Σελίδα 212 από 220 ΠρώτοΠρώτο ... 112162202207208209210211212213214215216217 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 3.166 έως 3.180 από 3300

Θέμα: ΣΕ ΕΙΔΑ vol. XΙ

Μέλος Το avatar του/της asxetost
    Σε είδα πάπια με τραπεζάκι ξύλινο αυτοσχέδιο πίσω να καις κόκκινο από Γαλατσίου για Πατησίων, τόσο κόκκινο που δεν έπεσες πάνω μου όταν πέρασα μπροστά, σε είδα από τον καθρέφτη που πήγες να πέσεις πάνω στα παρκαρισμένα απέναντι, ακρανωτος και με κοντά ρουχαλάκια εννοείται πάνω κάτω, και για κερασάκι έφαγες και το επόμενο κόκκινο.
    Διαστημοπλοιο πρέπει να σου δώσουνε, χαραμιζεσαι.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της sanctusan
    Σε είδα, σε έκανα βόλτα!
    Είσαι ο άρχοντας τον μοτοσυκλετών. Το πιο ολοκληρομένο μοτέρ pου έχω οδηγήσει.
    Δε συγκρίνεται τίποτα μπροστά σου!!!
    Ακόμα και αν δεν καλύπτεις τις ανάγκες μου, ακόμα και αν είσαι έξω από τα γούστα μου, τίποτα δεν είναι σαν εσένα!!!

Suzuki B-King 1300
    arvala παν στην εκκλησιά arvala προσκυνάνε.......

Μέλος Το avatar του/της D3300
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από sanctusan Προβολή μηνύματος
    Σε είδα, σε έκανα βόλτα!
    Ακόμα και αν δεν καλύπτεις τις ανάγκες μου, ακόμα και αν είσαι έξω από τα γούστα μου, τίποτα δεν είναι σαν εσένα!!!

Suzuki B-King 1300
    Busa με καρατιμόνα, λατρεύω.
    I'm diagonally parked in a parallel universe.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Panos76
    Πολύ μπροστά ο καφετζής αλλά ποιος τον άκουγε
    Κάποτε θα τα θυμόμαστε όλα αυτά και θα γελάμε.

Riding On The Wind Το avatar του/της grinderx
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από sanctusan Προβολή μηνύματος
    Σε είδα, σε έκανα βόλτα!

Suzuki B-King 1300
    Το πιο όμορφο B-King που έχω πετύχει:

https://www.car.gr/classifieds/bikes...#bigger-photos

Κατά τ' άλλα, σας είδα πρωί, πρωί με τον πιτσιρικά να περνάτε με κόκκινο και οι δύο και με τον πίσω να πηγαίνει προφυλακτήρα τον μπροστά κορνάροντας σα μανιακός Η μλκία στους δρόμους της Αθήνας πάει σύννεφο κάθε μέρα. Τους έχει χτυπήσει όλους η εξωφρενική ζέστη, δεν εξηγείται αλλιώς
    Όταν ενώνουμε τις δυνάμεις μας, μπορούμε να πετύχουμε το ακατόρθωτο - Γιαννάκης
    Never say never, because limits, like fears, are often just an illusion - Jordan

Παλαιό μέλος Το avatar του/της motojojo
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από grinderx Προβολή μηνύματος
    Κατά τ' άλλα, σας είδα πρωί, πρωί με τον πιτσιρικά να περνάτε με κόκκινο και οι δύο και με τον πίσω να πηγαίνει προφυλακτήρα τον μπροστά κορνάροντας σα μανιακός Η μλκία στους δρόμους της Αθήνας πάει σύννεφο κάθε μέρα. Τους έχει χτυπήσει όλους η εξωφρενική ζέστη, δεν εξηγείται αλλιώς
    Δε φταιει η ζέστη, όλο το χρόνο είναι έτσι

Riding On The Wind Το avatar του/της grinderx
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από motojojo Προβολή μηνύματος
    Δε φταιει η ζέστη, όλο το χρόνο είναι έτσι
    Δε διαφωνώ, αλλά ειδικά το τελευταίο 2μηνο-3μηνο μου φαίνεται πως η κατάσταση έχει πάει σε άλλο επίπεδο.

Πεζοί και οδηγοί είναι όλοι για κλάμματα. Τις προάλλες παραλίγο να χτυπήσω μια κυρία που κατέβηκε από το πεζοδρόμιο χωρίς να κοιτάξει καθόλου. Ελάχιστα ήθελε για να είμαι στο τμήμα τώρα
    Όταν ενώνουμε τις δυνάμεις μας, μπορούμε να πετύχουμε το ακατόρθωτο - Γιαννάκης
    Never say never, because limits, like fears, are often just an illusion - Jordan

Αυτη ακριβως ειναι η συχνότητα που κανει level up.

