Σε είδα τρισμέγιστε μλκ να κινείσαι επί της εσωτερικής λωρίδας σε κυκλικό κόμβο και να έρχεσαι κατά πάνω μου γιατί ξέχασες ότι ήθελες να βγεις στην έξοδο.
Σε ερώτηση μου αν είσαι τυφλός ή μλκς μου απάντησες ότι είχες ανάψει φλας και σε αυτή σου την απάντηση απλά πήρες τα ρέστα μου από γαλλικά και έφυγες.
Στα καπάκια σε είδα μάστερμαιντ να θες να μπεις στην αριστερή λωρίδα που κινούμουν εγώ στον Κηφισό και επειδή δεν ήξερες τελικά τι ήθελες να συνεχίζεις να κινείσαι ανάμεσα στην αριστερή και την μεσαία λωρίδα για κανένα χιλιόμετρο.
Αμφότεροι οι οδηγοί ήταν κάποιας ηλικίας .
Αμφότεροι οι οδηγοί ακούσανε το La mer στα ελληνικά.
The Dirty Harry.
Σε είδα σκουτεράκια να ξεστρατίζεις χαζεύοντας ένα μωρό απέναντι και να 'ρχεσαι κατά πάνω μου
Δεν τσαντίστηκα γιατί το έχω πάθει κι εγώ πολλάκΗς.
Σε ειδα φιλε με το 690 enduro χτες στην πειραιως και χαιρετηθηκαμε! καλους δρομους να χεις!
Hell on wheels is no big deal... Kawasaki KDX200SR - Kawasaki KLX300R - Yamaha TTR250 - Yahama XT600E - Ktm 640 Adventure
Χτες μεσημέρι με πολύ ζεστη στο φανάρι της ευθείας έξω από Πολυτεχνειούπολη, πιάνει ξαφνικά κόκκινο, πέφτω σε δυνατά φρένα, το ίδιο και το δικαβαλο παπί δίπλα μου και ακούω ένα γκντουπ περίεργο.
Όταν σταμάτησε ο ξεκρανωτος συνεπιβάτης άρχισε να τα χώνει στο οδηγό που φορούσε κράνος.
" πιο σιγά σε μ_____α, στούκαρα με τη μούρη στο κράνος ρε παλιό π______α".
moto.gr on Instagram: https://www.instagram.com/motogrforum/
moto.gr on Facebook: https://www.facebook.com/groups/1800...3?locale=el_GR
Και σήμερα το πρωί είδα πατίνι στην Κατεχάκη στον Καρέα, ο οποίος πήγαινε και βάρκα γιαλό ανάμεσα στα ιχ !!! Που πας ρε καραμήτρο???
Αυτο το σημειο ειναι πολυ επικινδυνο γιατι πολλοι δεν το βλεπουν το φαναρι.
Εχει τυχει να πεφτω σε φρενα λογω κοκκινου αλλα ο φορτηγατζης πισω μου δεν το ειδε...και λογω συνηθειας που κοιταω καθρεπτες οταν σταματαω βλεπω αυτο το μπρουμουτιασμα που κανει το φορτηγο στα φρενα και φευγω με κοκκινο.
Ε καλα εκανα γιατι ο φορτηγατζης δεν μπορουσε να σταματησει και περασε μπαι το φαναρι...
Ride(s) the wind of change...