) φορές που πλήρωσα 2 διαφορετικούς μηχανικούς να κάνουν ακριβώς το ίδιο πράγμα, καθάρισμα καρμπυρατερ και αντικατάσταση φίλτρου αέρα, απλώς με κλέψανε και όπως όπως απλά το πέρασαν κάτω από το χαλί. Ο δεύτερος και συστημένος, ο πρώτος κορυφαίες αξιολογήσεις, καμια εκατοσταρια.
Συμπέρασμα: μεταχειρισμένο μηχανάκι αν δεν έχεις δικό σου άνθρωπο να το λύσει μπροστά σου και να σου πει το οκ πριν το αγοράσεις, ΔΕΝ το αγοράζεις..
Ονόματα συνεργείων δεν αναφέρονται προφανώς αλλά για όποιον θέλει να γελάσει λίγο με τα χάλια μου μπορώ να ανεβάσω φωτογραφία του καινούργιου γνήσιου(!) φιλτρου αέρα που πριν κανα 4μηνο υποτίθεται έχει αλλαχτεί!
Τελευταία τροποποίηση από asxetost; 08/06/2023 στις 15:20.
οποιος την ερχόμενη κυριακή 11/6 εχει το μεσημέρι του ελεύθερο η θα γυρίζει απο βόλτα -μπάνιο κλπ κ θέλει να δει πανέμορφες μοτο μιάς αλλης εποχής ....θα υπάρχει σχετική εκδήλωση στην παραλία του αλίμου ...https://www.notia.gr/2023/06/%ce%bf%...3%cf%84%ce%b7/
Σε είδα Τσάκαλε στην Γαλατσίου σήμερα με το Hypermotard που το είχες ΠΕΝΑ .
Ήθελα να παίξουμε λίγο στο Αττικό πάνω στις 2-3 στροφές αλλά είχε πολλή κίνηση.
Υ.γ. μόνο εγώ και εσύ φοράγαμε κανονικά εξοπλισμό . Για τους άλλους είναι καλοκαίρι.
The Dirty Harry.
Αρα ειναι πολλοι αναμεσα μας ........ ή εκτος και αν βγηκαν ποταμι και εφτασαν μεχρι πανω
Εγώ είδα εχθές δύο παλικάρια στην ΑΟ σε σκούτερ με: βερμούδα, σαγιονάρα, ακράνωτοι και.. σταυροπόδι!!
Κάποτε θα τα θυμόμαστε όλα αυτά και θα γελάμε.
Καθόντουσαν και πλάγια, όπως οι θείες με τις φουστες την περασμένη χιλιετία;
Των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν δεν πεινούσαν.
εγώ άθεος; ισα-ισα, εχω τρεις: το μυαλό μου, τα χέρια μου και τα πόδια μου