Σε 2-3 μηνες θα το διαπιστώσεις

Ελ προφεσόρ Το avatar του/της Nik0s_Dk
    Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	20240726_123729.jpg 
Προβολές:	213 
Μέγεθος:	103,5 KB 
ID:	454732

Σε είδα κάτω και δε θύμωσα ούτε στεναχωρηθηκα τόσο. Γίνεται είπα. Αλλά ρε γαμημενε εσύ που την πέταξες κάτω, σσ την πέταξες κάτω από τη μεριά του σταντ που σημαίνει γαμημενε την έσπρωχνες ώρα και οκ πες γίνεται. Άσε ρε μπάσταρδε ένα σημείωμα. Τι σου φταίει ο καθενας ρε πανί να πληρώνει τις δικές σου μαλακιες? Άστο διαλο σίχαμα.
    Run, live to fly, fly to live, do or die
    Run, live to fly, fly to live, Aces high

Σιδεροφαγος... Το avatar του/της DoctoR_k6
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Nik0s_Dk Προβολή μηνύματος
    Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	20240726_123729.jpg 
Προβολές:	213 
Μέγεθος:	103,5 KB 
ID:	454732

Σε είδα κάτω και δε θύμωσα ούτε στεναχωρηθηκα τόσο. Γίνεται είπα. Αλλά ρε γαμημενε εσύ που την πέταξες κάτω, σσ την πέταξες κάτω από τη μεριά του σταντ που σημαίνει γαμημενε την έσπρωχνες ώρα και οκ πες γίνεται. Άσε ρε μπάσταρδε ένα σημείωμα. Τι σου φταίει ο καθενας ρε πανί να πληρώνει τις δικές σου μαλακιες? Άστο διαλο σίχαμα.
    Δεν εχει κανα μαγζακι εκει διπλα με καμερες μπας και δεις τιποτα?
    Ειναι ικανοι να το σηκωσαν και ορθιο και με την επαναφορα στο σταντ να επεσε.
    Οπως και να εχει γ@μιεται οποιος το εκανε γιατι αποκλειεται να μην το ειδε/καταλαβε.

Απο ζημια εγινε τιποτα ιδιαιτερο η το σωσανε τα καγκελα?
    Ride(s) the wind of change...

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από DoctoR_k6 Προβολή μηνύματος
    Δεν εχει κανα μαγζακι εκει διπλα με καμερες μπας και δεις τιποτα?
    Ειναι ικανοι να το σηκωσαν και ορθιο και με την επαναφορα στο σταντ να επεσε.
    Οπως και να εχει γ@μιεται οποιος το εκανε γιατι αποκλειεται να μην το ειδε/καταλαβε.

Απο ζημια εγινε τιποτα ιδιαιτερο η το σωσανε τα καγκελα?
    Πηρε το τιμόνι, στράβωσε η μανετα και στραβωσε αρκετα το σταντ. Τα καγκελα σωσανε λογικα αρκετα. Ειναι δυσκολο ρε συ να το σηκωσαν και να επεσε απο τη μερια του σταντ. Απλα ειμαι σιγουρος το εσπρωχνε συνειδητα?καταλαθος? και το εσπρωξε εως οτου να πεσει. οχι καμερες και τετοια δεν εχει, ενα γαμωστενο στη νεα ιωνια ειναι, ειχα παει για φυσικοθεραπεια. και το μηχανακι χαμε και η μεση μου ξανατονηπιε.

χιλιομετροφάγος! Το avatar του/της pektis
    Πηρε το τιμόνι, στράβωσε η μανετα και στραβωσε αρκετα το σταντ. Τα καγκελα σωσανε λογικα αρκετα. Ειναι δυσκολο ρε συ να το σηκωσαν και να επεσε απο τη μερια του σταντ. Απλα ειμαι σιγουρος το εσπρωχνε συνειδητα?καταλαθος? και το εσπρωξε εως οτου να πεσει. οχι καμερες και τετοια δεν εχει, ενα γαμωστενο στη νεα ιωνια ειναι, ειχα παει για φυσικοθεραπεια. και το μηχανακι χαμε και η μεση μου ξανατονηπιε.
    Οχι ρε φιλε...
    Αυτος ειναι ο λογος που αφηνω την μηχανη στο δρομο σπανια... Βρισκω συνηθως πεζοδρομιο και ας ρισκαρω με την κληση μερικες φορες...
    προσέχουμε για να έχουμε!...

Φιλε Νεα Ιωνία με καπιτανο Μαιρα Δε παιζεις... Την εχεις στο τσεπακι την κλήση. Πηρα τα ρισκα μου, εχασα... (Ας κανουμε και λιγο χιουμορ γιατι...)

Σιδεροφαγος... Το avatar του/της DoctoR_k6
    Ειναι δυσκολο καποιος χωρις να το θελει να το ριξει. Περιεργο.
    Μηπως πηγανε τιποτα τσογλανια να κανουν αλλη δουλεια κα τους ειδε κανεις και το παρατησανε στα γρηγορα? Κανεις δεν ξερει βεβαια ουτε θα μαθουμε.
    Ευτυχως τιμονι, μανετα και σταντ ειναι μονο οι ζημιες και οχι πλαστικα.
    Ride(s) the wind of change...

Κριμα ρε γμτ... Πιανεται λιγο η καρδιά σου....
    Αυτά δυστηχώς είναι κερατιάτικα.

Η πίσω ρόδα (και η βαλιτσα) είναι επάνω στο πεζοδρόμιο; Ή χαμηλωνει σε εκεινο το σημείο;
    Το σαξο ηταν εκει οταν την παρκαρες;

Παρόμοια θέματα

1. Σε είδα...... vol ΙΙΙ
    από MikeG στο forum Ιστορίες του δρόμου
    Απαντήσεις: 1183
    Τελευταίο μήνυμα: 18/04/2010, 19:17
  2. Σε είδα...... vol ΙΙ
    από MikeG στο forum Ιστορίες του δρόμου
    Απαντήσεις: 255
    Τελευταίο μήνυμα: 12/11/2009, 14:26

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα