Σελίδα 209 από 220 ΠρώτοΠρώτο ... 109159199204205206207208209210211212213214219 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 3.121 έως 3.135 από 3300

Θέμα: ΣΕ ΕΙΔΑ vol. XΙ

Μέλος Το avatar του/της geioann
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Maira Προβολή μηνύματος
    Εννοείται ότι σφυρίζω αδιάφορα μέχρι να αρχίσει να χάνει αέρα! Ελπίζω να μην πάει κανάς έξυπνος να την ξεβιδώσει!

Γιατί σφυρίζεις αδιάφορα καλέ?? Πόσο κοστίζει ένα μπάλωμα? 10 ευρώ? Και αν αρχίσει να χάνει όταν βρίσκεσαι σε βόλτα και τυχόν μακριά από βουλκανιζατέρ?

Παλαιό μέλος Το avatar του/της panavour
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από geioann Προβολή μηνύματος
    Γιατί σφυρίζεις αδιάφορα καλέ?? Πόσο κοστίζει ένα μπάλωμα? 10 ευρώ? Και αν αρχίσει να χάνει όταν βρίσκεσαι σε βόλτα και τυχόν μακριά από βουλκανιζατέρ?
    τοτε θα σφυριξει ,με ενδιαφερον.
    Δώδεκα και μισή. Γρήγορα πέρασεν η ώρα απ' τες εννιά που άναψα την λάμπα,Δώδεκα και μισή. Πως πέρασεν η ώρα,και τα χρόνια.

Να γράφει το κοντερ...... Το avatar του/της Maira
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από geioann Προβολή μηνύματος
    Έχω οδική!

Αλλά εκτός αυτού αύριο είναι Σάββατο και έχω τρελό τρέξιμο, Κυριακή επίσης, και από Δευτέρα και για δύο βδομάδες θα κυκλοφορώ με το αμάξι (με τα παιδιά). Μέχρι να μπει ο Αύγουστος, θα λέμε καλημέρα και καληνύχτα!
    ....Έχω επιλεκτική ακοή. Συγνώμη δεν επιλέχτηκες.......

ο γ@μω τα κυβικα σας... Το avatar του/της mikes
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Maira Προβολή μηνύματος
    Έχω οδική!

Αλλά εκτός αυτού αύριο είναι Σάββατο και έχω τρελό τρέξιμο, Κυριακή επίσης, και από Δευτέρα και για δύο βδομάδες θα κυκλοφορώ με το αμάξι (με τα παιδιά). Μέχρι να μπει ο Αύγουστος, θα λέμε καλημέρα και καληνύχτα!
    πανε κανε ενα κορδονι να κανεις τη δουλεια σου για την ωρα, και οταν θα εχεις χρονο το ανοιγεις και
    βαζεις μανιταρι ρε συ.. σε τοσο διαστημα που λες με τη βιδα πανω θα σου ξεφουσκωσει..

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟ ΜΕΛΟΣ Το avatar του/της AUFGEBRACHT
    Σε είδα στην Κορίνθου-Τριπόλεως, να σταματάς επί τόπου ξαφνικά το αυτοκίνητο, για να ψάξεις κάτι στο ντουλαπάκι του συνοδηγού...

Να γράφει το κοντερ...... Το avatar του/της Maira
    Σας είδα στην εθνική Κορίνθου - Αθήνας τρία μηχανάκια, διπλά..... Με τις βερμούδες και τα αμάνικά σας και οι έξι. Σας είδα στα πρώτα διόδια φεύγοντας από Κόρινθο....
    Και σας είδα και στα επόμενα με κάτι απίστευτα κόκκινα πόδια, χέρια, ώμους.
    Σήμερα οι πωλήσεις γιαουρτιών θα αυξηθούν!
    Δε μιλάμε για πέτρες, μυγάκια, έντομα γκοτζίλα κλπ.... Ούτε αναφέρουμε το ζήτημα της ασφάλειας με τέτοιες ταχύτητες......

Περαστικά σας! Ας ελπίσουμε το έγκαυμα να σας κάνει να το σκεφτείτε καλύτερα την επόμενη φορά!
    ....Έχω επιλεκτική ακοή. Συγνώμη δεν επιλέχτηκες.......

