....Έχω επιλεκτική ακοή. Συγνώμη δεν επιλέχτηκες.......
Σε είδα στην Κορίνθου-Τριπόλεως, να σταματάς επί τόπου ξαφνικά το αυτοκίνητο, για να ψάξεις κάτι στο ντουλαπάκι του συνοδηγού...
Σας είδα στην εθνική Κορίνθου - Αθήνας τρία μηχανάκια, διπλά..... Με τις βερμούδες και τα αμάνικά σας και οι έξι. Σας είδα στα πρώτα διόδια φεύγοντας από Κόρινθο....
Και σας είδα και στα επόμενα με κάτι απίστευτα κόκκινα πόδια, χέρια, ώμους.
Σήμερα οι πωλήσεις γιαουρτιών θα αυξηθούν!
Δε μιλάμε για πέτρες, μυγάκια, έντομα γκοτζίλα κλπ.... Ούτε αναφέρουμε το ζήτημα της ασφάλειας με τέτοιες ταχύτητες......
Περαστικά σας! Ας ελπίσουμε το έγκαυμα να σας κάνει να το σκεφτείτε καλύτερα την επόμενη φορά!
....Έχω επιλεκτική ακοή. Συγνώμη δεν επιλέχτηκες.......
Σε είδα στο Μοναστηράκι να με σταματάς στο δρόμο για να μου πιάσεις κουβέντα για την μηχανή...
Δεν είναι δουλειά αυτή κάθε φορά που την πλένω...
προσέχουμε για να έχουμε!...
Ειχαμε μηχανη με διχαλο, μηχανη χωρις κρανος,μηχανη με σορτσακι...τωρα και τελειως γυμνοι (τα αγορια) απο τη μεση και πανω
για εξτρα σοκολατενιο Coppertone μαυρισμα.
Φτανεις στην παραλια μαυρος....οχι σαν κατι φλωρους γαλακτερος.
Χυμα στην Αθηνων - Μπουκουρα....εεε Σουνιου ολογυμνοι νταλα μεσημερι με μηχανη
ωραία αίσθηση πρέπει να έχει αλλά πολύ ρώσικη ρουλέτα ρε συ..
σαββατο 6/7 φορτωμένος δικάβαλος εχοντας ήδη κάνει 650 km απο Σόφια στα διόδια της Θήβας εχω πάρει ήδη θέση για έναν διάδρομο και κατεβάζω σχέσεις για να μπω αναμεσα στα στηθαία και να πληρώσω.. γυρω στα 5 μετρα πριν κουτάκιας μπεμβεδάκιας με στριμώχνει και περνάει διχως αύριο να μου μπει μπροστα,και μπηκε.. οτι μπινελίκι και αν είπα το ακουσα μόνο εγω και η αλεξία. ατάραχος πλήρωσε και έφυγε...
ρε μλκες παρτε το χαμπάρι εδω που γεννηθήκαμε ετσι θα επιβιώνουμε.. ειλικρινά πρέπει να πέρασε στο 1 μετρο με 30-40 χλμ. τι να κάνεις, να αρχίσεις να κυνηγιέσαι? για να σου πει τι? σε πρόλαβα..πραγματικα οδηγικα ειμαστε πισω από τον ηλιο.. αυτες τις συμπεριφορες δεν τις βλέπεις πουθενα εξω...(αντε και Αλβανα ξερω γω).. μεχρι εκει όμως...δεν θα γίνουμε ανθρωποι ποτέ.. προσοχη γτ η μλκια των ανθρωπων ειναι ανίκητη και παραμονευει παντού
..without engineers, science is just philosophy..
Μ' αρέσει ρε Τάσο που υπάρχει ακόμα κόσμος που φοβάται να πάει ταξίδι στα Βαλκάνια ενώ οδηγεί στην τριτοκοσμική οδηγικά Ελλάδα.
Στην Αλβανία έχουν κάνει πρόοδο στο τιμόνι, καμμιά σχέση με 10-15 χρόνια πίσω. Εμείς εδώ πσραμένουμε στην κοσμάρα μας ότι και να οδηγάμε από ποδήλατο, μηχανή έως ΙΧ. Και δυστυχώς όλο και χειροτερεύει η κατάσταση...
Το σουρεάλ το είδα χθες στη Βάρη. Κράνος κανονικά, αλλά όλο το υπόλοιπό άστα να πάνε (σορτσάκι με παντόφλα και γυμνός από τη μέση και πάνω).
Αυτό που έλεγα και πιο πίσω. Η κατάσταση έχει ξεφύγει. Ο άλλος μου την είπε γιατί κατέβηκα να ανοίξω τη γκαραζόπορτα του σπιτιού μου για να μπω μέσα (κι ενώ είχα αφήσει μια χαρά χώρο να περάσει, όπως κάνω πάντα δηλαδή). Υπόθεση δηλαδή 5 δευτερολέπτων το πολύ και μου έκανε και μαθήματα περί συνεργασίας και καλής γειτνίασης. Βρε ουστ!
Όταν ενώνουμε τις δυνάμεις μας, μπορούμε να πετύχουμε το ακατόρθωτο - Γιαννάκης
Never say never, because limits, like fears, are often just an illusion - Jordan