χιλιομετροφάγος! Το avatar του/της pektis
    Σε είδα στο Μοναστηράκι να με σταματάς στο δρόμο για να μου πιάσεις κουβέντα για την μηχανή...
    Δεν είναι δουλειά αυτή κάθε φορά που την πλένω...
    προσέχουμε για να έχουμε!...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της PortisHead
    Ειχαμε μηχανη με διχαλο, μηχανη χωρις κρανος,μηχανη με σορτσακι...τωρα και τελειως γυμνοι (τα αγορια) απο τη μεση και πανω
    για εξτρα σοκολατενιο Coppertone μαυρισμα.
    Φτανεις στην παραλια μαυρος....οχι σαν κατι φλωρους γαλακτερος.
    Χυμα στην Αθηνων - Μπουκουρα....εεε Σουνιου ολογυμνοι νταλα μεσημερι με μηχανη

custom freak Το avatar του/της doctor_john
    ωραία αίσθηση πρέπει να έχει αλλά πολύ ρώσικη ρουλέτα ρε συ..

Παλαιό μέλος Το avatar του/της PortisHead
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από doctor_john Προβολή μηνύματος
    ωραία αίσθηση πρέπει να έχει αλλά πολύ ρώσικη ρουλέτα ρε συ..
    Εδω δεν μπορεις να πατησεις ξυπολητος την ασφαλτο για 2 δευτερα...φανταζεσαι να συρθεις γυμνος με το σωμα σου πανω της ?
    Μιλαμε για μεσαιωνικο βασανηστηριο...

the Overlord Το avatar του/της karellen
    Super Moderator
    Σε είδα φάδερ.
    Αν και δεν διακρίνεται καλά,ο τύπος φοράει καπελλάκι τζόκευ και από πάνω έχει ακουμπήσει το κράνος και μάλιστα στραβά.
    Σα δίκωχο.

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	450373656_843072254005841_6359835621239179658_n.jpg 
Προβολές:	270 
Μέγεθος:	69,1 KB 
ID:	454466

..nice flight.. Το avatar του/της airmav
    σαββατο 6/7 φορτωμένος δικάβαλος εχοντας ήδη κάνει 650 km απο Σόφια στα διόδια της Θήβας εχω πάρει ήδη θέση για έναν διάδρομο και κατεβάζω σχέσεις για να μπω αναμεσα στα στηθαία και να πληρώσω.. γυρω στα 5 μετρα πριν κουτάκιας μπεμβεδάκιας με στριμώχνει και περνάει διχως αύριο να μου μπει μπροστα,και μπηκε.. οτι μπινελίκι και αν είπα το ακουσα μόνο εγω και η αλεξία. ατάραχος πλήρωσε και έφυγε...
    ρε μλκες παρτε το χαμπάρι εδω που γεννηθήκαμε ετσι θα επιβιώνουμε.. ειλικρινά πρέπει να πέρασε στο 1 μετρο με 30-40 χλμ. τι να κάνεις, να αρχίσεις να κυνηγιέσαι? για να σου πει τι? σε πρόλαβα..πραγματικα οδηγικα ειμαστε πισω από τον ηλιο.. αυτες τις συμπεριφορες δεν τις βλέπεις πουθενα εξω...(αντε και Αλβανα ξερω γω).. μεχρι εκει όμως...δεν θα γίνουμε ανθρωποι ποτέ.. προσοχη γτ η μλκια των ανθρωπων ειναι ανίκητη και παραμονευει παντού
    ..without engineers, science is just philosophy..

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από airmav Προβολή μηνύματος
    σαββατο 6/7 φορτωμένος δικάβαλος εχοντας ήδη κάνει 650 km απο Σόφια στα διόδια της Θήβας εχω πάρει ήδη θέση για έναν διάδρομο και κατεβάζω σχέσεις για να μπω αναμεσα στα στηθαία και να πληρώσω.. γυρω στα 5 μετρα πριν κουτάκιας μπεμβεδάκιας με στριμώχνει και περνάει διχως αύριο να μου μπει μπροστα,και μπηκε.. οτι μπινελίκι και αν είπα το ακουσα μόνο εγω και η αλεξία. ατάραχος πλήρωσε και έφυγε...
    ρε μλκες παρτε το χαμπάρι εδω που γεννηθήκαμε ετσι θα επιβιώνουμε.. ειλικρινά πρέπει να πέρασε στο 1 μετρο με 30-40 χλμ. τι να κάνεις, να αρχίσεις να κυνηγιέσαι? για να σου πει τι? σε πρόλαβα..πραγματικα οδηγικα ειμαστε πισω από τον ηλιο.. αυτες τις συμπεριφορες δεν τις βλέπεις πουθενα εξω...(αντε και Αλβανα ξερω γω).. μεχρι εκει όμως...δεν θα γίνουμε ανθρωποι ποτέ.. προσοχη γτ η μλκια των ανθρωπων ειναι ανίκητη και παραμονευει παντού
    Μ' αρέσει ρε Τάσο που υπάρχει ακόμα κόσμος που φοβάται να πάει ταξίδι στα Βαλκάνια ενώ οδηγεί στην τριτοκοσμική οδηγικά Ελλάδα.

Στην Αλβανία έχουν κάνει πρόοδο στο τιμόνι, καμμιά σχέση με 10-15 χρόνια πίσω. Εμείς εδώ πσραμένουμε στην κοσμάρα μας ότι και να οδηγάμε από ποδήλατο, μηχανή έως ΙΧ. Και δυστυχώς όλο και χειροτερεύει η κατάσταση...

Riding On The Wind Το avatar του/της grinderx
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από PortisHead Προβολή μηνύματος
    Ειχαμε μηχανη με διχαλο, μηχανη χωρις κρανος,μηχανη με σορτσακι...τωρα και τελειως γυμνοι (τα αγορια) απο τη μεση και πανω
    για εξτρα σοκολατενιο Coppertone μαυρισμα.
    Φτανεις στην παραλια μαυρος....οχι σαν κατι φλωρους γαλακτερος.
    Χυμα στην Αθηνων - Μπουκουρα....εεε Σουνιου ολογυμνοι νταλα μεσημερι με μηχανη
    Το σουρεάλ το είδα χθες στη Βάρη. Κράνος κανονικά, αλλά όλο το υπόλοιπό άστα να πάνε (σορτσάκι με παντόφλα και γυμνός από τη μέση και πάνω).

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από kordix Προβολή μηνύματος
    Μ' αρέσει ρε Τάσο που υπάρχει ακόμα κόσμος που φοβάται να πάει ταξίδι στα Βαλκάνια ενώ οδηγεί στην τριτοκοσμική οδηγικά Ελλάδα.

Στην Αλβανία έχουν κάνει πρόοδο στο τιμόνι, καμμιά σχέση με 10-15 χρόνια πίσω. Εμείς εδώ πσραμένουμε στην κοσμάρα μας ότι και να οδηγάμε από ποδήλατο, μηχανή έως ΙΧ. Και δυστυχώς όλο και χειροτερεύει η κατάσταση...
    Αυτό που έλεγα και πιο πίσω. Η κατάσταση έχει ξεφύγει. Ο άλλος μου την είπε γιατί κατέβηκα να ανοίξω τη γκαραζόπορτα του σπιτιού μου για να μπω μέσα (κι ενώ είχα αφήσει μια χαρά χώρο να περάσει, όπως κάνω πάντα δηλαδή). Υπόθεση δηλαδή 5 δευτερολέπτων το πολύ και μου έκανε και μαθήματα περί συνεργασίας και καλής γειτνίασης. Βρε ουστ!
    Όταν ενώνουμε τις δυνάμεις μας, μπορούμε να πετύχουμε το ακατόρθωτο - Γιαννάκης
    Never say never, because limits, like fears, are often just an illusion - Jordan

Παλαιό μέλος
    Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	Screenshot-2024-07-15-22-32-07-209-com-facebook-katana.jpg 
Προβολές:	188 
Μέγεθος:	55,0 KB 
ID:	454503

Παρόμοια θέματα

1. Σε είδα...... vol ΙΙΙ
    από MikeG στο forum Ιστορίες του δρόμου
    Απαντήσεις: 1183
    Τελευταίο μήνυμα: 18/04/2010, 19:17
  2. Σε είδα...... vol ΙΙ
    από MikeG στο forum Ιστορίες του δρόμου
    Απαντήσεις: 255